Vlasy - špatná kvalita

418
4.7.13 20:12

VLasyy:-( hruza

Holky, vim, ze uz tu tahle diskuze byla, ale uz sú fakt nevim rady, strasne mi padají vlasy a ulamujou se, jeste ke vsemu mi strasne pomalu rostou uz rok mam stejnou délku, kdyz uz trochu dirostou tak se ulamou a jsem zas na začátku:-(,nemáte někdo radu na růst vlasu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
4.7.13 20:15

Tak předně bych se co nejvíc vyhnula chemii. Pokud je nutné je barvit, tak raději hennou (nemusí být jen zrzavá). A co nasadit nějaké vitamíny? Zkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.7.13 20:18

Zkus Biosil plus(asi 60kč), šampony z lékárny, např. Alpecin, vodičku Biohar, vyživovat konečky(olej kokosový, olivový nebo speciální olejíčky) a konečky pravidelně zastřihovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
4.7.13 20:18

Zřejmě by to chtělo doplňit vitamíny :think: něco prostě tělu chybí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.7.13 20:19
@Gina108 píše:
Tak předně bych se co nejvíc vyhnula chemii. Pokud je nutné je barvit, tak raději hennou (nemusí být jen zrzavá). A co nasadit nějaké vitamíny? Zkoušela jsi?

AHoj :mavam: :mavam: no ja uz zkoušela snad všechno panthenol, lopuchova vodicka biohair ted davam olivovy olej a beru biosil plus nebo jak se to jmenuje..POrad zkracuju a zkracuju uz to mam pod usi a vlasy ne a ne rust :-( Rostou mi silene pomalu já už opravdu nevím co mám dělat. no mám platinu blond ale ted jsem uz dele nebarliva a chciu jit az v zari nechat to chvilku byt, prijde mi, že je to po porodu nevim ale uz jsme od porodu rok a pul :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.7.13 20:19

Mně doporučovala moje kadeřnice toto. Vzhledem k ceně není problém vyzkoušet, mají to v lékárnách. Já to nezkusila nakonec, vlasy mi nepadaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.7.13 20:20

Zkus spíš nějaký vitamíny přímo na podporu růstu vlasů (třeba vitamín B), jestli jsi nedáváš nějak extra zabrat (častá barva, trvalá, žehlení…), může být problém v nedostatku nějakýho vitamínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.7.13 20:20
@lentilka248 píše:
Zkus Biosil plus(asi 60kč), šampony z lékárny, např. Alpecin, vodičku Biohar, vyživovat konečky(olej kokosový, olivový nebo speciální olejíčky) a konečky pravidelně zastřihovat..

Biosil plus jsem zacala brat ted samponz jsem si koupila Od lorealu primo na lamani vlasu i s maskou:-( Přijde mi, že mně už snad nic nepomuze už se s tím peru tak rok :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
4.7.13 20:22
@Janicka159 píše:
AHoj :mavam: :mavam: no ja uz zkoušela snad všechno panthenol, lopuchova vodicka biohair ted davam olivovy olej a beru biosil plus nebo jak se to jmenuje..POrad zkracuju a zkracuju uz to mam pod usi a vlasy ne a ne rust :-( Rostou mi silene pomalu já už opravdu nevím co mám dělat. no mám platinu blond ale ted jsem uz dele nebarliva a chciu jit az v zari nechat to chvilku byt, prijde mi, že je to po porodu nevim ale uz jsme od porodu rok a pul :-((

No jak jsem psala spíš je potřeba něco udělat vnitřně, po porodu se hodně tělo oslabí a jesli jsi ještě kojila :think: já bych určitě zkusila slupnout něco na posílení nebo nějaký detoxikační čaj nebo něco takového aby se tělo celkově zregenerovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
4.7.13 20:22

Pomohla mi dobra a kvalitni strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.7.13 20:24

Tak asi záleží, co s vlasy celkově děláš, jestli je barvíš, jak často myješ, čím myješ, co používáš za přípravky po umytí, jestli fénuješ, žehlíš, pak taky jak se stravuješ.
Napiš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.7.13 20:24

Nedám dopustit na Panthenol šampon z lékárny: http://www.docsimon.cz/…ml-dr-muller

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.7.13 20:25

@Janicka159 ale šampon bych volila z lékárny..já od doby, co používám buď lékárenské nebo profi přípravky mám vlasy krásné, bez lupů, lesklé a loni jsem je měla skoro po pas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.7.13 20:25

Tohle šampon fakt nevyřeší. máš vyčerpané minerály z těhotenství, porodu, stresů, nevyspání atd. radila bych koupit si minerály v koloidní formě (googli), dobře se vstřebávají. a hodně se zaměřit na vyváženou stravu, přidávat mořské řasy, nejíst cukry a mléko (obojí odmineralizovává). ať jsi celkově fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
4.7.13 20:26

@Janicka159 - přesně jak píše @lentilka248 BIOSIL PLUS - mě moc pomohl. Ale není to záležitost dvou týdnů. Je třeba ho brát pravidelně delší dobu. A tím pádem ani výsledek není hned viditelný. Pokud máš takto dlouhodobý problém - je možné navštívit kožního lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí