Druhý císař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
8.4.14 23:42

Mě přijde, že to bylo úplně stejné :nevim: Při druhém císaři ti tu původní jizvu vyříznou a ránu sešijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
8.4.14 23:47

U mně trošku horší než poprvé, ale poprvé jsem ji měla zahojenou perfektně, téměř nic nešlo vidět. Podruhé se hojila trošku déle a na jedné straně je kůže jakoby více stáhlá, ale i tak ji mám zahojenou hezky, bílou, žádné hrboly. Možná záleží i na tom jaký je rozestup mezi císaři, já měla cca 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
8.4.14 23:54

U mě je to lepší než poprvé, zhojená byla rozhodně líp (ta první praskla, museli ji šít znovu)a jizva oproti první není skoro vůbec vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
9.4.14 00:39

Tak já mám teda jizvy 2, protože tu první mi kvůli zanícení a alergii na šicí materiál museli znova řezat jen teda polovinu, musla jsm mít i dren takže místo šestinedělí jsem měla 10tinedělí, ale podruhé mě řízli nad tou první, hojení bylo mnohem lepší, už večer jsem byla schopná normálně vstát a dojít si na záchod a druhý den jsem sama bez pomoci došla z JIP na oddělení šestinedělí, pro mě byla ta rekonvalescnce mnohem lepší a skoro bezbolestná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.4.14 02:51

Celková kondice lepší, než po prvním, ale jizva samotná mě bolela déle a je víc vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
9.4.14 07:10

Mě se jizvy hojili obě stejně do 4 dnů jsme jí měla krásnou podle dr, nikdy mě nic nesvědilo, nehnisalo jen teda u 2 sc mi dali dren a to vyndavání to byl teda druhej porod, jinak rekonvalescence bych řekla stejná možná u 2 lepší protože už jsem věděla co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
9.4.14 07:17

U men teda druhej císař trochu horší kvuli rekonvalescenci, nebyla jsem schopna vstat z postele, ještě ten den, furt jsem omdlevala, ale bylo nejspíš z hladu :cert:.Jinak jizva mi přijde stejna jako první, jen to asi tochu víc bolelo, jinak nic hrozneho. Šla bych klidně do třetího :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
9.4.14 07:42

Bolestivost – stejná - jen už člověk věděl, co čekat a jaké pohyby rozhodně nedělat ;)
Velikost jizvy – delší - napodruhé větší miminko a operoval mně chlap s většíma rukama, než minule drobná paní doktorka
Citlivost v okolí jizvy - stejná
Jizva hezčí, méně vystouplá a červená.
Hodně štěstí, ať je vše bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 09:21

@krtek7489 jak vyříznou jizvu? Myslela jsem, že ji rozříznou?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5826
10.4.14 09:28
@Anonymní píše:
@krtek7489 jak vyříznou jizvu? Myslela jsem, že ji rozříznou?? :nevim:

Samozřejmě ji nejdřív normálně rozříznout, vyndají miminko a když to pak sešívají, tak tu původní jizvu vyříznou, aby měli hladké okraje té rány a ránu zase normálně sešijou. Pak je tam zase jen jedna hladká jizva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.4.14 09:28
@Anonymní píše:
@krtek7489 jak vyříznou jizvu? Myslela jsem, že ji rozříznou?? :nevim:

oni ji rozříznou, ale při šití pak někdy dělají to, že oříznou tu mrtvou tkáň předešlé jizvy a sešijí znovu a lépe - aby ta nová jizva nebyla moc široká například. Aspoň tak jsem to od své doktorky pochopila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 09:36

@Etcetera78 sem se bála, abych v břiše neměla díru jak do pískovny :D /rvní jizva není vůbec vidět, tak uvidím tentokrát…

• Citovat
  • Upravit
1193
10.4.14 13:15

@krtek7489 Ja si z toho dělam sradnu, že mi zdarma provedli plastickou operaci a ubrali trošku toho co bylo navíc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.5.14 10:52

Holky a sledoval vás váš gyndař po císaři, když jste byly podruhé těhu? Já jsem po sc a dr. mi říkala, že bude jizvu více hlídat a budu častěji chodit na kontroly, ale chodím stále po měsíci, jsem ve 23tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
22.5.14 17:19
@Jamulka píše:
Holky a sledoval vás váš gyndař po císaři, když jste byly podruhé těhu? Já jsem po sc a dr. mi říkala, že bude jizvu více hlídat a budu častěji chodit na kontroly, ale chodím stále po měsíci, jsem ve 23tt.

Nijak zvlášť. Ze začátku jsem chodila po měsíci. Poslední 3 měsíce jsem chodila do rizikové poradny do porodnice, ale z jiného důvodu. Jizvu nijak nikdo neřešil, jen pak poslední tak 3 týdny hlídají váhu miminka, protože pokud je odhad 4,5 kg a více jdeš automaticky na dalšího císaře. Ale je tedy fakt, že já rodila druhé dítě až po 11 letech :mrgreen:,takže po tak dlouhé době třeba tu jizvu už nehlídají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí