Prášek na praní pro citlivá miminka

699
8.7.13 10:54

prášek na praní pro citlivá miminka

Ahojky maminky, snažím se zjistit co za prací prostředek mám vyzkoušet pro svoje miminko. Ještě se nenarodilo, ale já jsem silný atopic a tak předpokládám, že miminko by mohlo být citlivé po mě. A chtěla bych vědět v čem mám vyprat drobečkovy věci. Doporučíte mi něco prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
8.7.13 11:01

Lovela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
8.7.13 11:02

Ahojky, můžeš zkusit gel z mýdlového ořechu (k sehnání ve zdravých výživách), nebo Ecover (tamtéž). Pak jsem ještě četla, že dobrý je Titan sensitiv. My jednu dobu používali Persil Sensitiv, ale mně moc nevoní. Jinak určitě nedávat aviváž a alespoň ze začátku nechat vymáchat 2×. Držím palce, ať je malé v pohodě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
699
8.7.13 11:05

@katka379 jo stou aviváží to vím, já ji taky nesmím používat, tak se snažím najít něco do bude šetrné. Zkusím co mi radíš, díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.7.13 11:08

Malá má ekzem a od narození do 3 let jsem použivala Lovelu.Ted použivam Ecover a taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.7.13 11:11

Já mám taky AE, ale ne nějaký strašný. Prckovi peru v Persilu Sensitive - mně voní nádherně miminkovsky, a dobré, neosypává se. Když jsem si v tom vyprala svoje oblečení, taky pohoda. Ale mně teda nevadí ani normální prášek… Persil narozdíl od Lovely a pod. fakt vypere. Prckovi peru na program pro děti a alergiky - více vody, máchání navíc… Jo, a kupuju ten tekutý, lépe se vymáchá a nezůstává v prádle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
8.7.13 11:30

Lovelu a persil pro starší, kluci jsou atopici a neměli s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
8.7.13 12:53

Tak z dětských asi cokoliv, to zjistíš, až pak. V čem pereš sobě? Místo aviváže bych dávala ocet a nějaký delší program (vodu navíc, nebo tak něco) a ty se asi nevyhneš žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
8.7.13 13:04

Já můžu doporučit Dreft Baby and sensitive. Vypere i ovoce líp, než Persil Sensitive. Malý není sice atopik, ale na prášky je hodně citlivý ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
8.7.13 13:28

@avm3 já sobě peru v prášku dm. Zjistila sem že cokoli co mají pod svou značkou je super a nikdy sem se po ničem stoho neosypala, což je super a nemůžu to říct skoro o žádné jiné značce. No stím žehlením počítám, ale radost stoho teda nemám. Žehlička je můj úhlavní nepřítel. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
8.7.13 14:03

@misicka 149 Já peru jen v práškách od nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí