Poradna duly
Jana Čurdová
saal: tak to je presne jak u nas, taky je asi Nikca trosku
rozmazlena, taky mam strach z toho deleni o maminku, tak snad to dopadne dobre
MUSI ![]()
Trubka - to by tě asi odvezli, ale taková náhoda snad neexistuje, vy máte v rodině dvojčata?
trubka: nevidela jsi nahodou porad Vymena manzelek - ten dil s ctyrcaty - u toho doslova brecel muj manzel … moooooc se mu to libilo
, on by chtel hrozne moc mit aspon 5 deti
, ale ja mu rikam, ze to uz si je asi bude muset poridit jinde - ja toleruju max. 3 ![]()
hmm..velká rodina, to je taky můj sen a jestli to dopadne, tak se splní, už budu mít třetí dítě..dvě má přítel ![]()
Taky chci 3 teď dvě a poslední až ty menší vyrostou, ale zase tak aby jsme to stihli do přechodu
, nedovedu si přdstavit že by mi někdy Nikolka odešla, dělám si srandu, že ji nikomu nedám a nechám si ji doma ![]()
Holky, tak ja se loucim, za chvili se mala vzbudi a ja jeste musim neco pripravit na tu nasi dnesni oslavu. Jen se modlim, aby nezacalo prset. Mame to venku na zahrade a nemame se moznost nikde moc schovat. Taky doufam, ze Nikolka zas neublizi nakymu svymu kamaradovi … Jo a taky tam budou babicky a dedeckove, tak mam takovy dilema, jestli uz jim to rict, nebo jeste vyckat … ale asi budu i nadale tvrdit, ze beru antibiotika, proto si nemuzu pit vino
Tak zatim papa ![]()
jeste SAAL: koukam, ty to mas naplanovany uplne stejne jak ja
… a neboj, nejsi sama, ja Niki taky nikomu nedam ![]()
Dvojčata v rodině nemáme - široko daleko…Ani manžel. S těma druhejma to byla spíš sranda… Ale člověk nikdy neví ![]()
Dámy, mám jeden dotaz, nevíte, který bylinky se v těhu doporučujou a který ne? Informace na internetu se dost liší, někdo nedoporučuje byliny vůbec, někdo jen některý…
Ahojda holky, na 14 dní se teď loučím, mám totiž 14 dní dovču, tak budu spát a spát a spát. Jupíííí. A slíbila jsem si, že počítač ani nezapnu. Tak se tu mějte krásně a ať nám ty mimča rychle rostou.
Ahooj KATTY - čekala jsem, jestli se ukážeš, jako asi každý tady znám tvůj příběh a když jsem si přečetla, že máš pozitivní testík, tak jsem brečela jako želva.
Koukám, jestli už se ozvala ILLENKA a zatím nic, tak já zas jdu.
ahoj Mišunko
je pravdou, že jsem strašně dlouho přemýšlela jestli mám začít chodit k Vám jelikož jsem si už jednou zažila tu hrůzu kdy jsem chodila do březen duben a pak se stalo to co tady zná spousta lidí stršně mě to bolelo. Slíbila jsem si, že se řadit nikam nebudu, ale strach nevyhrál a jsem tady ![]()