Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny, já tu dopoledne nebyla, lítala jsem s dcerou po doktorech a tady se to pěkně rozrostlo, tak vítám všechny nový těhulky
![]()
DaJana…to je super…že jsme tu spolu. No teď mi to vyšlo až moc rychle. …a vůbec jsem nemohla uvěřit, že by se to zadařilo…totálně neplodné dny 10 22…OVU mívám 16-18DC. ![]()
Minulé pondělí jsem si pro jistotu dělal test protože u mě 3 ndy zpoždění je dost…
Hezky jsem si nádobku s čůráním
dala na umyvadlo…namočila proužek…pak položila přes......najednou začala vylézat //…sem začala mávát rukama nohama lapat po dechu až mi proužek spadl do nádobky ![]()
Tak byl výlov ![]()
No byl to teda šok
Ale jsem šťastná
![]()
Jiti…Já byla se synem sam…tak druhé jaksi bylo nereálné…teď mám přítele…plánovali jsme společné soužitáí a ejhle bude to vše najednou
![]()
Jakub potřebuje sourozence jako koza drbání… ![]()
DaJana…tak to zase tak dlouho netrvalo co? Ovu se nakonec dostavila????
nituš no s tím testíkem dobrý
tak to já jen zářila štěstím a furt ho strkala manžovi pod nos a násilím mu otvírala očička aby se podíval (ale to bylo v sedm ráno stejnak měl vstávat)
aby to zkouknul a viděl to co já
a pak jsem mu řekla že bude tatínek
děsně krásně se usmíval
holky já než to řeknu příbuzným tak si to chci s manžou užít ve dvou
dneska se budeme tulit a mazlit doma
už se těším ![]()
Nito, no jo, ono to tak bývá
všechno nebo nic
a do práce chodíš???
DaJana…mám 3tí týden dovču…ale asi budu chodit dál…Jen ten chlap mě trošku štve…měl aradost, ale o svatbě ani MUK…
Dnes jsem nevydržela a když pořád laškuje se jménem Madla…přidala jsem k tomu své příjmení a on se jen zeptal jestli chci aby se jmenovala po mě???? a Zase NIC
![]()
Nito - já byla taky s dcerou sama a teď mám přítele, ale ten můj by zase svatbu chtěl, ale já nevím, jestli do toho podruhý jít ![]()
misunka…kvůli dítěti bych do toho šla…
Nějak mě přestávají bolet prsa…je to normální…každá změna mě teď děsí…aby bylo vše v pořádku…Né že by to bolení bylo nějak příjemný, ale už jsem si na něj tak zvykla… ![]()
mě prsa bolely dost, hlavně bradavky, pak se mi zdálo, že už skoro ne a včera jsem si nemohla lehnout na břicho, ale ty bradavky už přestávají.
misunka…já mám pocit, že dnes míň…právě…ta myslíš, že je to normálka?
Koukám, že tvůj Kuba už je dost velkej, to už má za sebou první třídu nebo jde teď?
taky mě bolí prsa, v noci to cítím, když si je ve spánku přilehnu
ale jinak jsem si stěžovala na bolesti břicha a teď už je vůbec nemám a taky mě to znepokojuje..to je hrůza, jak se člověk furt pozoruje
Já myslím, že ty prsa jsou úplně v pohodě, mě taky některý dny bolely tak, že jsem skoro nesnesla podprsenku a některý jsem se radovala, že už mě nebolej.
nituš ta dovča musí být super. no tak potom uvidíš.
misulko zdravím ![]()
holky já už chci taky uzv a obrázek a pupík
a bolavý prsa a nevolnosti
nepošlete mi nějaký symptomy ať si přijdu těhotná? ![]()
DaJana…kdy půjdeš k Dr…Já jdu zítra…pojď taky ![]()
Jakub už má první třídu za sebou…A docela úspěšně…tak z něj mám radost, jinak je to rošťák ![]()