Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to je super, že si máš s kým pokecat.Jestli je vše O.K. nebo jestli se něco děje.Já pořád čtu nějaký časáky a brouzdám po netu…
Já to řekla manželovi, švagrovné a mamce.Ti udrží jazyk za zuby.
Já si ve středu mám zavolat k Dr. brala mi dneska krev, prej kvůli hormonům. No a na další kontrolu mám jít 7.9 a to prý už dostanu i průkazku…Nějak brzo, ne?
Ajoj JASR - vítám tě u dubňátek. Kdy máš termín?
Ajoj AMALKO!
Holky, klidně se ptejte, tahle drbárna je od toho ne?
misunko ahoj, termín mi Dr. zatím neřekla asi příště mi to zdělí, ale zatím podle poslední MS to vypadá na 9.4.2007.
jasr: vitej mezi dubnatky
, moc gratuluju ke // ![]()
romcaa: jojo, na Vochtanku … joooo, bejvalo tam nadherne
no jo, uz je to zpatky skoro 9 let, co jsem tam jezdivala … no toto leti ![]()
zabzulka, romcaa: s tim sportovanim, taky uz bych zas chtela zacit jezdit aspon na kole, ale porad mam strach, tak si rikam, po dalsi kontrole na zac. zari bych snad znovu zacala … i myslim, ze posilovna by neskodila, jen se nesmi posilovat brisko. No ja ted provozuju jediny sport a to je rychla chuze s kocarkem
… myslim, ze denne tak pres 5 kilaku urcite naslapu … ale pak od zari, az nam tu otevrou plavecak, chci zacit chodit plavat … minule jsem plavala az do 8. mesice … a super ![]()
klarisa - pohyb mi taky moc chybí. Na kolo bych jela hned, ale mám strach. Ale to plavání je dobrej nápad
U nás už snad bazén otevřeli, tak brzo vyrazím.
amalko: u nas se ceka az na zari … do konce mesice je otevreno jen koupaliste … a to je pritom docela nicmoc pocasko … no a mne jeste od zari zacina plavco s malou … ale to je spis takova posilovna na ruce
, jen se bojim, aby ne zas necutala do bricha jako predchazejici kurz … to mne jednou kopla tak, ze jsem se az rozbrecela … tak ted si musim davat sesakra pozor ![]()
Ahojky,
vaši diskusi už skoro týden pročítám, protože jsem předpokládala, že se zadařilo a je to tak!!!!
Včera jsem na testu objevila // a mojí Markétce se v dubnu narodí sestřička nebo bratříček.
Jmenuju se Markéta, patřím do deníčku PSTM k Missorce a jsem z jižních čech.
Doufám, že mě vezmete mezi sebe.
Ahoj, to se to tu pěkně rozrůstá
, to bude v dubnu přírůstků ![]()
Včera jsem měla na testíku už pěknou čárku a hlavně se ukázala hned, tak dnes zavolám dr. a objednám se, i když ještě asi nebude nic vidět, ne?
Tak jdu něco dělat, jestli se budu moct aspoň trošku soustředit ![]()
ahoooj holky
vítím nové těhulky:) Romi, já být Tebou tak ještě týden, dva počkám..taky jsem plašila, hned po dvou čárkách se objednala, dr. mi říkal, že ještě nic neuvidí, ať přijdu v šestém týdnu, tak jsem tam naklusala a on mě akorát vystrašil, protože nic neviděl..tak jsem týden stresovala jak blázen, holky mě uklidňovaly, za což jsem jim hrozně moc vděčná ![]()
no a po týdnu tam bylo všechno.. 24.8. jdu znova na kontrolu, tak zase vyšiluju, jestli bude všechno ok.. uf, toho se asi nezbavím
romcaa: gratuluju k tlustici
, u mne bylo uz v 5+0 tt videt krasne ten zl. vacek
, tak si myslim, ze uz se objednat muzes ![]()
klariso, dobré ránko.. máš pravdu s tím sportováním, já si taky říkám, že do fitka zajdu..až později a nebudu posilovat břicho..doufám, že to vyjde..
holky: ja si pamatuju, jak sem plasila v 1. tehu … a sla jsem k dr. snad ve 4.tt … a samozrejme nic videt nebylo …
, dr. mne pak poslala do nemocnice na pozorovani, ze se ji to nezda a tak dale … no nastesti bylo jen opravdu jeste brzy
, tak ted jsem plasit nechtela, ale sestricka mi rikala, ze pak budou mit 14 dni dovcu, tak at prijdu hned … a videt to tam nastesti bylo
… ted jdu na dalsi ko za na zac zari … asi se nedockam
![]()