Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
4.8.06 10:38

No jo, ale bylo to opravdu moc malinký, doktor říkal, že je brzo, netvářil se jako že to je ono :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 10:55

Tak vidím že mám opravdu ještě čas jít k doktorovi tak snad bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.8.06 10:57

To čekání je ale fakt nekonečný, co? Já jdu dnes odpoledne a hodiny se vlečou a jsem čím dál nervoznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.8.06 10:59

já se úterka snad nedočkám :( , počítám každej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 11:02

Jak si vás čtu tak jsem nervozní taky, ale vím že to opravdu asi nemá smysl, že bych nic nepořídila, a jsem ještě tyden až za vámi tak by tam tím tuplem nebylo nic vidět snad to vydržím :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.8.06 11:03

holky, díky za podporu, pomáhá to :)
je to fakt šílený pocit, když doktor řekne, že to nevypadá dobře a asi to nedopadne! :cry:
já ještě doufám, ale připravuju se na nejhorší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 11:33

nebojte my ty svoje mimísky uvidíme :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 12:49

Mate uz pro mimca vybrany nejaky jmena????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 13:39

lllenko:hezký metřík :wink:

my měli s manžou jména vybraný,ale teď když se to povedlo,tak je nechce :? :? takže asi ne :cry:
ještě je čas :wink: :wink: :P

mě se líbí:Lucinka,Lukášek,Michael a jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 13:42

My jsme měli u prvního těhu pro kluka Vojtěch a asi to necháme no a pro holku zatím nevím, ale mě se líbí Hannah a manžel je proti, tak se uvidí. Stejně se to ještě 10 krát změní, jak se znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 13:49

hezký jméno,taky jsem přemýšlela,že pokud by byli dva kluci tak Lukášek a Vojtíšek :P kámoška má trojčátka Románka,Vojtíka a Ondráška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 13:54

Jú trojčata to je terno aurčitě fuška, ty máš štěstí že už máš tak velkou dcerku určitě ti bude hodně pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 14:13

to jo moc se těší.........jen jsme chtěli děti tak 2-3roky od sebe :( ,ale to nevadí :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 14:24

To věřím málá si neměla s kým doma hrát. My jsme taky chtěli děti tak nějak 2 roky od sebe a naštěstí se to asi povedlo, tak konečně Nikča nebude sama, ikdyž teď tomu ještě vůbec nerozumí, ale snad než se mimi narodí tak už bude líp chápat a nebude mu ubližovat jak našemu psovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.8.06 16:05

HANELLE - držím palečky, pak se ozvi.

My jsme vybírali jména ještě před snažením, ale nemáme nic jasnýho. Holčička po mě nebo Adélka a kluk David nebo Matěj. Terezka mi na to řekla, že každej má mít svý jméno a ne po nikom, tak se ještě uvidí. Přítel straší, že dělal dvě najednou, ale to by mě mrsklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí