Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
15.8.06 10:09

Ahoj holky

Troufnu si teda již dnes se k vám přidat…zítra jdu teprve k Dr. tak doufám, že bude vše v pořádku. Minulé pondělí jsem na testíku objevila //. tak se jen tiše modlím aby bylo vše v pořádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 10:16

sun
Pár dnů počkej a pak to zoopakuj…Kámoška to měla jako ty a těhu byla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.8.06 10:19

Ahoj,
začínáte se rozrůstat podobně mohutně jako u březňátek, těch je kolem 45! Pak jsem přestala počítat…

SUN - měla jsem to stejné, čárka až po delší době. Asi je ještě moc brzy. Přeju, ať to vyjde!

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 10:23

Jiti ahooooj…Jůůů já ti závidím už ten 8 týden.....Jsem zvědavá jestlíi Dr. zítra něco uvidí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.8.06 10:30

Ahoj Nito,
na mě jsou holky se začátkem března moc daleko, 12tt nějak pořád nemůžu dohnat a to mě trochu deptá. Ráda nakukuju sem, stejně je možné, že se o 4 dny zpozdíme a budeme mít dubňátko. :D

Přeju hodně štěstí nad kontrole.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
15.8.06 10:31

Jj holky nezbyva nic jineho nez cekat. :) Jsem hrozna s tema testama. :) No ja mam doma dvojcatka 20mesicni dve holcicky, tak ja se ozvu, az za par dni a kdyz se neozvu, tak ms dorazila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 10:33

sun, nito, vítejte :lol:
je to tak, rozrůstáme se..to je super, hlavně, ať je všechno OK..
sun, určitě bych test zopakovala..já si jej dělala asi 14 po početí a měla jsem taky slabou po limitu.. ale ten test byl úplně normální, žádná extra citlivost.. počkej tak čtyři dny a zkus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 10:35

Jiti, já to mám úplně stejné, občas kouknu na březen, ale holky jsou příliš daleko, jak já bych to už chtěla :lol: jsem zvědavá na další kontrolu, protože nic není jisté a může se stát, že mě zase vrátí o pár dní zpátky..chjo, já se nedočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
15.8.06 10:36

Ja bych mohla byt po ovu 12dni mozna 10? Ja nevim nedelali jsme miminko. Jen jsme to zkusili bez ochrany. Ani neverim, ze by to bylo napoprve. Navic jsem takova volaka nejista z toho, ze mam dvojcata doma. Ze to nezvladnu, apod… :oops: No, ale trosku me zmatlo, ze mam chripku. Normalne nemarodim u holek sem ji mela na zacatku taky. Tak sem prubla test a…

No, ale zase sem si rikala, ze pokud to prijde hned, tak s manzelem prestaneme porad resit zda ano ci ne dalsi dite. :) Kez by to byl ten nas vytouzeny chlapecek. :) Duben je hezke datum i kdyz ja bych uz asi spadala do kvetna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.8.06 10:41

ZABZULKO - nepodléhej depresi, většina má kontrolu ještě do konce srpna a já až 11.9. Minule jsem nemohla přežít 9 dní do další kontroly a teď 5 týdnů (teda teď už „jen“ 4). Sice se utěšuju, že to bude 12tt a bude to s velkým UTZ a NT, ale asi se toho nedožiju. :cry:

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 10:44

No mě vychází TP na 13.4. No nechám to až na zítra na Dr. ani metřík raději měnit nebudu, nechci to zakřiknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sun
130
15.8.06 10:45

Muj gyn. bude az v zari. :) Takze stejnak budu muset pockat, az bude mit cas. Takze casu dost na vysilovani. Stejnak musim na prevenci. Rikala jsem si, ze mu nereknu, ze sem tehu (pokud budu) a necham ho jak mi to sdeli sam a jak bude reagovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
15.8.06 10:49

sun… nezbývá než vydržet a počkat, ale je to hrozný, viď?

Já jsem taky celá nedočkavá a nevím jestli zítra taky není ještě brzy.. :oops:
Podle www.rodina.cz...bych ale měla jít v pátek, to on neordinuje a ve čtvrtek se mi to nehodí. Na příští týden to nechci nechávat, teď mám dovču tak se mi to hodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.8.06 10:53

NITO - máš už velkého kluka. Až teď jste dospěli k rozhodnutí pořídit mu sourozence nebo už se na tom delší dobu pracovalo :wink: ?

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.8.06 10:58

Ahoj holky včera jsem byla pryč a nějak se nám to tu rozrůztá, ale to je rychlost. Zdravím všechny nové maminky a přeji zdravé mimisky.
Zabzulka - dodatečně přeji k narozeninám :D , těch 29 růží můj sen asi je taky nikdy neuvidím ach jo :cry:

Jinak když mám hlad je mi docela šoufl a to stačí jenom zajíst a je to v pohodě, horší je ta zácpa a grcání připadám si, že to ze mě jde oběma stranami :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí