Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
11.8.06 12:18

saal: tak to je presne jak u nas, taky je asi Nikca trosku :wink: rozmazlena, taky mam strach z toho deleni o maminku, tak snad to dopadne dobre :wink: MUSI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.8.06 12:19

saal: jojo. Niki je blondyna - po mamince i po tatinkovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.8.06 12:21

Trubka - to by tě asi odvezli, ale taková náhoda snad neexistuje, vy máte v rodině dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.8.06 12:24

trubka: nevidela jsi nahodou porad Vymena manzelek - ten dil s ctyrcaty - u toho doslova brecel muj manzel … moooooc se mu to libilo :lol: :lol: , on by chtel hrozne moc mit aspon 5 deti 8O 8O , ale ja mu rikam, ze to uz si je asi bude muset poridit jinde - ja toleruju max. 3 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.8.06 12:26

hmm..velká rodina, to je taky můj sen a jestli to dopadne, tak se splní, už budu mít třetí dítě..dvě má přítel :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.8.06 12:31

Taky chci 3 teď dvě a poslední až ty menší vyrostou, ale zase tak aby jsme to stihli do přechodu :oops: , nedovedu si přdstavit že by mi někdy Nikolka odešla, dělám si srandu, že ji nikomu nedám a nechám si ji doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.8.06 12:32

Jdeme obědvat tak se teď loučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.8.06 12:34

Holky, tak ja se loucim, za chvili se mala vzbudi a ja jeste musim neco pripravit na tu nasi dnesni oslavu. Jen se modlim, aby nezacalo prset. Mame to venku na zahrade a nemame se moznost nikde moc schovat. Taky doufam, ze Nikolka zas neublizi nakymu svymu kamaradovi … Jo a taky tam budou babicky a dedeckove, tak mam takovy dilema, jestli uz jim to rict, nebo jeste vyckat … ale asi budu i nadale tvrdit, ze beru antibiotika, proto si nemuzu pit vino :wink: Tak zatim papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.8.06 12:36

jeste SAAL: koukam, ty to mas naplanovany uplne stejne jak ja :D :lol: … a neboj, nejsi sama, ja Niki taky nikomu nedam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
11.8.06 13:04

Dvojčata v rodině nemáme - široko daleko…Ani manžel. S těma druhejma to byla spíš sranda… Ale člověk nikdy neví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
11.8.06 13:46

Dámy, mám jeden dotaz, nevíte, který bylinky se v těhu doporučujou a který ne? Informace na internetu se dost liší, někdo nedoporučuje byliny vůbec, někdo jen některý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
11.8.06 13:56

ahoj holky zdravím dubňátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.8.06 14:28

Ahojda holky, na 14 dní se teď loučím, mám totiž 14 dní dovču, tak budu spát a spát a spát. Jupíííí. A slíbila jsem si, že počítač ani nezapnu. Tak se tu mějte krásně a ať nám ty mimča rychle rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.8.06 16:49

Ahooj KATTY - čekala jsem, jestli se ukážeš, jako asi každý tady znám tvůj příběh a když jsem si přečetla, že máš pozitivní testík, tak jsem brečela jako želva.

Koukám, jestli už se ozvala ILLENKA a zatím nic, tak já zas jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
11.8.06 17:28

ahoj Mišunko :-) je pravdou, že jsem strašně dlouho přemýšlela jestli mám začít chodit k Vám jelikož jsem si už jednou zažila tu hrůzu kdy jsem chodila do březen duben a pak se stalo to co tady zná spousta lidí stršně mě to bolelo. Slíbila jsem si, že se řadit nikam nebudu, ale strach nevyhrál a jsem tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí