Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
10.8.06 12:29

Zabzulko - Gratuluju!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.8.06 12:32

ZABZULKO - gratuluju! A šup sem s metříkem! A co takhle fotečka, nebyla by?

CIBULKO - 700 Kč byla včera aktuální cena.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.8.06 12:33

Jana28 - s tím spaním jsem na tom stejně. Chodit do práce je pro mně teď docela utrpení. Navíc jsem zjitila, že když nejsem vyspalá začne mi být špatně. Naštěstí mám příštích 14 sní dovolenou - původně jsmě chtěli někam vyrazit, le ted mám dojem, že nejspokojenější budu doma v posteli a knížkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 12:41

ALAINKA - ahojky, lepší, když vydržíš, uvidíš pak na utz víc, já vím, je to nekonečný, co mám říkat já, jdu až za 6 týdnů.

JITI - moc děkuju, uvidíme, jestli mě můj doktor taky toto vyšetření nabídne. U prvního těhu mi ty tripple testy vyšly blbě, tak se jich bojím.

ZABZULKO - tak to moc gratuluju, je to nádhera, to vidět, viď? Já jsem se rozbrečela až pak na záchodě :D

Zdravím všechny ostatní těhulky :lol: Je mi nějak blbě, ráno jsem do sebe dostala jen čaj a dva piškoty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.06 12:57

holky, moc díky, je to nádhera.. pořád jsem opatrná, pořád si říkám, ať se neraduju předčasně, ale to asi bude furt..
jo, metřík si už dám, chtěla jsem počkat, jak se to vyvine..
ale jsem trubka, holky, poraďte..díky :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.8.06 13:05

Zabzulka - celej den nakukuji jak jsi dopadla a teď vidím že dobře tak gratuluji mamino :-) Najdi si to na první stránce naší dizkuze duben 2007 je to tam skoro poslední a je to tam pěkně vysvětlený :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 13:05

Zabzulko - mrkni na naši první stránku, je to tam popsaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 13:06

hehe, jsem se trefily stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.8.06 13:06

Misunka - jak ti ty testy vysly špatně, dcerku máš zdravou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 13:11

Tripple testy mi vyšly pozitivní na rozštěpový vady, doktor si mě vzal ještě na utz a řekl mi, že mám malá něco na mozku. Fakt moc příjemný. Pak jsem byla v HK na velkým utz a tam mi řekli, že můj doktor je blb, že malá je úplně v pořádku a testy vyšly špatně, protože jsem v 9. týdnu krvácela, prý to má na výsledky vliv. Malá je zdravá. :lol: :lol: Ale užila jsem si. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.8.06 13:14

Misunka - ře :D knu ti že ten tvůj doktor je opravdu blb, vidím že sis při tom prvním těhu užila, doufám že aspoň porod byl lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.8.06 13:17

já už jsem to tady někde popisovala, tak se nechci opakovat - ve 34. týdnu krvácení, pět neděl zavřená v porodnici s infarktama na placentě a skončilo to čísařem týden před termínem, protože placenta fungovala už jen z 10%. Doufám, že tohle těhotenství bude veselejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.8.06 13:21

Misunka - neříkal ti nic doktor na to že jsi po císaři, teda jestli je nějaké nebezpečí a jestli to děloha vydrží když je zašitá. Je to možná blbá otázka, ale jsem taky po císaři a docela o tom přemýšlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.06 13:41

holky, teď budu možná chvili za debilku, prosím omluvte mě :)) budu zkoušet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.8.06 13:43

hmmm..:))tak znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie