Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
7.8.06 13:52

no, já vlastně ani nevím, možná radši zase růžovou. Víš, já mám Terezku z prvního manželství, přítel má zase syna, takže už máme od obojího. ale doma máme jen Teri a ta říká, že to prostě bude holčička a hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 13:53

Jiti - a co se má vyklubat z vajíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
7.8.06 13:56

Misulka - to sis musela v nemocnici asi užít a ještě jsi musela mít velký strach o miminko, určitě teď musíš mit strach aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.8.06 13:57

Misunko - váhám :roll:
Vždycky jsem tušila, že napřed to bude holka, pak kluk. Manžel by si teď asi přál kluka, já jsem v rozpacích. Chci, aby měl radost, ale zase Hanička by měla v ségře asi větší kámošku. Nejspíš to nechám koňovi. Každopádně jsem nadšená, že máme holčičku, to byl můj sen. Rozhodně si to ale nechám říct. Do konce bych to nevydržela. 8O

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
7.8.06 14:01

Já jsem si taky sttrašně přála holčičku a dokonce jsem všem tvrdila že to holka je ikdyž jsem to nevěděla no a můj sen se splnil. Těď je mi to taky nějak jedno, ale všechnu výbavičku mám na holku takže možná raději tu holku :D , ale teď se určitě překvapit nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 14:10

Holčinky, já teď ovezu Teri k babičce. To víte, že mám hroznej strach, budu se pořád ptát, jak vypadá placenta. Taky se bojím těch tripple testů v 16. týdnu, mě vyšly blbě na rozštěpový vady a ten blb doktor mě tenkrát ještě dorazil a řekl, že mimi má něco na mozku, tak si dovedete představit, jak mi bylo. Pak na velkým utz v Hradci Králové mi řekli, že blb je ten můj doktor, že mimi je v pořádku a testy byly zkreslený kvůli krvácení. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.8.06 14:29

Ahoj holky, tak jsem dnes byla u gyn se zánětem a zrovna jsem si nechala udělat UTZ prcka a pořád tam nic nebylo vidět. Někdo tu psal, že v 5+5 už embryo viděl a já už mám 6+1 a nic. Teď má doktor dovču, tak jsem objednaná až na 25.8.
Všechny vás trápí zácpa a já to mám naopak, ráno lítám s průjmem jak divá :( Je to stejný jak u prvního těhu. Aspoň tolik nepřiberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.06 14:37

Jani, tak to jsme na tom stejně..řekni mi, co tam dr. viděl..? jen gestační váček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.8.06 14:42

Zabzulko, ano, byl tam jen gestační váček. Byl větší než minule, ale embryo žádný. Jen tam byly malilinkatý dvě tečky, ale k tomu se nijak nevyjadřoval. Tak nevím, budu čekat na příští kontrolu. Minulý týden jsem trochu krvácela, tak mám strach, jestli je prcek v pořádku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.06 14:45

no jo, asi jsi četla, jak jsem tu minulý týden holkám brečela.. byla jsem na kontrole, měla bych být 5+2 a dr. mi řekl, že to nevypadá dobře, protože nevidí akci.. no, úplně jsem se zhroutila..ve čtvrtek mám jít na kontrolu, tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.06 14:46

Jani, já pořád věřím, že to bude dobré.. holky taky ještě prcky neviděly..asi je furt brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.8.06 14:53

Jo, už si Zabzulko vzpomínám, jak tě dr. vyděsil :( . 5+2 je opravdu brzo, všude píší až koncem šestého týdne. Tak držím palce, byla by to dobrá zpráva, kdyby už se nám prcci konečně začaly objevovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.06 15:00

díky, musíme věřit.. u mě je to zkomplikované tím, že poslední MS byla 10.6. takže to bych musela být už někdy v 8. týdnu.. jenže já brala HA a otěhotněla jsem asi tak nějak kolem 6.7 ale to jenom orientačně..já se fakt picnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.8.06 15:11

Nepicej se, chudák mimi :lol: :lol: :lol: . My jsme se pokoušeli o mimi jen dvakrát a to 9. a 11. 7, jindy tenkrát v tom měsíci nebyla možnost. Takže není moc velké rozmezí.
Otěhotnět přes HA je kuriozita, to se mimískovi opravdu za vámi moc chtělo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.06 15:22

no, dr. se na mě taky díval ja na vola.. s prominutím :) ach jo, to čekání je hrozné..no nic, fičím z práce, mějte se holky hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí