Druhé dítě, nebo nová práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kinley
16.8.12 09:17

@maritimka
já nevím, přijde mi to tady někdy jak ve slepičinci. Taky by mě to zajímalo, jak to má, manžela nemiluje ale hlavně že bude mít druhé dítě však co jen JÁ JÁ JÁ…to do toho pujde s vědomím že už od začátku připravuje dítě do rodiny, která je nefunkční…třikrát hurá za zodpovědnou matku!! :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7449
16.8.12 09:18

Já bych doporučovala zakladatelce, ať jde do spermobanky. Tam získá genetický materiál na tvorbu dětí (což je asi, dle názorů většiny tady, to nejdůležitější z chlapa) a netahá svýho manžela za nos a nedělá z něj debi*a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
16.8.12 09:22
@maritimka píše:
@LouLou Fakt se divim, že jsou mezi námi takové ženy, které se raději rozmnoží jako králíci a pak prostě „popojedou“ o dům dál, než aby byly aspoň trochu „lidské“ (i když s jedním dítětem).

jo a není nich málo…hamty hamty… Bud sem já ze staré školy nebo fakt nevím, ale dámy, opravdu vám to připadá jako „rozumné“ opravdu rozumné řešení?? :think:

• Citovat
  • Upravit
2453
16.8.12 09:23

Zakladatelko - já v tom vidím normální krizi v manželství ze stereotypu, možná se i vidíte příliš často (určitě víš, jak to myslím), prostě ten vztah nemá ten náboj a ani jeden z vás nedělá nic proto, aby se to zlepšilo. Normálně já (my s mužem) před dvěma roky. Já to tehdy řešila dost razantně a taky blbě, ani tu nebudu psát, protože jinak by mě moralistky vypátraly a pověsily hlavou dolů na dveře… :mrgreen:
Já radím novou práci, maximálně začít makat na vztahu a za dva tři měsíce, až si to v hlavě ujasníš, tak klidně do dítěte. Jo a já tedy nemám zkušeností na rozdávání, ale kamarádky po víceropartnerstvích vždy říkají, že po čase je to více méně stejné. U jednoho partnera je mínus toto, u druhého něco jiného ale ve výsledku ta opotřebovanost vztahu je všude stejná a je třeba na tom pracovat a nenechat to zklouznout do nudy a šedi a jen do té provozní stránky, protože tam už pak musíte máknout oba, aby to zas bylo pěkné! A držím palce, ať se to vydaří, protože zodpovědný parner a dobrý táta - ač je to k neuvěření - je poměrně nedostatkové zboží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 09:27
By mě opravdu zajímalo, jestli zakladatelka, když už má hřejmě naplánovaný odchod od manžela, po něm pak bude chtít nějaké peníze na svůj nový život a nebo, když byla tak hrozně hrrr do dětí, si je pak taky sama uživí…

Tak tos mě asi blbě pochopila..odchod rozhodně naplánovaný momentálně nemám, a s manželem se o dítěti normálně bavíme, a samozřejmě ví, že třeba už neberu antikoncepci a rozhodně bych si sobecky neuvrtala dítě, aniž by to chlap věděl…
On ví, že můj cit k němu není tak horký, ale zase ví, že nejsem žádná mrcha, která by si s ním zahrávala..A on vůči mě rozhodně žádný svatoušek není, z toho pramení i má jakási nespokojenost se životem s ním. Ale je to fakt daný tím, že se vidíme hodně :roll:.

S tou prací se pořád rozhoupávám, asi se do toho obuju, a začnu reagovat na inzeráty, po kterých zatím pokukuju.Ona stejně pak mě zmrazí realita, že o matku s dítětem zas až tolik nikde nestojej a budu ráda za práci, kterou mám, i když s manželem… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.12 09:30
@ana11 píše:
Zakladatelko - já v tom vidím normální krizi v manželství ze stereotypu, možná se i vidíte příliš často (určitě víš, jak to myslím), prostě ten vztah nemá ten náboj a ani jeden z vás nedělá nic proto, aby se to zlepšilo. Normálně já (my s mužem) před dvěma roky. Já to tehdy řešila dost razantně a taky blbě, ani tu nebudu psát, protože jinak by mě moralistky vypátraly a pověsily hlavou dolů na dveře… :mrgreen:
Já radím novou práci, maximálně začít makat na vztahu a za dva tři měsíce, až si to v hlavě ujasníš, tak klidně do dítěte. Jo a já tedy nemám zkušeností na rozdávání, ale kamarádky po víceropartnerstvích vždy říkají, že po čase je to více méně stejné. U jednoho partnera je mínus toto, u druhého něco jiného ale ve výsledku ta opotřebovanost vztahu je všude stejná a je třeba na tom pracovat a nenechat to zklouznout do nudy a šedi a jen do té provozní stránky, protože tam už pak musíte máknout oba, aby to zas bylo pěkné! A držím palce, ať se to vydaří, protože zodpovědný parner a dobrý táta - ač je to k neuvěření - je poměrně nedostatkové zboží!

děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7449
16.8.12 09:31
@Anonymní píše:
Tak tos mě asi blbě pochopila..odchod rozhodně naplánovaný momentálně nemám, a s manželem se o dítěti normálně bavíme, a samozřejmě ví, že třeba už neberu antikoncepci a rozhodně bych si sobecky neuvrtala dítě, aniž by to chlap věděl…
On ví, že můj cit k němu není tak horký, ale zase ví, že nejsem žádná mrcha, která by si s ním zahrávala..A on vůči mě rozhodně žádný svatoušek není, z toho pramení i má jakási nespokojenost se životem s ním. Ale je to fakt daný tím, že se vidíme hodně :roll:.S tou prací se pořád rozhoupávám, asi se do toho obuju, a začnu reagovat na inzeráty, po kterých zatím pokukuju.Ona stejně pak mě zmrazí realita, že o matku s dítětem zas až tolik nikde nestojej a budu ráda za práci, kterou mám, i když s manželem… :(

Popravdě bych si našla jinou práci, v ní se alespoň trochu rozkoukala a pak řešila případný odchod od manžela či další dítě. Vem si, kolik ti je a máš jedno dítě. Práci neseženeš zas tak snadno a pokud nejsi v té současné spokojená, další dítě ti rozhodnutí odsune o 3-4 roky do dáli, ale pak ho stejně budeš muset řešit. A kdo si do práce vezme čtyřicítku (i když vzdělanou) se dvěma malýma dětma? Leda blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
16.8.12 09:32

8o 8o Já se nestačím divit, co se tu řeší, jak tak koukám, tak většina z těch co tu píše má chlapa opravdu jen na to aby jí udělal děti a pak rychle vypadl a platil jak mourovatej… :nevim: :nevim:
Já bych s někým koho nemiluju nedokázala žít, natož s ním mít dítě… Na jednu starnu chápu, že Tě trápí vysoký věk, ale řešit to takhle mi nepřijde fér… Chudák chlap… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
16.8.12 09:34

@maritimka a kdo bude zvedavej si na krk uvazat v soukromi ctyricitku, se dvema malyma detma - leda blazen! Tim se tady vsechny rozvedeny a osamoceny poplacavaj po zadech a uklidnujou (tady, na e. miminu) ze „on si vas vsechny zaslouzi nekdo lepsi“…realita bejva bohuzel jina

• Citovat
  • Upravit
7449
16.8.12 09:35
@_Kaczenkaa_ píše:
8o 8o Já se nestačím divit, co se tu řeší, jak tak koukám, tak většina z těch co tu píše má chlapa opravdu jen na to aby jí udělal děti a pak rychle vypadl a platil jak mourovatej… :nevim: :nevim:
Já bych s někým koho nemiluju nedokázala žít, natož s ním mít dítě… Na jednu starnu chápu, že Tě trápí vysoký věk, ale řešit to takhle mi nepřijde fér… Chudák chlap… :nevim:

:potlesk :potlesk: :potlesk: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
16.8.12 09:37

@LouLou Taky si myslim, že ženská ve 40 letech, 2 děti na krku (a dle věku ještě hodně dlouho na krku) - to je terno pro každýho chlapa :). Pokud se nebavíme o velmi movité paní - najde si kolouška, který přetrpí její povadlé tělo a dvě děti jen kvůli zůstatku na kontě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.8.12 09:47

Zakladatelko,

s mužem jste spolu mluvili? Ví, jak se cítíš? Byl by ochotný váš vztah řešit třeba i v manželské poradně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
16.8.12 10:04

Zakladatelka psala, že neodchází od manžela!!!Prostě se ji honí různé myšlenky v hlavě a neví co s tím. Normální krize v manželství a nikde není napsáno, že musí skončit rozvodem. Věci nejsou jen černé a bílé vždy je něco mezi tím.
Uvědomujete si proč je tolik rozvodů? protože dnes nikdo nic neskousne, neodpustí nebo se nudí :roll:.Neberu v potaz závažné důvody jako domácí násilí, alkoholik, tyran apod.Ale hledat druhého chlapa jen kvůli tomu, že mě nudí a není to ono je zcestné. Tak pro to něco dělejte, aby to bylo lepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
16.8.12 10:06

@_Kaczenkaa_ já věřím, že má zakladatelka manžela ráda - jen na to musí přijít :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
16.8.12 10:10

Já jsem kariéristka jako blázen a zahájila jsem přístup - porodit v rámci jedné mateřské a pak zase v klidu do práce. Zatím to vypadá tak, že budu na mateřské tři roky a budeme mít tři děti - syn má rok, já jsem v pátém měsíci s dvojčatama. Na tvém místě bych šla na mateřskou, když si najdeš dobrou práci, bude se ti pak těžko odcházet na mateřskou a kdo ví, jestli nebude problém se tam pak po mateřské vrátit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex