Poradna duly
Jana Čurdová
Hanelle: za tri tydny uz na tebe bude z utz mavat uz peknej macicek
to uz bude naky ten devaty tyden
Jinak posílám díky Jiti za radu, ta cola asi docela zabrala, už je mi o dost líp. Místo polední přestávky jsem se šla i trochu projít na čerstvém vzduchu a hned je veseleji.
tak to ti verim
![]()
ja jsem si rikala, ze druhy tehu uz nebudu prozivat tak jako to prvni, ale ono to proste nejde ![]()
Ja s tim zaludkem jsem na tom podobne, asi tu colu prubnu taky
.
Je mi ze vseho tak nak blivno, vubec na nic nemam chut - krome rybich salatu - posledni tri dny si kazdej den musim jeden dobrat
![]()
Jenom jeste zkouska metriku a padime ven na pisek
Tak zatim pa
Vítám Nuny a Klarisu, pěkně se nám to tu rozrůstá.
Nuny - já jsem měla poslední MS 29.6. a ovulaci až za 3 týdny, protože cyklus jsem měla kolem 33 a 35 dní takže podle menstruace by mimi mělo být už tak nějak v šestém týdnu, ale podle ovu kterou mám taky bolestivou vím určitě že mimi je teprve v pátém. Takže je to normální.
Asi jo, mívala jsem ovu dýl, tak kolem 17-20 dne.
To je jedno, hlavně, když bude ten brouk zdravej ![]()
Nuny - tak už si můžež taky udělat metřík ať se ti to pomalu odečítá ![]()
Ill enka - zkus pastilky rennie, z lékárny nebo možná žvýkačku ![]()
No, když podle ms bych měla být v 6 týdnu, podle doktora k
ve 4. Tak nevím, jakej metřík bych si měla dát, chichi..
Jinak mě na pálení žáhy nepomáhá nic, mě když pálí, tak prostě
pálí.
Nuny - ja jsem si metřík dělala podle termínu porodu a to jsem si vypočetla na www.miminko.com můžež si to tam vypočíst podle poslední menstruace nebo ovulace a zadáš tam i delku cyklu.
Nuny - oprava tam si to nemůžež spočítat podle ovu, ale taky mě to vyšlo musíš mát hlavně tu délku cyklu.
Holcicky, tak k vam asi na 99% patrim taky…Dnes jsem si delala testy-5!!Jsem magor a ta druha carka naskocila vzdy skoro okamzite…Jeste tomu nemuzu uverit, porad jsem si to nepripoustela…Zitra se objednavam k ¨lekari…Snad bude vse v poradku.
Mohly ¨byste to prosim nektera vyridit Misunce?Ona to semnou prozivala a ja ji slibila, ze dam vedet.Dekuju moc.Jdu to rozdychat na prochazku a budu u toho premyslet, jak tu krasnou novinu sdelim manzelovi ![]()
Mejte se moc pekne a pohladte si briska ![]()