Vlasy - špatná kvalita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
4.7.13 20:26

..

Vitamíny prave beru a uz se s tím peru faKT SKORO rok :-( myslíte, že po porodu by se mi dávalz vlasy takhle dlouho dokuopy?? :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.7.13 20:27
@Janicka159 píše:
AHoj :mavam: :mavam: no ja uz zkoušela snad všechno panthenol, lopuchova vodicka biohair ted davam olivovy olej a beru biosil plus nebo jak se to jmenuje..POrad zkracuju a zkracuju uz to mam pod usi a vlasy ne a ne rust :-( Rostou mi silene pomalu já už opravdu nevím co mám dělat. no mám platinu blond ale ted jsem uz dele nebarliva a chciu jit az v zari nechat to chvilku byt, prijde mi, že je to po porodu nevim ale uz jsme od porodu rok a pul :-((

olivový olej vysušuje, stejně tak třeba slunečnicový, takže jim možná ještě víc škodíš… Nevysušuje například olej mandlový. A přestala bych odbarvovat, barvení též vysušuje, to mě pak ani nepřekvapuje, že se toho nemůžeš zbavit. Začla bych hlavně s regenerací, podle testu idnes jsem teď koukala, že třeba Glis kur dostal dobrou známku a přitom je za pár kaček, takže bych nasadila ten a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.7.13 20:27

@Saroya šampon to nevyřeší, ale špatný šampon to může výrazně zhoršit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.7.13 20:28
@Janicka159 píše:
Vitamíny prave beru a uz se s tím peru faKT SKORO rok :-( myslíte, že po porodu by se mi dávalz vlasy takhle dlouho dokuopy?? :,( :,( :,( :,(

myslím že jo, pokud se nestravuješ dobře. a jaké vitamíny bereš? na tom taky záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.7.13 20:29
@lentilka248 píše:
@Saroya šampon to nevyřeší, ale špatný šampon to může výrazně zhoršit:-)

no tak to je možný, neposoudím, já s vlasy nikdy problém neměla, resp. s jejich kvalitou a rychlostí růstu. po porodu mi taky padaly a to jako že dost :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.7.13 20:29
BArvím je teĎ tak jednou za měsíce na blond melíry,
@Gladys píše:
Tak asi záleží, co s vlasy celkově děláš, jestli je barvíš, jak často myješ, čím myješ, co používáš za přípravky po umytí, jestli fénuješ, žehlíš, pak taky jak se stravuješ.
Napiš víc.

TAk barv ím je ted tak jednou za měsice na blond melirama, mzju je tak dvakrat tydne, sampon mam od lorealu na lamani vlasu i s maskou, nefenuju, radeji ani necesu zehlim minimalne kolikrat ani jednou za mesic..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
4.7.13 20:31

Mne zacaly strasne padat vlasy pul roku Po porodu. nechala jsem si je zkratit na podstrizene Mikado a koupila jsem panthenolove kapsle. behem 2 Mesicu prestaly Tak padat, ale uces si na leto nechavam :kytka:

• Citovat
  • Upravit
418
4.7.13 20:34

Beru ten biosil plus ted treti den, tqak doufam ze mi pomuze predtim sem brala panthenol, jeste jsem cetla ze ten biosil zhirsuje plet tak to doufam ze se mi vyhne nebo uz budu uplne obluda..Mne uz z toho prave ani zadnej uces nejde nejvice to mam upadane po stanach prave :zed: :zed: :zed: Olivovz olej vysusuje :-O :-O to mi ani nerikej ja zase na nej slysela samou chvalu ze naoipak tak ja uz fakt nevim :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
4.7.13 20:34

@Janicka159 no ono záleží jaké vytamíny, nemyslela jsem ty co se prodávají v lékárně, ale spíš asi změnit stravování jako přidat hodně ovoce, zeleniny, vlákniny, nějaké bylinky, ryby já nevím co ještě prostě jak se všude o tom píše :lol: nejsem zrovna příklad zdravého stravování, ale ovoce a zeleniny jím na kila a pak taky mléčné výrobky a prostě od všeho něco, jsem zastáncem toho že tělo prostě potřebuje uplně všechno v určité míře a pokud něčím strádá pak se to projeví na zevnějšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.7.13 20:43

Mě na vlasy moc pomohlo těhotenství :-) Měla jsem tehdy nejlepší vlasy v životě. Vydržela mi lepší kvalita ještě asi dva a třičtvrtě roku po porodu (do teď) a teď mi trochu začaly padat, tak si říkám, zda mi příroda nenaznačuje, že bych měla zase otěhotnět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.7.13 20:48

Ja uz mam deti dve a to mi staci :-D Pri prvnim to jsem cekala kluka vlasy nadherny rostly jako blazen no a u holky konecna uz v tehnu spatnz a ted tragedie :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.7.13 20:49
@jajul píše:
Mně doporučovala moje kadeřnice toto. Vzhledem k ceně není problém vyzkoušet, mají to v lékárnách. Já to nezkusila nakonec, vlasy mi nepadaly.

Jeee moc Ti dekujuu za tip :hug: :hug: vypada to že bz to mohla pomoc o tom jsem jeste neslysela hn ed zitra dobehnu koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.7.13 20:56

Doporučuji Biosil plus a keratin, nechávám si KeratinShot od značky Salerm a vlasy jsou krásné, lesklé, nelamaji se a hlavně rostou. Je to teda větší investice, ale já si to nemůžu vynechvalit, chodím na to už 2roky.
A samozřejmě kvalitní kosmetiku bez silikonu, ty vlasy zbytečně zatěžují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr. Katchus
4.7.13 21:03

Chtěla jsem doporučit panthenolové injekce, ale zjistila jsem, že už se nevyrábí :zed: Kamarádka je měla a pomohlo jí to, taky byla po porodu.

Co nechat udělat hormonální profil…štítná žláza a tak. Pokud je problém uvnitř, nepomůže ani svěcená voda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
916
4.7.13 21:10
@Janicka159 píše:
BArvím je teĎ tak jednou za měsíce na blond melíry,TAk barv ím je ted tak jednou za měsice na blond melirama, mzju je tak dvakrat tydne, sampon mam od lorealu na lamani vlasu i s maskou, nefenuju, radeji ani necesu zehlim minimalne kolikrat ani jednou za mesic..:-(

Jen tak mimochodem - píšeš že raději nečešeš, to je ale nesmysl. Jde o to, že vlasy padají každému je to fyziologický jev. Každodenní uvolnění určitého počtu vlasů je normální. Tím že nečešeš vlasy pravideně, nic neřeší - stejně vypadnou a tím pádem je nacházíš všude jinde než na hřebenu - sedačka, podlaha, oblečení, odpad…atd. a když se potom učešeš, máš pocit, že je na hřebenu obrovské množství vlasů (což je logické, některé vlasy zůstanou zapletené do ostatních vlasů ikdyž jsou uvolněné). Takže vlasy si češ každý den, ale opatrně a jak jsem již psala - BIOSIL je super, ale musíš vydržet delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí