Poradna duly
Jana Čurdová
Z Č.Třebové??? Tak to bydlíme od sebe asi 10 km - já jsem přesně z Libchav - 4 km od ÚO směr HK…
To budeme v dubnu moct spolu vozit kočárek ![]()
misu, jojo, všude dobře, doma nejlíp ![]()
jo, s tím břichem je to legrace..ráno je placaté a večer mám trošku panděrko, ale fakt jenom mírně..ale už to není obrácený lavor, co jsem mívala
ROMCAA - tak se potkáme v porodnici
a domluvíme to. Ty čekáš první?
ZABZULKA - mě zůstalo trochu břicho po Terezce
, ale ráno to bylo dobrý a teď mám už i ráno takový pevný, žádný klepavý sádlo
. Asi mám břišáky na prd ![]()
Misunka: Jo, čekáme první, plánované a povedlo se napoprvé (klepu) na dovolené ![]()
Klarisa: To jsi asi jezdila na Vochtánku do Potštejna, že? Tak je nádherně, jezdíme tam rádi na kole, i hrad je moc pěkný.
Holčiny, jak teď se s sportem? Ne že bych někdy moc sportovala
, ale třeba co kolo?
Tak na sport nejsem ta pravá, mě to totiž strašně nebaví
Leda tak plavání, to jo.
Romco, já sportuju hodně..fitko, spinning, kolo, jednu dobu parašutismus, prostě furt něco..ale od té doby co vím o //, tak ani ťuk..maximálně rychlá chůze
mám strach, nebudu riskovat
Zabzulka, právě že mám taky strach, na druhou stranu máme to 4 km do města, 4 km ke tchánovcům, všechno po rovině, to by snad nemuselo vadit…, dávám si bacha, jedu jak slimák, co myslíš, sportovče?
Jinak se děvčata dnes loučím, jdu z práce domů, stejně jsem dnes skoro nic neudělala, mám v hlavě jen mimi, doufám, že to trošku přejde
Čau zítra a jsem ráda, že tu takovéhle diskuse jsou, přece jen manža tak úplně nechápe … ![]()
tak zatím bylo vidět jedno miminko
,za 14 dní jdu na kotrolu zas
,mám fotku
,musím už letět pa
JITUTU - super
, už se těším na fotečku, že tam moje mimi nebude samotný
Ahoj holky, ![]()
dneska jsem se dozvěděla, že čekám mimi, bude to moje první.
Doufám, že mě vezmete mezi sebe a společně proberem naše pocity…
Ahojky Amálko,
jak všichni říkají, že zvrací atd.,tak nic.
Jenom mě pobolívá podbříšek,ale to je prej normální a jinak mě bolí prsa.Jinak je to v pohodě, teda abych to nezakřikla ![]()
A ty jsi na tom jak?
No, já to tady taky pořád pročítám, jak je komu blbě… a já nic. Naštěstí. Ale myslím, že to přijde. ![]()
Bolí mě akorát občas trochu břicho a cejtím se taková jako pořád nacpaná. Ale jinak dobrý.
Už jsi byla u doktora? Bude to tvoje první?
Jo, dneska jsem šla pro potvrzení, že jsem na 100% těhule.
Já jsem testům nějak nevěřila i když jsem měla // Čekám první mimi, tak doufám, že to půjde jako po másle a nebudou žádný problémy. ![]()
A co ty? Něco mě o sobě napiš.Čekáš taky první nebo už máš nějaký zkušenosti?
Čekám první. Takže úplnej nováček:-) Připadám si jak trubka, pořád něco zjišťuju a ptám se
Zatím to ví jen manžel a pak jsem nevydržela a vyslepičila to i ségře. Ta už je zkušená matka
Tak se aspoň mám koho ptát na ty moje pitomý otázky…:-)
Minulý týden jsem si dělala dva testy a oba byly jasný jak facka
Nechtěla jsem ale hned plašit a valit k doktorovi. Říkala jsem si, že by stejně asi ještě nic nepoznal. Ale tenhle týden to už nevydržím a ve středu nebo ve čtvrtek za ním zajdu.