Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak já jsem byla celkově tak oteklá, nevím jestli to byla kůže nebo spíše tuk, podle mě obojí dohromady: ), prostě jakoby mi krk splýval s obličejem. A po pravidelném cvičení se to vážně zlepšilo.
@KatkaMimi píše:
Tak já jsem byla celkově tak oteklá, nevím jestli to byla kůže nebo spíše tuk, podle mě obojí dohromady: ), prostě jakoby mi krk splýval s obličejem. A po pravidelném cvičení se to vážně zlepšilo.
Jj, já myslela zakladatelku
ALe tohle ráda slyším, taky cvičím, i když dvojitou bradu nemám, tak jsem ráda, že potvrzuješ výsledky
@lorelai947 píše:
@ireeenka To bohužel netuším. Jak to poznám?
No to já nevim ![]()
Asi že kůže je jakoby prázdná, a když je tam tuk, tak je to vyplněný ![]()
Já jen, že pokud je to kůže, která zbyla po zhubnutí, tak na to jsou jiné metody
Ahoj, všichni nemáte nějake cviky na druhou bradu…
Vazim normálně ale stejně mám druhou bradu
13 let 39,6 kg 160 cm nějaké cviky děkuji.. ![]()
Oživuji. Neřešíte to teď některá náhodou? Jsem štíhlá, ale zřejmě působí věk. Zvažuji nějaký facelift, je mi 42. Ale nevím, jestli ještě nepočkat.
Ahoj, jsem štíhlá, druhou bradu mám bohužel danou geneticky. Chci to řešit, poradí někdo někoho v Praze?
Taky bych potrebovala radu, rada bych to resila neinvazivne, ale je asi utopie. U me je to kombinace ustupujici asymetricke brady, gravitace, prechodu, tuku tam asi moc neni, spise kuze…