Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7928
13.8.06 13:18

radík nějak se ti zbláznil metřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 13:19

Radiku: velka gratulace, vitej mezi dubnatky!
Misunka: otevrit lednicku je pro mne taky horor, to vim zarucene, ze mi bude hned blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
13.8.06 13:21

kuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 13:22

katty, noční je fakt náročná, já bych šla taky na nemocenskou..jsem jednou týdně v práci do půlnoci a vždycky mám ten den dost a jsem mrtvá, nedovedu si to představit tak často, jak to máš ty.. raději se šetřit..
holky, vy fakt nejíte? já mám žravku, že bych sežrala vola… to, že mi je šoufl mi na apetitu neubírá :D budu jak vzducholoď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 13:22

radíku a odkud z Prahy jsi mě vychází TP 17*dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
13.8.06 13:23

omlouvam se za zmatky ale zkousim si vybrat ten nej…koukala jsem i na www.lilypie.com, ale nevim kterej z tech kodu dat do podpisu.....:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 13:26

Zabzulko já žravku nemám nemám žádnou chuť na jídlo.
No jo šetřit se hodlám jelikož v březnu nám umřel chlapeček na Edwardsův syndrom dikuze je na těhotensktví naše miminko umře má ..... takže teď udělám úplně vše aby se nám už nic takového nestalo i když věřím životnímu moudru Tvůj osud tě nemine.
Hlavně mě doktor nechá automaticky na rizikovém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 13:28

Zabzulka: ja nejim, jen kdyz mi je fakt bleeeee… pak kdyz mam obdobi, ze je mi dobre, tak bych tak zrala a zrala … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
13.8.06 13:28

Katty…Praha 3…a ty??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.06 13:31

Katty: to jsem nevedela, moc mne to mrzi :( … drzim palecky, aby ted vse dopadlo dobre :! Moc si to zaslouzis :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 13:31

Radíku Praha 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.8.06 13:35

Klariso děkuji no jo život se někdy změní ze dne na den takovým způsobem že se člověk nestačí ani rozkoukat a už sedíš ve vlaku trápení a nekonečného boje. Kdyby jsi někdy měla sílu a chuť mužeš si náš příběh přečíst je to v těhotenství Naše miminko umře...... hodně mi tady pomohly holky a to nejdůležitější bylo, že jsme v té době ještě s přítelem, nyní už s manželem stáli při sobě a neštěstí které považuji za největší ve svém životě jsme spolu překonali, nemáme ještě vyhráno neboť nás teĎ čeká 9 měsícu strachu, ale jeden dar nám byl už dán a to je, že jsem otěhotněla rychle ačkoli jsme tomu nechali volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.8.06 13:39

katty, já to taky nevěděla, to je mi líto..chápu Tvé obavy a strach o mimčo..to co jsi zažila musí být šílené..to si nedovedu představit..moje kamarádka má teď v nemocnici tříměsíční holčičku, má poruchu krvetvorby, brali jí v pátek kostní dřeň a je to hrůza..všichni se modlíme, ať to dobře dopadne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920

Tak to držím palečky.......ať to vše proběhne O.K
Já se taky strachuju. byla jsi už Katy u doktora? Ten muj ma dovolenou az do 21.8.......asi se nedockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347

katty: vim, jak zivot dokaze byt nekdy kruty :( , mame v rodine take jednu tragedii :cry: promin, ale nechci o tom moc psat :cry: i kdyz je to uz 6 let, porad to boli :cry:
Moc ti drzim palecky, aby vse vyslo!!!!!!! A ten skvelej chlap vedle tebe, je opravdu veeelka deviza!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí