Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sun
130
15.8.06 10:59

Nita: no to cekani nesnasim, ale mela bych se uz davno obrnit trpelivosti, kdyz jsem na tehu s holkama cekala 2r. No, ale stejnak je to hruza. :) Ty uz aspon mas ty dve na testu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 11:03

ahoj holky. tak doufám že jsem tu dobře ;-) dneska jsem si ráno dělala testík a byla tam slaboučce růžová druhá čárečka ;-) další testování bude až ve čtvrtek, chci vidět pořádnou tlustici :twisted: takže vás všechny zdravím a doufám že ve čtvrtek už nebudu tak ostýchavá se k vám připojit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.8.06 11:10

Dajan - snad se tu ve čtvrtek uvidíme

Holky a je některá z vás i z moravy nebo jste všechny z čech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 11:14

takže sem do čtvrtka nesmím? 8O :( :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 11:21

DaJana:) jasně, že můžeš :lol: neblázni..aspoň Ti to čekání na čtvrteční testování uběhne..
saal..jojo, Moraváci tu jsou..já jsem z Ostravy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.06 11:22

DAJano

Já jsem si první test dělala včer a taky tam byly jen slaboučké čárky. Jelikož mám ale pravidelnou MS téměř na hodiny a už mám 6. ten zpoždění, tak není co řešit.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Já jsem se sem přihlásila včera a TY taky vítej!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.8.06 11:29

Dajan - promiň špatně jsem to napsala, mužeš sem samozřejmě kdy chceš, myslela jsem s těmi dvěma čárkami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 11:31

já si dělala legraci cholky ;-))) vy mě asi neznáte ;-) já když do něčeho jdu tak po hlavě ;-))) takže už se mě nezbavíte ;-)) si nemyslete jako ;-))

jéé a děkuju za uvítání ;-) jasný že tu budu pravidelným hostem ;-))) dočítám co jste tu spáchaly za těch pár dní ;-) no slušný výkon řekla bych ;-)))

bolero - no vidíš. já taky testovala na gs mamatestu ;-)) a čárečku máš podobnou ;-)))) tak ve čtvrtek jo? ;-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
15.8.06 11:34

Co to vidím? Z DaJany je těhule? Tak to moc držím pěstičky, aby ta druhá byla opravdu pořádná tlustice a na UZ byl vidět krásný gestační váček. Holka, a že ses ani nepochlubila? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 11:37

jsem nestihla čečetko ;-) promiň nooo ;-)))) no jo já testovala dneska ;-))) faakt přísahám ;-)))) ale je fakt že tušení jsem měla přepichové už asi týden po ovu ;-)))

holky já mám hlad :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 12:02

8O JUJ :! Clovek si jen odbehne neco malo nakoupit a tady se to mezitim rozroste o stosest 8O :! :wink:

Holky: Sun, Nita 33, DaJana - vitejte v dubnatkach!!!

Jiti: koukam, ze mame KO uplne ve stejny den … hruza co … taky ti to prijde jako neskutecna budoucnosti? :( :wink: … Ale neboj, my se dockame :) !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 12:10

DaJan: na ten hlad ti poradim … nejlepsi je se dooobre napapat :lol: … to ja uz se dlouuho dobre nenapapala … dneska mi je teda oproti minulym dnum lip … jeste jsem nezvracela :wink: … ale stejne hlad ani chut u mne ted nak neexistuji :(
Ted jdu varit leco … tak doufam, ze to zvladnu bez ujmy na zdravi :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 12:37

jsem tu z obídku :-) pohankový salát alá sestra ;-) dobrůtka ;-)) jen jsem myslela že bude pizza :-/

klariso dík za uvítání ;-) jdu zase dočítat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 13:10

DaJana…ahoooooooooooooooooooooooooooj To je supéééér já tě tak ráda vidím..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
15.8.06 13:19

ahoj Nituš ;-) no jasný. jsem si počkala až tu bude nějaká známá tvář ;-) gratuluji ti, slyšela jsem že už kašleš na práci a jsi tu ;-) ;-) ;-) jakpak je? (já furt dočítám :-/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí