Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7928
13.8.06 13:42

Zabzulko to je mi strašně mmoc líto kamarádky také se budu moc modlit :-) aby to dobře dopadlo.
Mě na to přišli až ve 32tt to je na tom snad to nejhorší v dnešní době byl to strašný šok. Někdy si říkám, že se nic takového přeci nemohlo stát ale stalo se :-( Hlavně jsem se vlezli do 1% jak nám řekla genetička.

Ale jedno holky Vám řeknu člověk si myslí, že by něco takového nepřežil ale co jiného zbávý musí to přežít a žít dál!!!! A když už jsem se těď tak rozesmutnili tak optimistické je právě to, že se nám to povedlo. I když strach zůstane my se stéjně nevzdáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 13:44

Klariso je mi to líto i když nevím co se stalo chápu, že je to stále bolestivé. No jo i bolest patří do našich životů stéjně jako radost. A my se teď musíme všechny hodně radovat :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 13:48

Katty: mas pravdu :! musime se radovat uz kvuli tem spuntikum v brisku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.8.06 18:29

Ahojky! Zdravím všechny, co se těší na duben :-)
Koukám, že už tu skoro 2 týdny pilně diskutujete. Ještě jsem nepřelouskala všechno, ale to doženu!! Před týdnem jsem si dělala test a vyšel!!! A úplně jasně. Nechci se zatím ještě moc radovat......... Ale někomu se svěrit musím :-)
Na pár pokusů jsem zvládla i metřík, ale není mi moc jasné, jak to tam počítají (5. týden těhotenství???, já mám pocit, že by to spíš mě být 3.???).
Na www.rodina.cz uvádí vždy týden těhotenství a v závorce týden stáří plodu. Tak to bude asi ono, že?........ Nevěděla jsem, že v tom nějaký rozdíl. No… asi se budu muset ještě hodně učit :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.8.06 19:00

Amalka - gratuluji ke dvěma čárkám a vítej mezi námi. Máš pravdu ty týdny na metříku se počítají od posledí menstruace a je to tedy plus 2 týdny ke stáří mimiska. Až půjdeš k doktorovi on to taky tak počítá a do těhotenské průkazky to taky tak píše.

Holky někdy si říkám proč jsem si pořídila mimi když je to tak těžké a krásné zároveň, protože když se mimi narodí tak už se nikdy nezbavíte strachu o něj a když je mimi nemocné tak je ti utrpení že mu nemůžete pomoci. Já jsem docela citově vázaná na moji malou a teď si představím další mimi tak se asi zblázním strachy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 19:18

Amálko zdravím:)) pěkný pocit, vidět dvě čárky, že? :)
saal, no, já si to pořád taky říkám, ale bez toho se žít přece nedá..pořád mi tikaly ty biohodiny:) a furt jsem to chtěla a teď, když se to stalo, si uvědomuju, jaký mám strach..není chvíle, kdybych na mimčo nemyslela, pořád se bojím, aby bylo v pořádku..a to ještě nevím, co mě čeká dál.. asi se zblázním hrůzou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.8.06 19:21

děkuju za vysvětlení :-)
Já jsem takový „nováček“, takže se ptám, jak pitomá :-) :-)
Tenhle týden bych chtěla vyrazit k doktorovi, tak jsem zvědavá, co on na to.....
Saal - Nikolka je moc krásná slečna :-) Nedivím se, že máš o ni strach. Asi by ani nebylo normální ho nemít....... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.8.06 19:23

zdravím i zabzulku!!! Dvě čárky byly fakt prima pohled :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.8.06 19:28

Amalka - vy se asi ze Zabzulkou znáte z rodiny že, někdy se tam taky kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.8.06 19:31

já myslím, že se neznáme. Dneska jsem začla na stránkách „pro těhotné“ surfovat poprvé :-) :-)
Ale na rodinu už jsem taky koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 19:33

jo? to ani nevím :) jo, na rodinu chodím taky, ale víc se vykecávám tady s vámi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.8.06 19:34

Tak to se omlouvám, ale zabzulku jsem tam myslím viděla teda aspoň tu přezdívku. A jak ti, bývá ti špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.8.06 19:37

jééé, to se neomlouvej :-) :-) Špatně mi zatím vůbec není. Jenom si připadám pořád taková najedená, takže se ani moc necpu…
Holky, co nějaký sport? Já byla zvyklá pořád něco dělat a teď mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
13.8.06 19:38

Ahojda......je tu nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.8.06 19:39

Amálka - to jsi pravej opak mě, já mám furt hlad. Myslím si že by se ti snad nemůže nic stát, ale raději bych počkala na doktora a moc neblbla ty první 3 měsíce jsou nejhorší pokud jde o potraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí