Druhé jmeno ke jménu Ivan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
23.6.20 10:33

Ivan je strašný jméno a ja bych zvolila první jméno co se mi líbí a k tomu druhe Ivan.
Filip Ivan…Alex Ivan…Michael Ivan…Ondřej Ivan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
23.6.20 11:32

Mě se Ivan celkem líbí. Druhé jméno bych k němu nedávala. Nevím proč pořád někdo řeší, že je to ruské jméno. Každý jméno má nějakej původ, ne?
Jinak taky mi přijde celkem originální v dnešní době, jak už bylo zmiňováno - Sebíci, Tobíci, Táďové a Máťové jsou už opravdu přemnožení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
23.6.20 14:20

Ivan Antonín, když už. Asi bych taky druhé nedávala, ale vy asi chcete aspoň trochu odlišit syna od otce, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
23.6.20 22:05

Tak u nás musel být syn také po tátovi, jiné jméno neprošlo :nevim:. Dcera má jména dvě a druhé se opravdu používá minimálně, ale slyší na obě :mrgreen:. Dokonce jednou přinesla obrázek ze školky, kde ji paní učitelka podepsala druhým jménem, dost nezvyk :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
24.6.20 10:19

Ivan Pavel, Ivan Petr… Viděla bych něco na P 😀 Hodně štěstí při vybírání :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
24.6.20 10:45
@Larry148 píše:
Ivan Pavel, Ivan Petr… Viděla bych něco na P 😀 Hodně štěstí při vybírání :*

Jakože I. P. Pavlova? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
24.6.20 11:53
@iila píše:
Jakože I. P. Pavlova? :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.6.20 12:05
@maky 1993 píše:
Tak u nás musel být syn také po tátovi, jiné jméno neprošlo :nevim:. Dcera má jména dvě a druhé se opravdu používá minimálně, ale slyší na obě :mrgreen:. Dokonce jednou přinesla obrázek ze školky, kde ji paní učitelka podepsala druhým jménem, dost nezvyk :lol:..

A na co ho teda má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
24.6.20 15:22

@terien Jelikož má ve jménu i příjmení R, tak to druhé jméno to trochu změkčilo a nemohli jsme se s partnerem shodnout na jménu. Jednou si může vybrat, jaké bude více používat :). Obě jsou ale krátká a nám se líbí. Co se mi nelíbí, jsou dvě dlouhá jména, např. Tereza Kateřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
26.6.20 10:36

Dejte Ivo a jsi z toho venku. Po tátovi to skoro je. 😀Ale jestli se Ti to jméno opravdu nelíbí, tak se vzepři a chytře to zdůvodni. Můj chlap vždycky rád ustoupí. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.6.20 20:11

No můj chlap by neustoupil asi nikdy :lol: ale už to holky řešit nemusím chlapeček to není se mi i ulevilo :P :srdce: po třech potvrzenych utz že je to chlapec dolso na to že to chlapec není ale děvčátko takže jméno je na me :srdce: tedy malá Elenka :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
28.6.20 20:20

@Lucky1602 :lol: tak hlavně ať prospívá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
28.6.20 20:52

@Lucky1602 Tak se to vyřešilo. :lol: To je dobré a Elenka je moc pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.7.20 19:18

Já myslím, že si dítě zaslouží svoje vlastní jméno, nemusí je dědit po otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.20 21:34
@Lucky1602 píše:
Děvčata a ženy jsem bezradná :think: čekám chlapečka a manžel si už dlooooho přeje syna který ponese jeho jméno bohužel :roll: nic se mi ke jménu Ivan nelíbí a nehodi :/ ráda bych radu a názor vždy jsem říkala že dvě jména nedám ale bohužel nemám na výběr :cert: prosím všechny možnosti které vás napadnou :mavam:

Zkus třeba variantu Ivo

Anebo třeba z mojích navrhů :
Ivan Vlastislav
Ivan Boleslav
Ivan Ctirad
Ivan Alfred
Ivan Angus
Ivan Dalibor
Ivan Dalimil
Ivan Dagobert
Ivan Svatoslav

• načítám...