Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem dneska optimisticky naladěná, včera ani dnes žádné špinění, hurááá
Asi si i udělám metřík, ať mezi vás lépe zapadnu
, snad to nezakřiknu.
JANI - no vidíš, že to jde
, takhle se u tebe bude miminku líbit
![]()
holčiny tak já jedu na chalupu už dnes,kontrolu nechám na toho 14.8. a ozvu se pa pá
Ahoj holky, přeji hezké pondělí.
V pátek jsem byla na kontrole mimi tam bylo krásně vidět! Mám doma dokonce fotečku. Celý víkend jsem se kochala tou nejkrásnější černou tečkou.
Jinak mi stále není moc dobře, hlavně jsem hrozně ospalá - o víkendu jsem skoro stále spala a nějak se mi ani nechtělo nic dělat. Snad se to už brzo zlepší.
Držím vám všem palce,ať vám ty UTZ vyjdou, je to fakt krásný pocit, skoro jsem plakala dojetím.
Hanelle,
dáš fotečku do galerie? Jsem zvědavá, jak vypadá ta tvoje tečka. Je tam „jen“ černá tečka nebo i něco v ní?
Jitka
je to spíš takový černý puntík,ale nic v něm není - je jen černý. Fotku zkusím dát do galerie, ale musím ji nejdřív nějak šikovně naskenovat, nechci totiž aby se to v práci už teď rozkřiklo a máme jen jeden skener. ![]()
Ahoj holky.....muzu se zeptat..dostala jste nekdy nektera injekci na vyvolani MS???za jak douho po ni se to dostane???
Jen nakukuju a odpovím lllence: Injekci jsme dostala několikrt, má se to dostat do 14 dní po ní. Jednou přišla MS 7 den, jinady až ten 14 odpoledne ![]()
Ahoj holky, gratuluju Hanelle k mimískovi. Já už se taky zítra těším, snad tam něco uvidím, pořád nevěřím, že tam mimís je. Teď jsem byla na úřadě něco vyřizovat a udělalo se mi tam pěkně blééé, málem jsem sebou sekla, normálně mi blbě nebývá, ale tam byl tak hnusnej vzduch, takovej ten smrádek z deštníků ![]()
Misunko - já jsem si minule fotku tisknout nenechala, čekám, až v tom černém flíčku uvidím bílé „cosi“. Ve středu jdu na UTZ a manžel má zrovna svátek, takže o fotku poprosím.
Koukám, že máš termín jen 4 dny po mě, budu nakukovat častěji, přece jenom jste mi termínově blíž než holky z březňátek, které už kroutí 10. týden.
JItka
Já mám podle ovulace termín dokonce 30. 3. a v kartách (jsem trochu blázen) mi vyšlo, že mimi se narodí ještě v březnu. Jen nakukuj. Myslíš, že zítra už by mimi mohlo být vidět?
Misunko - ty jdeš zítra na UTZ? U mě v 5+5 byl vidět jenom váček, na další jdu v 7+0 a to už doktor čeká i srdíčko. Takže, jestli budeš v 6+2, těžko říct, ale možné jsou asi obě varianty. To jsem ti poradila, co?
Jitka