Dtest opalovacích krémů - který vybrat?

493
8.7.13 21:05

Dtest opalovacích krémů - který vybrat..

Ahoj,

ví někdo jak se umístily krémy v Dtestu? chtěla jsem koupit Daylong, ale kamarádka mi říkala, že nedopadl v Dtestu moc dobře.. tak nevím :(

Prosím poraďtě.. chchi krém pro 14 měsíční dceru faktor 50 a 30.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
8.7.13 21:09

Nejlépe tak kupodivu vyšel Lidlácký Cien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.7.13 21:10
@veruka85 píše:
Ahoj,

ví někdo jak se umístily krémy v Dtestu? chtěla jsem koupit Daylong, ale kamarádka mi říkala, že nedopadl v Dtestu moc dobře.. tak nevím :(

Prosím poraďtě.. chchi krém pro 14 měsíční dceru faktor 50 a 30.

Díky

Já mám pro malou dětský Vichy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
8.7.13 21:10

@Tiger-lily ten jsem shodou okolností koupila na jaře, ani jsem nevěděla, díky za info :palec: jo 50 stála tuba 111 myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.7.13 21:13

Lidl fakt vyšel nejlíp jo? já si pamatuju, že jsem si ho asi před 8 lety koupila, na Kanárech se s ním v 5 večer namazala(byla to 15 faktor), a do 6, za hodinu jsem se spálila jak rajče. to tak sjem si myslela, že jsem jen citlivá na slunce, bylo to moje první moře. a pak jsem ho dala mámě, ta se v životě nespálila, je dost tmavá, a s tímhle krémem se poprvý v životě spálila..asi jsem koupila nějaký lbbý balení, ale od tý doby jsem se ho koupit neodvážila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
8.7.13 21:14

@veruka85 Já myslím, že Daylong nedopadl dobře, protože měl horší odolnost proti vodě. A vzhledem k té jeho ceně. Ale já kupuji jen Daylong, protože mám problémy s opalováním a než jsem ho začala používat, tak jsem byla pořád spálená a tohle je jediný krém, který mi nejvíce pomáhá tomu předejít a taky mi pomáhá proti sluneční vyrážce. Takže já ho všem doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
8.7.13 21:16

Ladival sprej na ochranu proti slunci pro normální až citlivou kůži (SPF 25)dobře (73 %)
Nivea Sun protect & bronze Sun Lotion (SPF 20) dobře (71 %)
Vichy Capital Soleil Spray Skin cell sun protection (SPF 30) dobře (71 %)
Daylong regular, Lipozomální sluneční ochrana (SPF 15) dobře (70 %)
Dermacol Voděodolné zvláčňující mléko na opalování (SPF 20) dobře (69 %)
dm Sundance / Schutz & Bräune Sonnenmilch (SPF 20) dobře (70 %
La Roche-Posay Anthelios Easy application spray (SPF 30) dobře (70 %)
to je prvních 7:-)Já mám na 10 měs. holčičku Anthelios 50plus a jsem spokojen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
8.7.13 21:17
@Ivoušek3 píše:
@veruka85 Já myslím, že Daylong nedopadl dobře, protože měl horší odolnost proti vodě. A vzhledem k té jeho ceně. Ale já kupuji jen Daylong, protože mám problémy s opalováním a než jsem ho začala používat, tak jsem byla pořád spálená a tohle je jediný krém, který mi nejvíce pomáhá tomu předejít a taky mi pomáhá proti sluneční vyrážce. Takže já ho všem doporučuji.

No teď jsem dokonce četla, že ten Dtest je podplacený!!! tak to už člověk fakt neví čemu věřit.. ja nevím jak ten krém vyberu.. je toho taková spousta..

50tku mam vyhlidnutou biodermu.. ale nevím jaký ten faktor 30.. je toho tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.7.13 21:18

Tak ten z Lidlu ma 68% a daylong 70%, ten ale testovali tu 15. Pak jeste la roche 30 ten ma 69%. Tech 70% maji jeste asi tri vyrobky. Ja kupuji daylong a la roche detsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
8.7.13 21:18

@veruka85
Nejlépe dopadl od La-Roche dětský s faktorem 50. Iniciativně jsem jej koupila, ale nikomu jej nedoporučuji :pocitac:. Strašně barví, takže kam syn sáhl, tam udělal skvrny, které nejdou odstranit :cert: :zed: :zed:. Takže máme flekaté dveře, schodiště, oblečení samozřejmě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.7.13 21:20

@veruka85 Běž do lékárny a kup 30. 50 je zbytečnost. Kup nějakou ve střední ceně. Nejdražší bude jen zbytečně předražený kvůli značce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
@veruka85 píše:
No teď jsem dokonce četla, že ten Dtest je podplacený!!! tak to už člověk fakt neví čemu věřit.. ja nevím jak ten krém vyberu.. je toho taková spousta..50tku mam vyhlidnutou biodermu.. ale nevím jaký ten faktor 30.. je toho tolik

Biodermu máme 30 a je super :potlesk: :palec:. Krásně voní, dobře chrání, nedělá fleky ani na oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3611

Já tedy na sobě ještě před dětmi vyzkoušela daylong - na sluneční alergii a bylo to ok, když se mi narodili děti, byl mi opět doporučen úplně pro malé mimi, jen mi tedy pak nevyhovoval pro větší dítě při koupání v bazenku a tak, přešla jsem po té na niveu dětskou a v pohodě, pro druhé jsem kupovala opět daylong a ptala jsem se i v lékárně že v dtestu nevyšel moc dobře a tam mi tedy zase tvrdila že na to nemám koukat, že je nejlepší pro malé mimi, ted jsem se tedy nechala přemluvit a koupila krém s větším faktorem 50+ od la roshe, byl mi doporučen v lékárně, že se hezky rozmazává a i v tom bazénku vydrží, jen tedy stál kolem 600 kč, ale je to větší balení, mám ho pro obě děti a myslím že v poho vydrží celé léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854

Daylong nedopadl dobre, protoze to testovali tim zpusobem, ze se nekdo namazal a vlezl pod sprchu. To mi neprijde uplne objektivni. Ja muzu za sebe Daylong urcite doporucit, loni jsem s nim bez problemu cestovala 4 tydny v tropech bez problemu a to mam hodne citlivou plet. Na oblicej jem mela jeste Biodermu faktor 50, ta je taky vyborna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.7.13 21:21

Já mám 50 na prcka z DM a na starší 30 Daylong. Včera jsme se vrátili od moře a oba super, děcka ani nechytly barvu :) Akorát ten z toho DM strašně lepí, to mi vadí. A Daylong nemůžu klukovi mazat na obličej, strašně mu z něj slzí oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí