Jak se zbavit druhé brady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
10.7.16 21:59

Tak já jsem byla celkově tak oteklá, nevím jestli to byla kůže nebo spíše tuk, podle mě obojí dohromady: ), prostě jakoby mi krk splýval s obličejem. A po pravidelném cvičení se to vážně zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.7.16 22:03
@KatkaMimi píše:
Tak já jsem byla celkově tak oteklá, nevím jestli to byla kůže nebo spíše tuk, podle mě obojí dohromady: ), prostě jakoby mi krk splýval s obličejem. A po pravidelném cvičení se to vážně zlepšilo.

Jj, já myslela zakladatelku :) ALe tohle ráda slyším, taky cvičím, i když dvojitou bradu nemám, tak jsem ráda, že potvrzuješ výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.7.16 12:04

@ireeenka To bohužel netuším. Jak to poznám? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
11.7.16 15:44
@lorelai947 píše:
@ireeenka To bohužel netuším. Jak to poznám? :D

No to já nevim :mrgreen:
Asi že kůže je jakoby prázdná, a když je tam tuk, tak je to vyplněný :)
Já jen, že pokud je to kůže, která zbyla po zhubnutí, tak na to jsou jiné metody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 13:29

Druha brada

Ahoj, všichni nemáte nějake cviky na druhou bradu…
Vazim normálně ale stejně mám druhou bradu
13 let 39,6 kg 160 cm nějaké cviky děkuji.. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.22 06:19

Oživuji. Neřešíte to teď některá náhodou? Jsem štíhlá, ale zřejmě působí věk. Zvažuji nějaký facelift, je mi 42. Ale nevím, jestli ještě nepočkat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.23 16:02

Ahoj, jsem štíhlá, druhou bradu mám bohužel danou geneticky. Chci to řešit, poradí někdo někoho v Praze?

• Citovat
  • Upravit
188
8.3.23 16:54

Taky bych potrebovala radu, rada bych to resila neinvazivne, ale je asi utopie. U me je to kombinace ustupujici asymetricke brady, gravitace, prechodu, tuku tam asi moc neni, spise kuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková