Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzulko to je mi strašně mmoc líto kamarádky také se budu moc modlit
aby to dobře dopadlo.
Mě na to přišli až ve 32tt to je na tom snad to nejhorší v dnešní době byl to strašný šok. Někdy si říkám, že se nic takového přeci nemohlo stát ale stalo se
Hlavně jsem se vlezli do 1% jak nám řekla genetička.
Ale jedno holky Vám řeknu člověk si myslí, že by něco takového nepřežil ale co jiného zbávý musí to přežít a žít dál!!!! A když už jsem se těď tak rozesmutnili tak optimistické je právě to, že se nám to povedlo. I když strach zůstane my se stéjně nevzdáme ![]()
Klariso je mi to líto i když nevím co se stalo chápu, že je to stále bolestivé. No jo i bolest patří do našich životů stéjně jako radost. A my se teď musíme všechny hodně radovat
![]()
Katty: mas pravdu
musime se radovat uz kvuli tem spuntikum v brisku ![]()
Ahojky! Zdravím všechny, co se těší na duben ![]()
Koukám, že už tu skoro 2 týdny pilně diskutujete. Ještě jsem nepřelouskala všechno, ale to doženu!! Před týdnem jsem si dělala test a vyšel!!! A úplně jasně. Nechci se zatím ještě moc radovat......... Ale někomu se svěrit musím ![]()
Na pár pokusů jsem zvládla i metřík, ale není mi moc jasné, jak to tam počítají (5. týden těhotenství???, já mám pocit, že by to spíš mě být 3.???).
Na www.rodina.cz uvádí vždy týden těhotenství a v závorce týden stáří plodu. Tak to bude asi ono, že?........ Nevěděla jsem, že v tom nějaký rozdíl. No… asi se budu muset ještě hodně učit
![]()
Amalka - gratuluji ke dvěma čárkám a vítej mezi námi. Máš pravdu ty týdny na metříku se počítají od posledí menstruace a je to tedy plus 2 týdny ke stáří mimiska. Až půjdeš k doktorovi on to taky tak počítá a do těhotenské průkazky to taky tak píše.
Holky někdy si říkám proč jsem si pořídila mimi když je to tak těžké a krásné zároveň, protože když se mimi narodí tak už se nikdy nezbavíte strachu o něj a když je mimi nemocné tak je ti utrpení že mu nemůžete pomoci. Já jsem docela citově vázaná na moji malou a teď si představím další mimi tak se asi zblázním strachy ![]()
Amálko zdravím:)) pěkný pocit, vidět dvě čárky, že? ![]()
saal, no, já si to pořád taky říkám, ale bez toho se žít přece nedá..pořád mi tikaly ty biohodiny:) a furt jsem to chtěla a teď, když se to stalo, si uvědomuju, jaký mám strach..není chvíle, kdybych na mimčo nemyslela, pořád se bojím, aby bylo v pořádku..a to ještě nevím, co mě čeká dál.. asi se zblázním hrůzou ![]()
děkuju za vysvětlení ![]()
Já jsem takový „nováček“, takže se ptám, jak pitomá
![]()
Tenhle týden bych chtěla vyrazit k doktorovi, tak jsem zvědavá, co on na to.....
Saal - Nikolka je moc krásná slečna
Nedivím se, že máš o ni strach. Asi by ani nebylo normální ho nemít....... ![]()
Amalka - vy se asi ze Zabzulkou znáte z rodiny že, někdy se tam taky kouknu.
já myslím, že se neznáme. Dneska jsem začla na stránkách „pro těhotné“ surfovat poprvé
![]()
Ale na rodinu už jsem taky koukala.
jo? to ani nevím
jo, na rodinu chodím taky, ale víc se vykecávám tady s vámi:)
Tak to se omlouvám, ale zabzulku jsem tam myslím viděla teda aspoň tu přezdívku. A jak ti, bývá ti špatně?
jééé, to se neomlouvej
Špatně mi zatím vůbec není. Jenom si připadám pořád taková najedená, takže se ani moc necpu…
Holky, co nějaký sport? Já byla zvyklá pořád něco dělat a teď mám strach…
Amálka - to jsi pravej opak mě, já mám furt hlad. Myslím si že by se ti snad nemůže nic stát, ale raději bych počkala na doktora a moc neblbla ty první 3 měsíce jsou nejhorší pokud jde o potraty.