Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brisco
musíte být zajištěná, zachovalá 40tnice s odrostlými dětmi
a pak to pujde samo ![]()
@kinley To už asi nezvládnu, je mi 34 a mám skoro dvouleté dítě.
![]()
Jdu hledat provaz, kdo je připraven, není překvapen.
@brisco píše:
@kinley To už asi nezvládnu, je mi 34 a mám skoro dvouleté dítě.![]()
Jdu hledat provaz, kdo je připraven, není překvapen.
Brisco - souhlas
Já zvážím tu operaci pohlaví. Ale zase být přeoperovaná ženská se třema dětma a bez chlapa (kdo by chtěl přeoperovanou ženskou)asi taky žádná výhra nebude. ![]()
Joi kdyby deti slo tak snadno odlozit na vhodnejsi situaci, jako vysnenou cestu kolem sveta. Kdyz biologicke hodiny tikaji, odlozit dite znamena obvykle vzdat se ho nadobro. a deti jsou dulezite - pro vetsinu z nas.
prace samozrejme taky, to zase doda sebevedomi.
Já jsem pochopila, že manžela nemiluješ, ale plánujete spolu být, máte dceru a vycházíte spolu ve slušnosti, navzájem se podporujete, jste přátelé.
pokud tedy neplánuješ rozvod, ale chceš dceru vychovávat v úplné rodině na úkor svého nenaplněného milostného života a druhé dítě určitě chceš,
myslím, že 34 je načase. já bych šla do 2. potomka… člověk by to někdy měl brát racionálněji než srdcem. pochybuju, že bys plánovala rozvod, pak roky hledat nového partnera a ve 40 otěhotnět, to je už dost riziko.
@novo123
njn přesně tím jsem chtěla říct že dneska ta diskriminace prostě je a bude…vidím to u nás v práci, vidím to jinde, nenaděláme nic…