Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
12.8.06 21:13

cifko: u nas to vedi ted jen rodice a manzel … a hlavne vy na emiminu :wink: , clovek se proste nekomu sverit musi :wink: .. jinak to chci tutlat a vsem jsem hned zakazala to sirit dal :!
Jsem zvedava, kdy te teda maminka prokoukne :D , ony ty mamky tem svym detem vidi hned do duse :wink: . Jo a moc se mi libi jmeno Amalka - ze bych ho hned zaradila do naseho vyberu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.8.06 21:37

Illenko, drž se!!!!!!!!!!!!!! Posílám Ti hodně síly........
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
12.8.06 21:45

Illenko - teď jsem se dostala teprve k počítači a je mi z toho smutno co se stalo, ale vám se určitě brzo podaří nové mimi tak snad to bude lepší, přeji hodně štěstí a dej o sobě vědět jak se máš a jak pokračujete.

Katty - vítám tě mezi námi a přeji z celého srdce to nejzdravější mimi :lol:

Klarisa - jaká byla oslava a co malá měla radost z dárků :wink:

Holky já už jsem to vykecala našim a švagrové jsem strašná drbna ach jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 06:14

dobré ránko:) nějak nemůžu dospat, s tím spaním je to šílené..nejdřív únava, že se skácím do postele úplně hotová a pak čumákuju od čtvrté a nevím co by…to dřív vůbec nebylo:)
klarisa, no, asi by mě taky mrzela taková nijaká reakce..ale asi to musí rozdýchat a pak se budou těšit, ne? u mě je to poprvé, tak moje máti naprosto šílí, všechny její kamarádky už jsou babky a ona furt nic, tak do mě furt klavírovala, jestli už jo, a že bych si měla pospíšit..ona mě měla v sedmnácti, tak je teď v nejlepším věku, šmrncovní ženská se spousty zájmů, dovolená třikrát ročně, tak uvidíme, co to s ní udělá..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 06:16

no..a řekla jsem to kámoškám:) taky jsem drbna.. jedné jsem ale chtěla udělat radost, protože má nemocnou tříměsíční holčičku, je s ní v nemocnici, a když jsme se bavily, tak byla úplně na dně.. :cry:
ale nejvíc drbu s vámi holky, s nima řešit bolesti prsou a břicha..to by asi nešlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 07:58

Přeji všem krásný den a zdravím z práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 08:34

katty ahoj:) ty jsi v práci? tak ať Ti to rychle uteče.. já jsem sice doma, ale držím telefonickou pohotovost, tak mám taky radost, ble :? aspoň uklidím, vypadá to tu jak po bombardování..
jo, dneska mi po ránu bylo mírně šoufl, není to moc příjemné teda, jestli se to rozjede, tak se mám na co těšit..:)
pěkný den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 08:53

Zabzulko a co děláš, že máš pohotovost ?Pěkné poulizeníčko :D
Já měla u prvního těhu pěkné nevolnosti začaly ve 2 měsíci a skončily v 6 a fakt to byla síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 09:31

katty, no, pracuju u internet providera, takže pokud mají lidi problémy s připojením, volají na naši pohotovostní linku a já jim vykládám, co mají udělat:) není to taková hrůza, ale musím být celý den doma na příjmu, uf..
jak dlouho budeš v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 09:38

Ahoj holcicky!!

Mne je vam od rana taaaaak spatne … uz jsem od 6 rana asi 5× zvracela :( … bleeee, kdyz se podivam na naky jidlo … uz jdu na ten radsi preventivne … jsem zvedava, jak dnesek zvladnu. Manzel stavi domecek, tak jsme s Niki samy doma … furt po mne rajtovala, tak jsem ji radsi ted pustila Shreka … abych mela na to zvraceni aspon klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 09:48

Zabzulka: ale jo, ja myslim, ze snad ta radost prijde :wink: , vzdyt nasi Niki zboznujou … ale muj tata se ten den zrovna vratil z pohrbu kolegy :( … takze moc nemel naladu - to je jasny … no a u tchanovic se ani moc naka reakce predpokladat neda … ja se s nima nejak moc nemusim :oops: :oops: … jsem hrozna :oops:

Saal: oslava se celkem vyvedla, pocasi vyslo, Niki ani jednomu kamosovi neublizila :wink: a nejvetsi uspech mela mikrovlnka a obycejna pistalka … a ted ji doma nemuzu odtrhnout od vlasate panenky :wink: - uz ji dala i jmeno - Anetka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 09:55

klariso, tak to je mazec..!!! to si fakt nedovedu představit! a dokážeš vůbec něco sníst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 10:00

zabzulko: zatim nic … ani nic nepiju, vcera rano jsem zvracela i caj :( … ale pak vecer jsem dostala siiiiilenou chut na rizek :wink: , tak jsem jich udelala asi 8, snedla jsem teda jen jeden … a dnes jsem rekla manzelovi, at si ten zbytek vynda z lednicky a odnese si to sebou … brrrrrr … a to budu muset neco uvarit maly k obedu … to teprv bude neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 10:05

Jinak z prvniho tehu tohle vubec neznam … to mi sice bylo od nakyho 6 tt soufl, ale ani jednou jsem nezvracela … za to ted si to teda vynahrazuju :wink: no jo kazdy tehotenstvi je holt jiny :wink: … snad aspon nepriberu tech siiilenej 19 :wink: jako v prvnim tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 10:06

Zabzulko pracuji krátký dlouhý 12h od 7-19h denní a noční, ale po tom co nás potkalo zůstanu na rizikovém jen co se domluvím s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí