Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ivan je strašný jméno a ja bych zvolila první jméno co se mi líbí a k tomu druhe Ivan.
Filip Ivan…Alex Ivan…Michael Ivan…Ondřej Ivan ![]()
Mě se Ivan celkem líbí. Druhé jméno bych k němu nedávala. Nevím proč pořád někdo řeší, že je to ruské jméno. Každý jméno má nějakej původ, ne?
Jinak taky mi přijde celkem originální v dnešní době, jak už bylo zmiňováno - Sebíci, Tobíci, Táďové a Máťové jsou už opravdu přemnožení.
Ivan Antonín, když už. Asi bych taky druhé nedávala, ale vy asi chcete aspoň trochu odlišit syna od otce, že jo.
Tak u nás musel být syn také po tátovi, jiné jméno neprošlo
. Dcera má jména dvě a druhé se opravdu používá minimálně, ale slyší na obě
. Dokonce jednou přinesla obrázek ze školky, kde ji paní učitelka podepsala druhým jménem, dost nezvyk
..
Ivan Pavel, Ivan Petr… Viděla bych něco na P 😀 Hodně štěstí při vybírání ![]()
@Larry148 píše:
Ivan Pavel, Ivan Petr… Viděla bych něco na P 😀 Hodně štěstí při vybírání
Jakože I. P. Pavlova? ![]()
@maky 1993 píše:
Tak u nás musel být syn také po tátovi, jiné jméno neprošlo. Dcera má jména dvě a druhé se opravdu používá minimálně, ale slyší na obě
. Dokonce jednou přinesla obrázek ze školky, kde ji paní učitelka podepsala druhým jménem, dost nezvyk
..
A na co ho teda má?
@terien Jelikož má ve jménu i příjmení R, tak to druhé jméno to trochu změkčilo a nemohli jsme se s partnerem shodnout na jménu. Jednou si může vybrat, jaké bude více používat
. Obě jsou ale krátká a nám se líbí. Co se mi nelíbí, jsou dvě dlouhá jména, např. Tereza Kateřina.
Dejte Ivo a jsi z toho venku. Po tátovi to skoro je. 😀Ale jestli se Ti to jméno opravdu nelíbí, tak se vzepři a chytře to zdůvodni. Můj chlap vždycky rád ustoupí. 😀
No můj chlap by neustoupil asi nikdy
ale už to holky řešit nemusím chlapeček to není se mi i ulevilo
po třech potvrzenych utz že je to chlapec dolso na to že to chlapec není ale děvčátko takže jméno je na me
tedy malá Elenka
![]()
@Lucky1602 Tak se to vyřešilo.
To je dobré a Elenka je moc pěkné jméno.
Já myslím, že si dítě zaslouží svoje vlastní jméno, nemusí je dědit po otci.
@Lucky1602 píše:
Děvčata a ženy jsem bezradnáčekám chlapečka a manžel si už dlooooho přeje syna který ponese jeho jméno bohužel
nic se mi ke jménu Ivan nelíbí a nehodi :/ ráda bych radu a názor vždy jsem říkala že dvě jména nedám ale bohužel nemám na výběr
prosím všechny možnosti které vás napadnou
Zkus třeba variantu Ivo
Anebo třeba z mojích navrhů :
Ivan Vlastislav
Ivan Boleslav
Ivan Ctirad
Ivan Alfred
Ivan Angus
Ivan Dalibor
Ivan Dalimil
Ivan Dagobert
Ivan Svatoslav