Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
4.8.06 07:35

Tak už jsem zase v práci..........žaludek mám zase jak na vodě - ach jo!Vám ještě špatně není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.8.06 07:36

ahoj holky, dobré ráno, včera jsem se k vám nepřipojila, protože jsem byla strašně vystresovaná a v podstatě jsem pořád.. s největší pravděpodobností k vám patřit nebudu.. :cry: byla jsem na UZV, je tam gestační váček, 1,85 cm, odpovídá to 5+2 a je prázdný..dr. neviděl akci..předpovídal, že je to asi zamlklé..no nic, ve čtvrtek jdu na kontrolu, uvidí se..
je mi hrozně blbě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.8.06 07:46

Zabzulko: to je mi líto :( Ale neboj bude další. Chce to trpělivost. Budu ti držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 07:52

Ahoj taky uz sedi vpraci…dneska rano jsem si zas delala test :) zase // :)
tak snad me to za tech 14 dni u doktorky vyjde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.8.06 09:37

ZABZULKA - neházej flintu do obilí. Já jsem byla na UTZ v 5tt + 5 a byl tam taky jen váček a v něm nic vidět. Doktor se vůbec neplašil a za 10 dní se mám přijít podívat na srdíčko a dostanu průkazku. Takže to nemusí dopadnout špatně.

Jitka z Březňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.8.06 09:56

Jiti, fakt? on mě úplně zblbnul, říkal mi, že by tam v tom stadiu už mělo něco být vidět, ale příští týden uvidíme, já jsem vynervovaná úplně šíleně, bylo to sice neplánované, ale nechci o to přijít, hlavně ta představa mě úplně vyvádí z míry :cry:
musím to nějak do toho čtvrtka přežít..
díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 10:02

ahoj holky,mě taky bývá špatně,ale jen když vstávám ráno brzo......do práce nechodím,takže je mi fajn :wink: :P :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 10:05

Zabzulko:nevzdávej to ještě,já byla včera na 5tt+1 a taky nebylo nic vidět a nemůžu mít prázdný váček,když mi tam dali dvě živá embrijka při IVF,vyčkej a mysly pozitivně,jasný :?: :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 10:07

Ahoj holky, mě není taky blbě jen mám zácpu takže mě bolí břicho no nikdy jsem to neměla tak dlouho tak mě to docela štve. Dnes jsem si zase dělala test a ta druhá čárka už tam byla skoro hned a docela tmavá a tlustá.
ZABZULKA - to je mi líto tak snad to dobře dopadne, možná je opravdu moc brzo prý ve 3 týdnu stáří plodu je malý asi 2 milimetry tak třeba opravdu ještě nešel vidět, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.8.06 10:12

Dobré ráno při pátku,holky :) . Mě není vůbec špatně až si říkám, jestli je všechno v pořádku.
Zabzulko - ten doktor tě zbytečně stresuje, co jsem koukala na fotky z ultrazvuku, tak tam prďolka vůbec ještě být vidět nemusí, neboj, všechno bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 10:14

misunko:a ty už jsi to viděla?????zvažuju jestli má smysl chodit na ultr. v pondělí ,to budu 5t+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 10:16

podle dr. bych mela byt 5+5…a nic na ultrazvuku nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.8.06 10:21

ZABZULKO, JITUTU - asi taky záleží na druhu UTZ. Já jsem nebyla na vnitřním (vaginálním), ale přes břicho a ten je méně podrobný, takže je toho na něm vidět míň. Aspoň takovou mám zkušenost z minula.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.8.06 10:23

JITUTU - já byla na utz minulý týden a nebylo vidět nic, ale pak říkal - jo možná tady něco je, byla jsem z toho úplně hotová, viděla jsem tam malinkou černou tečku, ale fakt mini, tak nevím, jestli to bylo ono, klepu se na úterý, co tam uvidí. Já být tebou, tak tam v pondělí zajdu, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 10:34

černá tečka?tak to bylo vaše miminko.........tak to má vypadat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie