Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
14.8.06 14:04

Z Č.Třebové??? Tak to bydlíme od sebe asi 10 km - já jsem přesně z Libchav - 4 km od ÚO směr HK…
To budeme v dubnu moct spolu vozit kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.8.06 14:07

misu, jojo, všude dobře, doma nejlíp :)
jo, s tím břichem je to legrace..ráno je placaté a večer mám trošku panděrko, ale fakt jenom mírně..ale už to není obrácený lavor, co jsem mívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 14:11

ROMCAA - tak se potkáme v porodnici :lol: :lol: a domluvíme to. Ty čekáš první?

ZABZULKA - mě zůstalo trochu břicho po Terezce :oops: , ale ráno to bylo dobrý a teď mám už i ráno takový pevný, žádný klepavý sádlo :oops: . Asi mám břišáky na prd :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.8.06 14:37

Misunka: Jo, čekáme první, plánované a povedlo se napoprvé (klepu) na dovolené :wink:
Klarisa: To jsi asi jezdila na Vochtánku do Potštejna, že? Tak je nádherně, jezdíme tam rádi na kole, i hrad je moc pěkný.
Holčiny, jak teď se s sportem? Ne že bych někdy moc sportovala :lol: , ale třeba co kolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 14:42

Tak na sport nejsem ta pravá, mě to totiž strašně nebaví :oops: :oops: :oops: Leda tak plavání, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.8.06 14:52

Romco, já sportuju hodně..fitko, spinning, kolo, jednu dobu parašutismus, prostě furt něco..ale od té doby co vím o //, tak ani ťuk..maximálně rychlá chůze :) mám strach, nebudu riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.8.06 15:08

Zabzulka, právě že mám taky strach, na druhou stranu máme to 4 km do města, 4 km ke tchánovcům, všechno po rovině, to by snad nemuselo vadit…, dávám si bacha, jedu jak slimák, co myslíš, sportovče?
Jinak se děvčata dnes loučím, jdu z práce domů, stejně jsem dnes skoro nic neudělala, mám v hlavě jen mimi, doufám, že to trošku přejde :wink: Čau zítra a jsem ráda, že tu takovéhle diskuse jsou, přece jen manža tak úplně nechápe … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.8.06 16:10

tak zatím bylo vidět jedno miminko :D :D :D :D :D :D ,za 14 dní jdu na kotrolu zas :P ,mám fotku :D :D :D :D :D ,musím už letět pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 16:25

JITUTU - super :lol: :lol: :lol:, už se těším na fotečku, že tam moje mimi nebude samotný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.8.06 17:06

Ahoj holky, :)
dneska jsem se dozvěděla, že čekám mimi, bude to moje první.
Doufám, že mě vezmete mezi sebe a společně proberem naše pocity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.8.06 17:20

Ahooj jasr :-) Gratuluju!!! A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.8.06 17:23

Ahojky Amálko,
jak všichni říkají, že zvrací atd.,tak nic.
Jenom mě pobolívá podbříšek,ale to je prej normální a jinak mě bolí prsa.Jinak je to v pohodě, teda abych to nezakřikla :)
A ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.8.06 17:27

No, já to tady taky pořád pročítám, jak je komu blbě… a já nic. Naštěstí. Ale myslím, že to přijde. :-)
Bolí mě akorát občas trochu břicho a cejtím se taková jako pořád nacpaná. Ale jinak dobrý.
Už jsi byla u doktora? Bude to tvoje první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.8.06 17:33

Jo, dneska jsem šla pro potvrzení, že jsem na 100% těhule.
Já jsem testům nějak nevěřila i když jsem měla // Čekám první mimi, tak doufám, že to půjde jako po másle a nebudou žádný problémy. :)
A co ty? Něco mě o sobě napiš.Čekáš taky první nebo už máš nějaký zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.8.06 17:38

Čekám první. Takže úplnej nováček:-) Připadám si jak trubka, pořád něco zjišťuju a ptám se :-) Zatím to ví jen manžel a pak jsem nevydržela a vyslepičila to i ségře. Ta už je zkušená matka :-) Tak se aspoň mám koho ptát na ty moje pitomý otázky…:-)
Minulý týden jsem si dělala dva testy a oba byly jasný jak facka :-) Nechtěla jsem ale hned plašit a valit k doktorovi. Říkala jsem si, že by stejně asi ještě nic nepoznal. Ale tenhle týden to už nevydržím a ve středu nebo ve čtvrtek za ním zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí