Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZULKO - gratuluju! A šup sem s metříkem! A co takhle fotečka, nebyla by?
CIBULKO - 700 Kč byla včera aktuální cena.
Jitka
Jana28 - s tím spaním jsem na tom stejně. Chodit do práce je pro mně teď docela utrpení. Navíc jsem zjitila, že když nejsem vyspalá začne mi být špatně. Naštěstí mám příštích 14 sní dovolenou - původně jsmě chtěli někam vyrazit, le ted mám dojem, že nejspokojenější budu doma v posteli a knížkou.
ALAINKA - ahojky, lepší, když vydržíš, uvidíš pak na utz víc, já vím, je to nekonečný, co mám říkat já, jdu až za 6 týdnů.
JITI - moc děkuju, uvidíme, jestli mě můj doktor taky toto vyšetření nabídne. U prvního těhu mi ty tripple testy vyšly blbě, tak se jich bojím.
ZABZULKO - tak to moc gratuluju, je to nádhera, to vidět, viď? Já jsem se rozbrečela až pak na záchodě ![]()
Zdravím všechny ostatní těhulky
Je mi nějak blbě, ráno jsem do sebe dostala jen čaj a dva piškoty ![]()
holky, moc díky, je to nádhera.. pořád jsem opatrná, pořád si říkám, ať se neraduju předčasně, ale to asi bude furt..
jo, metřík si už dám, chtěla jsem počkat, jak se to vyvine..
ale jsem trubka, holky, poraďte..díky
![]()
Zabzulka - celej den nakukuji jak jsi dopadla a teď vidím že dobře tak gratuluji mamino
Najdi si to na první stránce naší dizkuze duben 2007 je to tam skoro poslední a je to tam pěkně vysvětlený ![]()
Misunka - jak ti ty testy vysly špatně, dcerku máš zdravou ne?
Tripple testy mi vyšly pozitivní na rozštěpový vady, doktor si mě vzal ještě na utz a řekl mi, že mám malá něco na mozku. Fakt moc příjemný. Pak jsem byla v HK na velkým utz a tam mi řekli, že můj doktor je blb, že malá je úplně v pořádku a testy vyšly špatně, protože jsem v 9. týdnu krvácela, prý to má na výsledky vliv. Malá je zdravá.
Ale užila jsem si. ![]()
Misunka - ře
knu ti že ten tvůj doktor je opravdu blb, vidím že sis při tom prvním těhu užila, doufám že aspoň porod byl lepší ![]()
já už jsem to tady někde popisovala, tak se nechci opakovat - ve 34. týdnu krvácení, pět neděl zavřená v porodnici s infarktama na placentě a skončilo to čísařem týden před termínem, protože placenta fungovala už jen z 10%. Doufám, že tohle těhotenství bude veselejší.
Misunka - neříkal ti nic doktor na to že jsi po císaři, teda jestli je nějaké nebezpečí a jestli to děloha vydrží když je zašitá. Je to možná blbá otázka, ale jsem taky po císaři a docela o tom přemýšlím?
holky, teď budu možná chvili za debilku, prosím omluvte mě
budu zkoušet:)