Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, vim, ze uz tu tahle diskuze byla, ale uz sú fakt nevim rady, strasne mi padají vlasy a ulamujou se, jeste ke vsemu mi strasne pomalu rostou uz rok mam stejnou délku, kdyz uz trochu dirostou tak se ulamou a jsem zas na začátku:-(,nemáte někdo radu na růst vlasu??
Tak předně bych se co nejvíc vyhnula chemii. Pokud je nutné je barvit, tak raději hennou (nemusí být jen zrzavá). A co nasadit nějaké vitamíny? Zkoušela jsi?
Zkus Biosil plus(asi 60kč), šampony z lékárny, např. Alpecin, vodičku Biohar, vyživovat konečky(olej kokosový, olivový nebo speciální olejíčky) a konečky pravidelně zastřihovat..
@Gina108 píše:
Tak předně bych se co nejvíc vyhnula chemii. Pokud je nutné je barvit, tak raději hennou (nemusí být jen zrzavá). A co nasadit nějaké vitamíny? Zkoušela jsi?
AHoj
no ja uz zkoušela snad všechno panthenol, lopuchova vodicka biohair ted davam olivovy olej a beru biosil plus nebo jak se to jmenuje..POrad zkracuju a zkracuju uz to mam pod usi a vlasy ne a ne rust
Rostou mi silene pomalu já už opravdu nevím co mám dělat. no mám platinu blond ale ted jsem uz dele nebarliva a chciu jit az v zari nechat to chvilku byt, prijde mi, že je to po porodu nevim ale uz jsme od porodu rok a pul ![]()
Mně doporučovala moje kadeřnice toto. Vzhledem k ceně není problém vyzkoušet, mají to v lékárnách. Já to nezkusila nakonec, vlasy mi nepadaly.
Zkus spíš nějaký vitamíny přímo na podporu růstu vlasů (třeba vitamín B), jestli jsi nedáváš nějak extra zabrat (častá barva, trvalá, žehlení…), může být problém v nedostatku nějakýho vitamínu…
@lentilka248 píše:
Zkus Biosil plus(asi 60kč), šampony z lékárny, např. Alpecin, vodičku Biohar, vyživovat konečky(olej kokosový, olivový nebo speciální olejíčky) a konečky pravidelně zastřihovat..
Biosil plus jsem zacala brat ted samponz jsem si koupila Od lorealu primo na lamani vlasu i s maskou:-( Přijde mi, že mně už snad nic nepomuze už se s tím peru tak rok ![]()
@Janicka159 píše:
AHoj![]()
no ja uz zkoušela snad všechno panthenol, lopuchova vodicka biohair ted davam olivovy olej a beru biosil plus nebo jak se to jmenuje..POrad zkracuju a zkracuju uz to mam pod usi a vlasy ne a ne rust
Rostou mi silene pomalu já už opravdu nevím co mám dělat. no mám platinu blond ale ted jsem uz dele nebarliva a chciu jit az v zari nechat to chvilku byt, prijde mi, že je to po porodu nevim ale uz jsme od porodu rok a pul
No jak jsem psala spíš je potřeba něco udělat vnitřně, po porodu se hodně tělo oslabí a jesli jsi ještě kojila
já bych určitě zkusila slupnout něco na posílení nebo nějaký detoxikační čaj nebo něco takového aby se tělo celkově zregenerovalo ![]()
Tak asi záleží, co s vlasy celkově děláš, jestli je barvíš, jak často myješ, čím myješ, co používáš za přípravky po umytí, jestli fénuješ, žehlíš, pak taky jak se stravuješ.
Napiš víc.
Nedám dopustit na Panthenol šampon z lékárny: http://www.docsimon.cz/…ml-dr-muller
@Janicka159 ale šampon bych volila z lékárny..já od doby, co používám buď lékárenské nebo profi přípravky mám vlasy krásné, bez lupů, lesklé a loni jsem je měla skoro po pas..
Tohle šampon fakt nevyřeší. máš vyčerpané minerály z těhotenství, porodu, stresů, nevyspání atd. radila bych koupit si minerály v koloidní formě (googli), dobře se vstřebávají. a hodně se zaměřit na vyváženou stravu, přidávat mořské řasy, nejíst cukry a mléko (obojí odmineralizovává). ať jsi celkově fit ![]()
@Janicka159 - přesně jak píše @lentilka248 BIOSIL PLUS - mě moc pomohl. Ale není to záležitost dvou týdnů. Je třeba ho brát pravidelně delší dobu. A tím pádem ani výsledek není hned viditelný. Pokud máš takto dlouhodobý problém - je možné navštívit kožního lékaře.