Poradna duly
Jana Čurdová
holky, střevní chřipajzna řádila přesně v ten týden a ještě trošku dřív.. prostě to muselo být kolem 5. - 8.7 tak nějak..jenže já to vím jen podle té chřipky, protože, kdybych to měla brát podle sexu, tak to bych fakt nevěděla..zrovna v tu dobu jsem řádila jak černá ruka..to horko
pardon ![]()
Já jsem chtěla nějakou víc zblízka aby to nebylo rozmazaný, ale žádnou nemám.
máte fakt fešandy..šla jsem se podívat na ultrazvukové fotky..holky, je to super..já jsem chtěla taky, ale byla jsem tak zblbnutá, že jsem na to zapomněla..za 14 dní uvidím..
Holky kolik platíte za ty fotky a máte možnost jít časem na ten 3d ultrazvuk a kolik to asi stojí?
Já jsem dala za fotečku 60 Kč. 3D ultrazvuk tady v okolí není, nejblíž asi v HK nebo v Brně. Kamarádka mi říkala, kolik za to v Brně chtějí, ale zapomněla jsem to.
Saal21- 3D UTZ v gyncentru Helios v Brně stojí 500Kč včetně 15. minutového záznamu a fotky. Ale každé centrum má asi jiné ceny.
Holky - hezke metriky
!! Ze bych ty svy prdolce taky vlozila fotecku ![]()
Zabzulko: veeeelka gratulace!!!!
Jinak ja za fotecku platila 50,– Kc. Ale co urcite zas nevynecham, bude 3D ultrazvuk - byl to fakt zazitek. Prdolka po dlouhem premlouvani zacala spolupracovat, tak dodneska mam jeji hlavicku vystavenou ![]()
Klarisa - podle metříku tvojí malé dnes slavíte narozeniny, co dostala ať mám nějakou inspiraci a posílám velkou gratulaci ![]()
klarisa, děkuju moooc a gratulace k narozkám ![]()
holky, musím vám říct, to je sranda…už jsem spala, lehla jsem kolem deváté, byla jsem úplně hotová a teď jsem se vzbudila hladem! tak tu sedím u PC a tlačím obložený chleba..už včera a předevčírem jsem měla tendence něco v noci sníst, ale vždycky jsem to zaspala..teď už jsem to neukecala..no, jestli to takhle půjde dál, tak budu jak prase! ![]()
saal21, zabzulka: holky, moc dekuju za gratulace, dnes odpo tu vecejsi udalost budem slavit ![]()
saal21: mimochodem, jak myslis, ze se moje karkulka jmenuje
mame doma taky Nikolku
. Jinak darecky: uz dostala predem trikolku - tak ta ma moooc velky uspech. Ted dostane vlasatou panenku, mikrovlnku, hooodne literatury, lopatku se smetackem - je desne poradna
, a pak obleceni (ale z toho asi ma vetsi radost jeji maminka
)
Jinak holky, uz druhou noc za sebou se v noci budim a to ne na curani, ale na zvraceni
. Rano mi je desne, odpo uz je to lepsi, vecer se najim a pak to v noci zvracim. Tohle jsem s Niki vubec nemela - to mi bylo sice blbe permanentne, ale nezvracela jsem. Jo a taky jsem zaznamenala, ze se mi zvetsily prsa - po kojeni se mi uplne ztratily
- tak aspon ted jsem pro tatku aspon trosku atraktivnejsi
![]()
ZABZULKO - to máme naprosto stejný. Jakmile jsem v noci vzhůru, hned mám strašný hlad. Osvědčily se mi sušenky Bebe u postele. Skončím tak u 3 kousků a pak se to snažím zaspat, protože bych u toho obloženýho chleba skončila taky… ![]()
KLARISA - gratuluju k narozeninkám. Pečeš dortík?
Jitka
ahoj holky…v noci jsem krvacela ach jo..mam strach..ted uz jen trochu spinim.....ale vubec me u toho nebolelo bricho tak se uklidnuju tim ze me asi jen praskla nejaka zilka…:( ale stejne se bojim