Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, nevíte, jestli moheutáku píší konzultovat s lékařempoužít volně prodejný Gyno Pevaryl na kvasinkový zánět? Do pondělka asi nevydržím.
Koukám, že jsem napsala pěkný chaos, malá mi do toho plácá ručičkama
Tak znovu: Mám kvasinkový zánět a nevím, jestli mohu použít volně prodejné léky jako Gyno Pevaryl, v letáku je napsaný, že v těhu konzultovat s lékařem, ale to se píše všude, i u léků normálně předepisovaným těhotným. Nemáte někdo zkušenosti? Díky
Ahoj Jani, já bych se ten Gyno Pevaryl asi nebála použít když je volně prodejný.
Ahojky, taky si myslím, že to snad nemůže být nic tak hroznýho. Mám hrozný svědění a do pondělí bych se asi zbláznila. Díky ![]()
SEZNÁMEK DUBEN 2007
![]()
Těhulky:
Misunka:(Míša),nar.04/1978(28let),druhé mimi,TP1.4.,kontrola 8.8.
Zabzulka:(Lenka),nar.08/1977(28let),první mimi,kontrola 9.8.
Hanelle:nar.08/1980,první mimi,kontrola 4.8.
Jitutu32:(Jitka),nar.05/1974(32let),druhé mimi1-2,TP5.4.,kontrola 14.8.
Saal21:(27let),nar.05/1979,druhé mimi,TP10.4.
Jananina:
lllenka:kontrola 14.8.
Jana28:
Ahoj děvčátka.V první řadě Vám moc gratuluju k těhotenství.Možná, že se k Vám přidám…4 dny mi mešká ms, což je u mě neobvyklé…Chtěla jsem se Vás zeptat, zda měla některá z Vás těhotenský příznak bolest bradavek…Já s nima totiž už asi týden nemůžu témeř vydržet…děkuju moc za odpovědi.
Ahoj Jitutu, dávám do placu své údaje do seznamu, tak prosím o přidání
. 28 let, druhé mimi, TP. 1.4. Díky moc ![]()
Ahoj Alainko, vítám tě do klubu
. Já měla spíše citlivé bradavky než bolestivé. Test jsi si už dělala? Čtyři dny po vynechání už by tenká čárka mohla být vidět. Tak držím palce ![]()
Ahoj holky, vitám ALAINKU - u mě byla bolest bradavek jediným příznakem, vypadáš nadějně!!!! ![]()
JANA28 - tak to jsme stejnometrářky ![]()
Taky tě vítám , i u mě hlavně bolely bradavky a boli, dívím se že jsi si ještě nedělala test už by sis byla jistější, já mám taky asi tak 4 dny po očekávané menstruaci no a čárku už mám docela tlustou. Tak testuj ať máš jistotu ![]()
Holky,mno, ty bradavky jsou teda spis citlive nez bolestive
A ted uz i boli, ponevadz jsem pipina a porad si s nima kroutim, abych se presvedcila, zda jsou teda nebo nejsou citlive
Ale jsou
Test jsem nedelala, moc jim nvereim a zkusim az v pondeli, doma zadny nemam, ted jsem v praci, do lekarny se nedos´tanu a jestli tam maji byt //, tak tam budou snad i v pondeli.Jinak mi nic neni,mozna jsem vic unavena, chodim curat, ale ja zas dost piju, takze to bych nebrala jako priznak a rano se mi motala palice.Joo, a merim si BT a porad je 37.1.....Moc dekuju, ze jste me prijaly, i kdyz ja to jeste beru s rezervou, muze se ms spustit, treba…Uverim, az to uslysim od dr.Ale byla bych ja i muj muz stastna…Zatim jeste nebudu Jitutu radeji nic o sobe psat do seznamku, az to bude jiste…Ach joo, to cekani a ta nejistota me snad trefi… ![]()
taky tě vítám,teda já bych testla,mám jeden navíc doma,chceš?????
kdepak je Jananina??????kontrolu měla v pátek
doufám,že je vše v pořádku,jen nemá čas se ozvat
![]()