Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My sme sa tešili s mojím najmilším, že si spravíme pekný víkend a pôjdeme na vílet, ale v sobotu sme mali pol dňa spavú nemoc a potom sme zbadali v záhradke kopec dozretých rajčín, tak sme robili pretlak. ![]()
V nedeľu k nám prišli rodičia na obed do 16.00 a potom sme boli spoločenskz unavení a zrazu bol večer.
Totálne preflákaní a premrhaní víkend ![]()
A kam ste planovali výlet? My sme aj v sobotu grilovali aj tiež občas pršalo pomedzi, to počasie je na nervy, buď je totálny hic alebo prší
ani tak - ani tak
![]()
Luci, ja uz pockam len na dalsiu MS a pojdem do toho, lebo to cakanie je na nervy
Vy ste teraz v praci, alebo doma?
Ja mám dovolenku, lebo som učiteľka, ale manžel dovolenku nemá. Tak sedím pri sestrinom compe, lebo doma internet nemáme. V práci sa u mňa nedá, rozmýšľame, či si dáme domov zaviesť, ale či potom nebudem celý čas pri PC?
Zulok
ja som v práci, ale mame aj doma net, no mne sa doma už nechce počitač ani vidieť, skor ho doma využíva muž ale tiež väčšinou keď ja nie som doma. Takže je to v pohode , radšej chodíme von ako doma sedieť pri pc ked máme voľno.
Inak prázdniny ti zááááávidím ![]()
Ja pridem domov skor , ako manžel, takže vtedy si robiim na PC, co potrebujem.
Tie prázdniny sú oničom, keď som doma sama, všetci pracujú, aj kamošky. Akurát tak zaváram zeleninu a prerábam ešte čo to v byte. Vedela by som si aj lepšie predstaviť dovolenku. ![]()
Zulok a neechystate sa na dovolenku_? My sme aj chceli ale radsej vymenime okna v byte , este dva potrebujeme dat nove
.
Som si povedal ze tiez radsej teray porobim byt nech mam potom klud ked budem tehotna, ze si to budem len vsetko vychutnávať. ![]()
Já jsem v práci, doma máme taky PC. Máš pravdu Dudo, sedím u toho docela dost, ale včera sem s tím nechtěně něco vyvedla a nefunguje, kámoš, který nám tak opravuje a radí je na dovče a bude až za týden, takže tento týden budu psát jenom z práce…
Jinak Zulok, ty prázdniny ti taky závidím!!!
Luci, to co sa ti podarilo poklikat, ze to uz nefunguje
![]()
Dnes som nejaka hladna , to nebyva zvykom tak skoro, budem musiet ist nieco kupit pod zub
len sa mi nechce do toho hnusneho pocasia
Na dovolenke sme už boli hneď od 7.-15.7. našli sme totiž lacný last minute. Tešili sme sa, že si z tade niekoho odnesieme. Aj sme si odniesli. Nie však malého zlatúšila v brušku, ale streptokoka. Ale ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré. V práci mi konečne ponúkli dobu neurčitú. Tak počkám , kým podpíšem novú zmluvu a potom šup ho na snaženie. ![]()
Zulok, a kde jste byli???
Dudo, já už jsem dneska poo, měla jsem knedlo, vepřo, zelíčko od soboty ![]()
NO, doma fakt nevím, co sem s tím PC udělala
![]()
Duda: nemáte tam niekde bufet? A ty nechodiíš v práci na obed? Už je čas obeda, treba sa ísť napapať. Vôbec to nie je skoro. A okrem toho, teraz treba nabrať silu, aby si nebola v septembri vychudnutá.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.