Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
14.8.06 17:44

Tak to je super, že si máš s kým pokecat.Jestli je vše O.K. nebo jestli se něco děje.Já pořád čtu nějaký časáky a brouzdám po netu…
Já to řekla manželovi, švagrovné a mamce.Ti udrží jazyk za zuby.
Já si ve středu mám zavolat k Dr. brala mi dneska krev, prej kvůli hormonům. No a na další kontrolu mám jít 7.9 a to prý už dostanu i průkazku…Nějak brzo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 17:45

Ajoj JASR - vítám tě u dubňátek. Kdy máš termín?

Ajoj AMALKO!

Holky, klidně se ptejte, tahle drbárna je od toho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.8.06 17:47

misunko ahoj, termín mi Dr. zatím neřekla asi příště mi to zdělí, ale zatím podle poslední MS to vypadá na 9.4.2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.8.06 17:48

Holky ahoj, musím zmizet, ale večer se ještě určo objevím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.8.06 20:04

jasr: vitej mezi dubnatky :wink: , moc gratuluju ke // :!

romcaa: jojo, na Vochtanku … joooo, bejvalo tam nadherne :wink: no jo, uz je to zpatky skoro 9 let, co jsem tam jezdivala … no toto leti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.8.06 20:11

zabzulka, romcaa: s tim sportovanim, taky uz bych zas chtela zacit jezdit aspon na kole, ale porad mam strach, tak si rikam, po dalsi kontrole na zac. zari bych snad znovu zacala … i myslim, ze posilovna by neskodila, jen se nesmi posilovat brisko. No ja ted provozuju jediny sport a to je rychla chuze s kocarkem :) … myslim, ze denne tak pres 5 kilaku urcite naslapu … ale pak od zari, az nam tu otevrou plavecak, chci zacit chodit plavat … minule jsem plavala az do 8. mesice … a super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.8.06 21:17

klarisa - pohyb mi taky moc chybí. Na kolo bych jela hned, ale mám strach. Ale to plavání je dobrej nápad :-) U nás už snad bazén otevřeli, tak brzo vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:21

amalko: u nas se ceka az na zari … do konce mesice je otevreno jen koupaliste … a to je pritom docela nicmoc pocasko … no a mne jeste od zari zacina plavco s malou … ale to je spis takova posilovna na ruce :wink: , jen se bojim, aby ne zas necutala do bricha jako predchazejici kurz … to mne jednou kopla tak, ze jsem se az rozbrecela … tak ted si musim davat sesakra pozor :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.06 07:24

Ahojky,

vaši diskusi už skoro týden pročítám, protože jsem předpokládala, že se zadařilo a je to tak!!!!

Včera jsem na testu objevila // a mojí Markétce se v dubnu narodí sestřička nebo bratříček.

Jmenuju se Markéta, patřím do deníčku PSTM k Missorce a jsem z jižních čech.

Doufám, že mě vezmete mezi sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.8.06 07:25

Ahoj, to se to tu pěkně rozrůstá :lol: , to bude v dubnu přírůstků :lol:
Včera jsem měla na testíku už pěknou čárku a hlavně se ukázala hned, tak dnes zavolám dr. a objednám se, i když ještě asi nebude nic vidět, ne?
Tak jdu něco dělat, jestli se budu moct aspoň trošku soustředit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:28

Marketky: vitejte v dubnatkach :wink: :! veeelka gratulace ke // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 07:30

ahoooj holky :lol: vítím nové těhulky:) Romi, já být Tebou tak ještě týden, dva počkám..taky jsem plašila, hned po dvou čárkách se objednala, dr. mi říkal, že ještě nic neuvidí, ať přijdu v šestém týdnu, tak jsem tam naklusala a on mě akorát vystrašil, protože nic neviděl..tak jsem týden stresovala jak blázen, holky mě uklidňovaly, za což jsem jim hrozně moc vděčná :)
no a po týdnu tam bylo všechno.. 24.8. jdu znova na kontrolu, tak zase vyšiluju, jestli bude všechno ok.. uf, toho se asi nezbavím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:32

romcaa: gratuluju k tlustici :wink: , u mne bylo uz v 5+0 tt videt krasne ten zl. vacek :wink: , tak si myslim, ze uz se objednat muzes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.8.06 07:33

klariso, dobré ránko.. máš pravdu s tím sportováním, já si taky říkám, že do fitka zajdu..až později a nebudu posilovat břicho..doufám, že to vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
15.8.06 07:36

holky: ja si pamatuju, jak sem plasila v 1. tehu … a sla jsem k dr. snad ve 4.tt … a samozrejme nic videt nebylo … :( , dr. mne pak poslala do nemocnice na pozorovani, ze se ji to nezda a tak dale … no nastesti bylo jen opravdu jeste brzy :wink: , tak ted jsem plasit nechtela, ale sestricka mi rikala, ze pak budou mit 14 dni dovcu, tak at prijdu hned … a videt to tam nastesti bylo :wink: … ted jdu na dalsi ko za na zac zari … asi se nedockam :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí