Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
14.8.06 07:50

klariso, Ty jsi zlatá!!! moc děkuju!!!! :lol: to je opravdu moje největší přání, aby se prcek narodil zdravý..nejen moje, ale nás všech, že? :P
holky, já mám dneska takovou radost, přítel je naprosto úžasný..ráno jsem měla na stole náááádhernou kytici 29 růží..no, brečím tu jak pitomec, ještě, když si na to vzpomenu :wink: a dostala jsem peněženku, DVD Vypsané fixy, tak jsem nejspokojenější..já toho mého chlapa miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.8.06 10:16

Asi těhotná

Ahoj holčičky, jsem asi těhotná (poprvé) a jsem za to strašně šťastná :lol: . Ale taky jsem se začala hrozně bát, aby to dopadlo dobře, abych to nezakřikla. Jen nevím, jestli patřím sem do dubna 2007 nebo už do května 2007. Poslední MS mi začala 13.7. a otěhotněla jsem pravděpodobně mezi 28. až 31. červencem. Kolikátý týden tedy asi jsem a jak se počítá termín porodu? Mám v tom nějaký zmatek :wink: Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.8.06 10:47

Zabzulko: 29 ruzi 8O 8O , teeeeda to musi bejt nadhera, tise zavidim :oops: :wink: … to muj manzel je trosk setrivy :wink: , to v zari misto 29 dostanu max. 1 :lol: :lol: . Hezky si dnesek uzij!!! Proste krasne narozeninkove :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.8.06 10:49

Romcaa: vitej, velka gratulace ke // :! Zkus si termin porodu spocitat na miminko.com … tam je to moc hezky i rozepsany …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.8.06 10:53

Romcaa: tak jsem ty udaje rovnou do toho jejich tehotenskyho kalendariku hodila a vyslo mi: predpokladany datum porodu 21.4.2007, tak to ted budes cca v 5 tt. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.8.06 11:21

Klarisa - díky, taky jsem to tam teď našla, takže patřím k Vám :D Není těch 5 týdnů moc? To se počítá od poslední MS? To koukám :wink: Já jsem teď úplně mimo, dneska jsem měla na testíku tu druhou čárku takovou slaboučkou, ale byla tam, ale tuším to už asi týden, bylo mi tak nějak jinak a bolí mě prsa. Tak snad bude čárka zítra silnější a pak se hned objednám k dr. Jsem úplně šťastná, vůbec se nemůžu v práci soustředit a myslím jen na to jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 12:19

Ahoj holčiny :!
ZABZULKO - taky moc blahopřeju k narozkám, ať se ti splní všechna prání :wink:

ROMCAA - gratuluju k //, to se hezky rozrůstáme, to bude dubňátek jako máku. Těhotenství se opravdu počítá od prvního dne poslední menstruace. Už je ti blbě? Mě dneska jenom chvíli ráno , jinak to zatím jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.8.06 12:41

Holky, mne je furt zle. Rano jsem opet hazela safle … nemuzu se na jidlo ani podivat, takze k snidani jsem si dala hrnek caje, no a ten skoncil, kde jinde nez v zachode :( … a kdyz jsem maly mazala pak housku s maslem a marmeladou, myslela jsem ze tam snad pujdu znova … ted tu pecu maly k obedu kure a je to teda hruuuza :( … doufam, ze uz mi ty nevolnosti co nejdriv skoncej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 12:44

Ahoj Klariso, mě bylo dneska blbě jen chvíli ráno, krájela jsem malý makový závin a pěkně se mi natáhlo, ale nebylo co zvracet, tak jsem to ustála. Když se trochu napiju čaje a chvíli ležím, tak mě to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.8.06 13:00

misunko díky moc :oops: :P
holky, na jednu stranu Vám ty nevolnosti tak trošku závidím…zní to úchylně že? ale já jinak vůbec nevím, že bych byla těhu..snad jen to pobolívání v bříšku.. jsem z toho trošku vykolejená..ale to říkám furt že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.8.06 13:02

Misunko: ja prave nic v tom zaludku taky nemam a staci mi ten caj a uz bezim … polezet si moc nemuzu, bud mala po hned hned rajtuje anebo mne tu uz od rana diriguje … ale fakt koukam, jak ty tehotenstvi jsou kazdy jiny … s malou mne zas dost bolelo bricho, porad mne pichalo v levym vajecniku … a ted oooobcas mam jen takovou bolest jak pri slabounky menstruaci … az je mi to podezrely … a zas jsem nemela tak hoooodne bolestivy prsa, jak ted …
Misunko, chodi tvoje princezna uz do skolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 13:11

Jojo, princezna do školky chodí, čeká nás teď poslední rok a hurá do školy. Kdyby se narodila o dva měsíce dřív, šla by už teď. Ale ono jí nic neuteče, už jsem psala, že má astma , tak trochu víc marodíme.

Jinak, bříško mě už skoro vůbec nebolí, prsa jo a myslím, že mám větší nevolnosti než při minulým těhu. Tohle bude asi malej dráček, Terezka byla hodný mimi, nevím co jsou prdíky, plakala jen když měla hlad, jinak byla zlatá, na každýho se hned culila, jen fousatý chlapy nemusela. Doufám, že mě to druhý mimi moc nevyškolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 13:12

Holky, už by to chtělo nějaký fotečky z utz, to moje mimi je tam nějaký opuštěný, aby mu nebylo v galerce smutno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.8.06 13:12

Misunka: Blbě mi ještě není, jsem pořád jen taková jako nafouklá, ale oni ty nevolnosti určitě přijdou :?
Já měla dnes na testíku jen takovou slabou čárečku, ale byla tam :)
Zkouším metřík …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.8.06 13:16

ROMCAA - já měla taky jen slabou čárečku, hlavně na mammatestu. Jakej máš testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí