Druhý týden ve škole a už nemocná

585
13.9.13 16:04

Druhý týden ve škole a už nemocná...

Ahoj…mám dcerku, která začala chodit do školy a dnes už jsem s ní zůstala doma, rýmu, bolest v krku, včera zvýšená teplota…do školky chodila dva roky, dávám jí Imunoglukan, neporadíte mi ještě něco na přírodní bázi, aby nebyla často nemocná???díky za typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10867
13.9.13 16:06

Já myslím, že to čeká prostě každé dítě, tyhle nemoci i točí mezi sebou. Navíc tohle počasí do toho, tomu se prostě nevyhnete. Začíná období laryngitid. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32925
13.9.13 16:11

My to samé ve školce, 7dní a teď má rýmu a kašel. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.9.13 16:12

@sobesin Prý hodně pomáhá colostrum - to teda nevím jak u koho, ale mně pomohlo :palec: můžoou ho i děti. A pak jsem někde slyšela, že VitaAktev je super, ale ten vyzkoušený nemám a prý je z těch dražších..
Ale myslím, že to co popisuješ je normální - je ted i takove divné počasí, to tomu taky přeje ;) Taky jsem každý začátek školního roku byla nachlazená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.9.13 16:17

Hlásím se klubu :roll: Syn onemocněl ve středu večer - teplota a rýma, trochu kašel. Prý ve školce spal vedle holčičky, která pořád smrkala. Teď čekám, co se mu z toho vyvine. Tak jsem akorát ve školce rozdala tisícovky za kroužky -plavání, angličtina, keramika (každý kroužek na pololetí 1.000,– to jsem koukala jak blázen) - a narodíme, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.9.13 16:20

Myslím, že první třída nebude tak špatná jako první třída ve školce ;) Malý je taky prvňák a zaím lehká rýma. Ono ani to počasí nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
13.9.13 16:33

Díky za reakce, to doufám, že to bude lepší než - li ve školce, to byla v každém měsíci nemocná, nechci, aby hodně zameškala…už se ve škole docela v učení rozjeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
13.9.13 16:37

FactorBase Kids a OK Alfa plus, jako prevence super a když už se nějaký ten bacil namane, tak za dva tři dny je po chorobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
13.9.13 17:17

Moje dcera chodí do třetí a už tři roky pravidelně druhý týden školy stonáme a nepomáhá nic jako prevence a že už jsme toho vyzkoušely. hned v první třídě 3 týdny marod se spálovou angínou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
13.9.13 17:22

My to samé(chodíme do školky).Malej druhý den dostal rýmu a když jsme ho tam vyléčeného vrátila, tak třetí den to samé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.9.13 18:04

Ahoj. To máš ještě dobrý. Já starší dceru vedla hned druhý den domů s horečkou. Já v té době nastupovala do nové práce (takže zkušební doba) a první tři měsíce jsem byla nemocná hned 3×. Takže nejen děti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35357
13.9.13 18:05

No, moje dcera je taky nastydla, nemocna bych to zatim nenazvala, horecku ani zvysenou teplotu nema a tim padem to neni na to zustat doma. Ale za cely predchozi rok byla nemocna jen jednou, pred vysvedcenim. :nevim:
Nevidim to jako nasledek pobytu v kolektivu, ale spis souhru okolnosti a nehezkeho pocasi. :nevim: Rozhodne bych z toho nedelala zadny zaver, tim padem zatim nemam ani v planu ji davat jakekoli lecive pripravky( krome ovoce a zeleniny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.9.13 19:27

Hele malá mi taky dnes lehla. Tak trochu jsem s tím počítala, když jsem viděla ty usoplené díťáta ve školce. No nedá se nic dělat, počasí je jednou takové, podruhé makové, bacilama se to tam jenom hemží, tak holt musíme asi přetrpět než se ta imunita trošku obouchá. Já ji cpu ovocem, prolévám bezovou šťávou a leží a odpočívá. Naštěstí já jsem doma, takže mi to nedělá problém, že je doma. Ale dokážu si představit, jak se budu cítit až nastoupím do práce a posledníček mi hned první týden ve školce lehne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
13.9.13 20:38

Clovek si mysli, ze jsou deti nadopovane vitaminama po lete, z ovoce atak, a stejne je to hned, bacil a lehnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
13.9.13 20:39

Clovek si mysli, ze jsou deti nadopovane vitaminama po lete, z ovoce atak, a stejne je to hned, bacil a lehnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí