Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
10.8.06 14:29

Promiň, myslela jsem Terezku!

JItka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 14:46

JITI - už nám zbledla, já si toho nevšimla :lol: Černocha neé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.06 14:48

holky, střevní chřipajzna řádila přesně v ten týden a ještě trošku dřív.. prostě to muselo být kolem 5. - 8.7 tak nějak..jenže já to vím jen podle té chřipky, protože, kdybych to měla brát podle sexu, tak to bych fakt nevěděla..zrovna v tu dobu jsem řádila jak černá ruka..to horko :oops: :lol: pardon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.8.06 15:03

A nová fotečka, konečně není Nika sama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 15:05

Já jsem chtěla nějakou víc zblízka aby to nebylo rozmazaný, ale žádnou nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.06 15:08

máte fakt fešandy..šla jsem se podívat na ultrazvukové fotky..holky, je to super..já jsem chtěla taky, ale byla jsem tak zblbnutá, že jsem na to zapomněla..za 14 dní uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.8.06 15:10

Holky kolik platíte za ty fotky a máte možnost jít časem na ten 3d ultrazvuk a kolik to asi stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 15:16

Já jsem dala za fotečku 60 Kč. 3D ultrazvuk tady v okolí není, nejblíž asi v HK nebo v Brně. Kamarádka mi říkala, kolik za to v Brně chtějí, ale zapomněla jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
10.8.06 18:29

Saal21- 3D UTZ v gyncentru Helios v Brně stojí 500Kč včetně 15. minutového záznamu a fotky. Ale každé centrum má asi jiné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.8.06 20:33

Holky - hezke metriky :wink: !! Ze bych ty svy prdolce taky vlozila fotecku :)

Zabzulko: veeeelka gratulace!!!!

Jinak ja za fotecku platila 50,– Kc. Ale co urcite zas nevynecham, bude 3D ultrazvuk - byl to fakt zazitek. Prdolka po dlouhem premlouvani zacala spolupracovat, tak dodneska mam jeji hlavicku vystavenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.8.06 20:57

Klarisa - podle metříku tvojí malé dnes slavíte narozeniny, co dostala ať mám nějakou inspiraci a posílám velkou gratulaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.8.06 00:22

klarisa, děkuju moooc a gratulace k narozkám :lol:
holky, musím vám říct, to je sranda…už jsem spala, lehla jsem kolem deváté, byla jsem úplně hotová a teď jsem se vzbudila hladem! tak tu sedím u PC a tlačím obložený chleba..už včera a předevčírem jsem měla tendence něco v noci sníst, ale vždycky jsem to zaspala..teď už jsem to neukecala..no, jestli to takhle půjde dál, tak budu jak prase! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.8.06 07:50

saal21, zabzulka: holky, moc dekuju za gratulace, dnes odpo tu vecejsi udalost budem slavit :wink:

saal21: mimochodem, jak myslis, ze se moje karkulka jmenuje :lol: mame doma taky Nikolku :wink: :wink: . Jinak darecky: uz dostala predem trikolku - tak ta ma moooc velky uspech. Ted dostane vlasatou panenku, mikrovlnku, hooodne literatury, lopatku se smetackem - je desne poradna :D , a pak obleceni (ale z toho asi ma vetsi radost jeji maminka :D )

Jinak holky, uz druhou noc za sebou se v noci budim a to ne na curani, ale na zvraceni :( :( . Rano mi je desne, odpo uz je to lepsi, vecer se najim a pak to v noci zvracim. Tohle jsem s Niki vubec nemela - to mi bylo sice blbe permanentne, ale nezvracela jsem. Jo a taky jsem zaznamenala, ze se mi zvetsily prsa - po kojeni se mi uplne ztratily :oops: - tak aspon ted jsem pro tatku aspon trosku atraktivnejsi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.8.06 07:53

ZABZULKO - to máme naprosto stejný. Jakmile jsem v noci vzhůru, hned mám strašný hlad. Osvědčily se mi sušenky Bebe u postele. Skončím tak u 3 kousků a pak se to snažím zaspat, protože bych u toho obloženýho chleba skončila taky… :lol:

KLARISA - gratuluju k narozeninkám. Pečeš dortík?

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.8.06 07:53

ahoj holky…v noci jsem krvacela ach jo..mam strach..ted uz jen trochu spinim.....ale vubec me u toho nebolelo bricho tak se uklidnuju tim ze me asi jen praskla nejaka zilka…:( ale stejne se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí