Poradna duly
Jana Čurdová
saal - a byla jsi tak „hladová“ i při Nikolce? S tím cvičením a sportováním to rozhodně přehánět nebudu. Uvidím, co mi poradí. Nerada bych něco pokazila.
Já mám pocit, ze porad spim…dnes jsem trochu uklizela a tak me to zmohlo, ze jsem prospala odpoledne. Muj doktor ma jeste pres tyden dovolenou.
Ach jo…se te prohlidky nedockam.
saal, to je v klidu:) jojo, mě jsi tam určitě viděla ![]()
jo, to jsme dvě, já bych furt jenom jedla..a to jsem předtím moc necpala, mám 50 kilo i s postelí, jsem zvědavá, kam to povede..uf ![]()
jo, s tím sportem to je mazec, já byla furt ve fitku a na kole, ale od té doby, co to o sobě vím, nedělám vůbec nic a dost mi to chybí..ale nebudu riskovat, to mi za to nestojí.. možná později zajdu zase do fitka jen tak zlehounka, ale teď ještě ne, bojím se..
neboj radiku, dockas se..... ![]()
Unavena jsem teda taky, porad zivam..... ale ve dne jsem zatím neusnula
To asi prijde. Pamatuju si, ze kdyz byla tehotna moje segra, prospala hrozne moc hodin
Amalka - u Niky ani ne to spíš teď, ale i předtím jsem pěkně přibírala bohužel ještě teď mě tři kyla zbyla ach jo. Jinak u Niky jsem každé ráno zvracela až do 6 měsíce a teď musím zaklepat jsem zatím v pohodě ![]()
Radik - myslim, že spousta holek je tu z Prahy podivej se zpátky mají to napsané i pod svými přezdívkami (některé), ale já ne ![]()
Zabzulka - to se máš 50 kilo bych si taky přála já teď bohužel 63 a nejde a nejde dolů a jak to vidím tak ani nepujde za chvíli zalehnu manžela on je to tiž vižle má jenom 70 kilo ![]()
saal - tak to jsme na tom podobne… muj manzel je taky desnej hubenour
![]()
Pro dnesek koncim. Mejte se fajn. Doufam, ze se tu s vama budu „vidat“ casto a sbirat rozumy…
Pa, pa
no, přítel má 85 kilo, doufám, že jeho nikdy nedoženu:)))))
ale teď jsem s prominutím sežrala celou Merci bonbonieru, jdu spát ![]()
chtěla jsem se dívat na Vinnetoua, ale nějak to nedávám..
mějte se hezky holky..pa
Amalka1: posilam velkou gratulaci ke //
, vitej ![]()
Radik: ja jsem rodila Prazanda … ale uz v Praze 5 let nebydlim … prestehovala jsem se za manzelem asi 25 km za Prahu
ahoj holky,jsem tu jen na skok a koukám trochu jste se rozjely a rozmnožily,to je super!!!!!!!!!!!!
![]()
llenko to je mi moc líto,drž se a pokud budeš chtít pokecat,klidně přiď jsi vítána
![]()
hočiny až se vrátím z chalupy,dám zas do kupy seznámek
![]()
tak pa a dobrou
Dobre ranko, holcicky!
Zabzulko, jestli se dobre pamatuju, tak dnes mas narozeninky! Preji ti jen to nej, hlavne zdravicko, pohodovy tehu a v dubnu naaaaaadherny miminecko
!