Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
5.8.06 12:31

Jitus, tak jo, posli mi ho :D :lol:
Musim to vydrzet do pondeli…Jsem docela v klidu…Uvidime :lol:
Jitu, ja te znam z profisnazilek, prisla jsi tam az po mne, kdy ja jsem tam prestala chodit, ale porad jsem holky sledovala a sleduju a moc jim fandim.Takze znam i tvuj bribeh a moc ti blahopreju.Jinak v profi jsem mela jiny nick, ale ten byl proflaklej, hlavne na beremese.cz, tak jsem si dala jiny.
A jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.8.06 12:40

jak se cítím??????no jak skvěle :wink: :P těhotně :P ,jen bych už ráda viděla své mimis(ky) v bříšku
dnes mám sice takovou divnou náladu,ale to přejde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.8.06 12:41

můžu se zeptat,proč jsis změnila jméno a přestala chodit na profiky?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.8.06 12:53

ALAINKA - a kolik dní jseš po ovulaci?

Mě je už třetí den nějak divně, buší mi srdce, klepu se, ale ne celý den, třeba jen hodinu, pak to přejde, připadám si jak hypochondr a včera jsem úplně nesmyslně vybuchla, přítel se nestačil divit jak se mnou ty hormony cvičej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.8.06 12:58

to je z počasí :wink: :wink: :wink: :wink: ,klid to mám taky,je mi zima a mám špatnou náladu :( a to mi v 15.00 přijede manža s Moničkou.....tak bych se měla radovat,jenže mi to nějak nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.8.06 13:03

Mě je taky nějak divně chce se mi spát a malá mě ani na chvíli nenechá odpočonout ještě, že už spí asi si půjdů schrupnout taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.8.06 13:05

Jitu, proc jsem prestla na profiky?Asi jsem tam nepatrila a podle toho jsem se tam taky citila…Zacala jsem tam chodit, aniz bych mela nejake problemy a navic jsem byla v zacatcich snazeni..Holky moc na me prispevky nereagovaly, protoze mely svych starosti dost, kdyz jsme se tam o tom bavily, tak jedna z nich napsala, ze by snad zakazala normalnim zdravym holkam mezi ne chodit..nemyslela to zle, ale mne to bylo lito a pak jsem pochopila, ze ony se mozna neciti dobre, kdyz si sveruji sve trapeni a ja o tom nemam ani paru-o lecich, mereni BT apod.A navic me chozeni sem na emimino a cteni a prispivani zaclalo lizt na mozek a zacala jsem se moc pozorovat a zacala jsem pochopitelne propadat panice, i kdyz nebyl duvod.Doslo to tak daleko, ze jsem po mesicnim snazeni si zacala myslet ze jsem neplodna!!!!Magor. :evil: A tak jsem se s holkama rozloucila a odesla…Pak mi zacaly do SZ chodit zle zpravy, ktere se netykaly ani trosku plozeni a teseni se na miminka, tak jsem se rozhodla zmenit si nick a je to.Tak proto.
Od ovulace ani nevim, kolik mam dni.Ale pocitam, ze byla nekdy kolem 21.7.podle teploty, ale ja vim, ze i ta teplota si s nami dela co chce.moje kamaradka otehotnela mimo plodne dny, takze ja neverim uz nicemuu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.8.06 13:18

Hm, ta moje teplota si taky dělala co chtěla, fertility mi ji klidně pak posunulo o 4 dny, ikdyž jsem podle příznaků věděla, kdy byla. A pak se v tom má člověk vyznat. Přítel chtěl, aby se nám mimi narodilo v půlce dubna a termín mám 1. 4. Prej to mělo být o dva týdny dýl, tak jsem ho schladila, že si nemůže myslet, že jajco uzraje tak jak chce on :D Fakt komik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.8.06 13:34

Alainko:tak to se ti nedivím,udělala bych to stějně :wink: :wink:

to je výborný,teď mi volal manža,že chytil od naší Monči nějakou střevní infekci!!!!!blije a má průjem.Malá to měla před 2 dni!!!takže mi to veze domů :evil: ,tak to zaručeně chytím,to se po…
Doufám,že to nic neudělá miminkům,nebo může???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.8.06 13:39

JITUTU - Tak to ti nezávidím, ale miminkům to snad nemůže ublížit, snad to nechytneš.

ALAINKA - profisnažilky taky sleduju a fandím a pamatuju si, že tam něco takovýho proběhlo. Nevím od koho to vzešlo, ale moc hezký to nebylo. No, nechci se do toho motat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.8.06 13:46

Misi, tak to se me netykalo..my se nepohadaly nebo tak neco,normalne jsem si s holkama rozumela, odesla jsem z vlastni vule, v klidu, poprala jsem holkam mnoho stetsi a ony vi, ze je sleduju a porad jim fandim, ty mas mozna na mysli aferku, ktera se tykala Bruna, manzela jedne z profisnazilek, to bylo toco…to byl blb…
Jitu, neboj, treba to nechytnes… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.8.06 13:53

Tak holky, ted se mi udelao tak soufl, ze tu sedim a premyslim, zda se odebrat na wc nebo ne… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.8.06 13:55

něco sněz,to zabere a bude ti líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.8.06 14:45

ALAINKA - to by bylo první mimi?

Já jsem teď přišla nebo spíš se dovlekla z nákupu, je mi všelijak, pořád se klepu, je mi slabo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.8.06 18:17

Misu, ano bylo by to nase prvni :)
Ale jeste se o tom nechci moc rozepisovat, az to bude jiste, nechtela bych to zakriknout, nebo byt pak zklamana…Az mi to potvrdi alespon jeden test, urcite se k vam regulerne pridam a vsecicko na sebe napraskam, jo?Ale ted se jeste porad bojim…Aby si semnou moje telo jen hloupe nehralo…
Ale ted uz musim utikat z prace domu, mejte se moc moc pekne, davejte na sebe a sva krasna miminka pozor, a myslim na vas, vy myslete prosim na me :D
Ahoj, Ala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital