Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti: taky díky
Dort nepecu
, tentokrat jsem objednala Krtecka v cukrarne, s Niki se fakt pect neda, ta by mezitim mi z bytu udelala kulnicku na drivi
![]()
IIlenka: koukaam, ze to mas s tim zvrcenim v noci stejny
, to spineni bude urcite jen naka zilka - ja s Nikolkou spinila 3 tydny v kuse
Omlouvám se, že vám sem lezu..ILLENKO, být tebou tak mažu k doktorovi, já krvácela v neděli a hned jsem tam mazala, třeba to není nic vážného, ale aspon tě doktor uklidní ![]()
Illenko - pokud má tvůj doktor ještě dovolenou, jela bych hned na pohotovost, bolest, nebolest.
Jitka
Illenko, prosím Tě, na nic nečekej a běž k doktorovi nebo do nemocnice na ambulanci.. i kdyby to byla kravina, tak raději to mít podchycené..!!! držím palce..
Chci se ukázat i tady, ačkoli se zatím objevuju na Březňatech. Doktor mi při posledním utz „ubral“ 4 dny, takže se mi TP posunul na 31.3. Myslím, že tak trochu patřím i sem k vám
Držím palec Illenko, jsme na tom termínově úplně stejně, tak to trochu prožívám s tebou! ![]()
ahooj, výborná přezdívka
s těmi dny plus, mínus, je to sranda.. já byla podle něj před týdnem 5+2 a přesně za 7 dní zase 6+6, jsem z toho jelen.. říkal, že na začátku se na to moc nehraje, uvidíme příště..
byla jsi na utz? a kolik měří prcek ![]()
Ahojky! Byla jsem v pondělí, pidižvík měl 5,5mm a tlouklo mu srdíčko
Ale teď už bude větší - roste o 1mm za den. Ale aby toho nebylo málo, doktor tam viděl ještě jednu „srdeční akci“! To může bejt moje cévka, ale taky…dvojčata!!! Uvidím na dalším utz. ![]()
ježkovy voči, tak to je masakr..:) dvojčata, to bych doma nerozchodila
ale je to super!!:)
Zatim to radši neřešim. Doktor říkal, že z většiny dvojčat nakonec v děloze přežije jen jedno a druhý zanikne… Takže uvidíme. Ale jestli to vyjde, tak to bude hlína
Navíc by byly jednovaječný ![]()
důležité je, aby tam prcek byl a v pořádu se vyvíjel, já na tohle myslím pořád..:)
Já na to teď radši myslím co nejmíň. Už mám za sebou trochu hysterie - špinění, pak obavy z toho, aby tam vůbec plod „byl“
(a nakonec jsou tam možná dva -
)… Takže si říkám, že dělám, co můžu, šetřím se, jím zdravě, nekouřím, nepiju…a zbytek je holt na přírodě ![]()
Illennka - doufám, že jsi už u doktora a všechno dobře dopadne
Klarisa - moc hezké jméno má tvoje holčička a to s tím krtkem jako dort je dost dobrý určitě ho Nika bude mít taky, u nás krteček jede skoro každý den, má ho strašně ráda dokonce s jedním spí. Na kolobežce malá umí? Chceme jí taky jednu koupit.
Holky jinak je mi docela fajn jen když mám hlad tak je mi skoro na omdlení jak je mi špatně, ale jakmile se najím je to dobrý, ale nejhorší je to v noci hladem nemůžu usnout a moc jíst nechci, protože, při minulým těhu jsem přibrala 15 kilo a ještě teď mi 3 zůstaly tak mám strach ať nejsem jak bečka ![]()
saal21: ja vim, moc hezky jmeno, vid
Ja s Nikcou pribrala nechutnych 19 kilo
, teda nastesti jsem to vsechno do pul roka schodila (zlate kojeni
) a ted mam dokonce i o kilco a pul min, ale stejne se bojim, ze mi to zas vyleti do tehle zavratnejch vysin, i kdyz si zas rikam, ze s Niki mam porad pohyb - je to silenej rarach rarachovitej … i kluci se ji boji
, kdezto predtim jsem jen osm mesicu sedela v kancelari … Jo a jaky mate k Nikolce vymysleny dalsi jmena? Pokud to teda neni tajemstvi ![]()
ilenka: drzim palecky, at vse dobre dopadne, napis pak co rikal dr.