Druhátka TP září 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6273
1.2.17 19:43

@ivulunka teda mam hroznej vitr a zaroven se tak tesim, ze to znovu zaziju cele znovu.. Kdysi mi rekli, ze deti mit nebudu a ejhle bude dalsi. Jen malej zacina pekne radit :D to bude sedin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.3.17 21:13

konečně zdravím

Zdravím Vás maminky,

tak jsem si založila diskuzi a vzhledem k tomu, jak mě brzy poté chytla zase neskutečná nevolnost (s prvním jsem byla dvakrát na kapačkách v nemocnici), takže jsem byla ráda, že jakštakš přežívám, obstarám malého a domácnost, natož luxus si sednout k PC a popovídat si 8o :roll: :D Teď mě to naštěstí lehce už kupodivu povolilo :dance: A to se divím, u prvního tohle utrpení trvalo do min 6 měsíce (pak ještě v lehčí formě až do 8m).
Jinak tedy Vám povím, obličej mám horší než v pubertě a to jsem u prvního vůbec neměla, tak manžel se pořád dušuje, že to bude holka :-D
Jinak jsem si všimla, že Vás tu psalo více, co máme podobně celkem malý rozestup, tedy bojím se toho, hlavně to, že prcek bude spát za zdí a ne v ložnici 8o Snad to zvládne, asi ho přestěhujeme o prázdninách, aby to nebylo až s mimi. Jak to máte/ budete mít vy?
Jinak 13.3 mě čeká první větší genetika, tak už se nemůžu dočkat, aby byl člověk případně klidnější, sice díky prvnímu to člověku moc nedá se zamýšlet a nervit co a jak, ale stejně..Navíc při poslední kontrole se mi to malé už děsně mlelo a doktor nejdříve naznačil, že se mu trochu nezdá tvar hlavičky a pak, že dobrý a že mi to neměl říkat, abych se nenervila, no Vám povím, to tedy potěší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.3.17 21:17

@locinqay

Tédy, těšíš se, že to bude celé znovu, to závidím :) Mě se tak nechce znovuzažít porod, když už člověk ví, co to je a ten začátek kojení…Jéééje, chich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
5.3.17 16:50

Ahoj holky mohu se k Vám přidat? TP mam říjen a také druhátko. Dcera má 14 mesicu a uz teď se toho děsím :D pritel to jeste neví, i pro me to minulý týden byl šok ty dve //… každy měsíc jsem měla min 14 dnů spoždění uz rok tak jsem tomu neprikladala význam a ejhle :lol: v týdnu má svátek tak přemýšlím jak mu to vkusně oznámit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6273
5.3.17 21:02

@Marry.Lili popravde ja mela ten porod tak rychlej, ze se bojim, abych tentokrat nerodila na schodech pred barakem… Prijela jsem do porodnice a musela jeste s kontrakcema cekat (byla prede mnou na vysetreni mami ka) to byl zahul a vyplnovani papiru byl masakr, ale za hodinu jsem mela od vstupu do porodnice maleho v naruci :D kdyby nezdrzovali bylo by to rychlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6273
5.3.17 21:05

@dreadnuth1 taky mam skoro 14ti mesicniho… Zacina poradne radit a ja mu stihat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.3.17 07:38

@locinqay moje je trochu hyper tudíž lítám jak hadr na holi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6273
6.3.17 12:51

@dreadnuth1 taky mame akcnaka, od vanoc chodi takze uz mi utika, posledni mesic uraduje v kuchyni, furt po nem poklizim a nejhorsi je, ze uz si sune zidle a lozi kam potrebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.3.17 13:29

Holky, jsme na tom podobne :) Malymu bude rok a pul a je to raubir. Od rana do vecera se nezastavi. Ma dny, kdy pres den ani nespi :) Tak to bude sranda s miminkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.3.17 16:15

@moni0062 @locinqay já si to neumím vubec predstavit :lol: hlavne malá je hrozná žárlivka tak to bude mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.3.17 19:42

@dreadnuth1 Prvni rok bude urcite mazec :) Pak uz si vyhrajou a hlavne malej pujde do skolky. Stepan zarli hrozne. Nemuzu si pochovat cizi dite :) Vzdycky mi ho taha z naruci a cpe se tam sam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.3.17 13:25

Souhlasím s moni0062, ten první rok a pak by to mohlo být fajn, pokud si tedy budou rozumět :mrgreen:
Já jsem vděčná, že mi prcek jde cca nejdéle v 13hod spát a spí tak do 15:30/16hod, tak mám možnost si dáchnout, hlavně když mě chytalo to největší :poblion: Teď už je to naštěstí lepší a i ta únava lehce povolila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.3.17 13:28

@locinqay
Týjo, závidím :-D Já jsem týden přenášela a porod byl 14 hod (od počátku bolestí) a jelikož jsem měla takové křížové bolesti, že jsem ani ležet nemohla a začalo to v 2:30, tak jsem byla navíc nevyspalá, no K. O tedy, samotné,,rození" už pak bylo celkem rychlé a ok, měla jsem moc šikovnou PA, co mě krásně vedla a malého tam nějak dobře natočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6273
7.3.17 13:34

@Marry.Lili to ano, taky jsem stastna ze jsme dnu dali trosku rad a je to dost znat i ja mam moznost si dachnout, nastesti nevolnosti me uz presli davno.. Me asi pomaha listovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6273
7.3.17 13:38

@Marry.Lili on ten pristup PA je dulezity, ja trefila zrovna na stridani smen, ale zvladlo se to a PA byla uzasna. Jee ja byla tak vystrasena a zoufala, ale pomohla mi moc.. Hlavne mi neslo dychat a furt mi bylo na zvraceni:D no jelito proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí