Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
15.8.06 13:20

Ahoj holčiny, já tu dopoledne nebyla, lítala jsem s dcerou po doktorech a tady se to pěkně rozrostlo, tak vítám všechny nový těhulky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:25

DaJana…to je super…že jsme tu spolu. No teď mi to vyšlo až moc rychle. …a vůbec jsem nemohla uvěřit, že by se to zadařilo…totálně neplodné dny 10 22…OVU mívám 16-18DC. :lol:
Minulé pondělí jsem si pro jistotu dělal test protože u mě 3 ndy zpoždění je dost…

Hezky jsem si nádobku s čůráním :roll: dala na umyvadlo…namočila proužek…pak položila přes......najednou začala vylézat //…sem začala mávát rukama nohama lapat po dechu až mi proužek spadl do nádobky :lol:
Tak byl výlov :lol:
No byl to teda šok :! Ale jsem šťastná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:27

Jiti…Já byla se synem sam…tak druhé jaksi bylo nereálné…teď mám přítele…plánovali jsme společné soužitáí a ejhle bude to vše najednou :lol: :lol: :lol:
Jakub potřebuje sourozence jako koza drbání… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:29

DaJana…tak to zase tak dlouho netrvalo co? Ovu se nakonec dostavila????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 13:38

nituš no s tím testíkem dobrý ;-) tak to já jen zářila štěstím a furt ho strkala manžovi pod nos a násilím mu otvírala očička aby se podíval (ale to bylo v sedm ráno stejnak měl vstávat) :D aby to zkouknul a viděl to co já ;-))) a pak jsem mu řekla že bude tatínek :-) děsně krásně se usmíval :-)))))) holky já než to řeknu příbuzným tak si to chci s manžou užít ve dvou :-) dneska se budeme tulit a mazlit doma :-) už se těším :-)

Nito, no jo, ono to tak bývá ;-) všechno nebo nic ;-))))) a do práce chodíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:44

DaJana…mám 3tí týden dovču…ale asi budu chodit dál…Jen ten chlap mě trošku štve…měl aradost, ale o svatbě ani MUK…

Dnes jsem nevydržela a když pořád laškuje se jménem Madla…přidala jsem k tomu své příjmení a on se jen zeptal jestli chci aby se jmenovala po mě???? a Zase NIC :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 13:47

Nito - já byla taky s dcerou sama a teď mám přítele, ale ten můj by zase svatbu chtěl, ale já nevím, jestli do toho podruhý jít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:49

misunka…kvůli dítěti bych do toho šla…

Nějak mě přestávají bolet prsa…je to normální…každá změna mě teď děsí…aby bylo vše v pořádku…Né že by to bolení bylo nějak příjemný, ale už jsem si na něj tak zvykla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 13:52

mě prsa bolely dost, hlavně bradavky, pak se mi zdálo, že už skoro ne a včera jsem si nemohla lehnout na břicho, ale ty bradavky už přestávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:53

misunka…já mám pocit, že dnes míň…právě…ta myslíš, že je to normálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 13:54

Koukám, že tvůj Kuba už je dost velkej, to už má za sebou první třídu nebo jde teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 13:54

taky mě bolí prsa, v noci to cítím, když si je ve spánku přilehnu 8) ale jinak jsem si stěžovala na bolesti břicha a teď už je vůbec nemám a taky mě to znepokojuje..to je hrůza, jak se člověk furt pozoruje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.8.06 13:55

Já myslím, že ty prsa jsou úplně v pohodě, mě taky některý dny bolely tak, že jsem skoro nesnesla podprsenku a některý jsem se radovala, že už mě nebolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 13:55

nituš ta dovča musí být super. no tak potom uvidíš.

misulko zdravím ;-)

holky já už chci taky uzv a obrázek a pupík :D a bolavý prsa a nevolnosti :D nepošlete mi nějaký symptomy ať si přijdu těhotná? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:57

DaJana…kdy půjdeš k Dr…Já jdu zítra…pojď taky :lol:

Jakub už má první třídu za sebou…A docela úspěšně…tak z něj mám radost, jinak je to rošťák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí