Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
7.8.06 12:20

ja ted doobedvala..a taky me z neho neni zrovna nejlip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 12:23

my taky ťřetí měsíc. Čárky byly ze začátku úplně slaboulinký, hlavně ty mamatest, pak už trochu silnější. Pak jsem si koupila Gravitest, tam byla silnější a minulý týden už byla ta mimi čárka mnohem silnější než ta kontrolní. Ble, já tu sedím nad knedlíkama s uzeným a se zelím a nemůžu to do sebe dostat. Normálně bych ani nemrkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 12:24

Kdepak se nám toulaj ostatní hoky? Už je nás tady asi osm nebo devět a nikdo nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.06 12:28

zdravím holky po víkendu, Misunko, zítra Ti držím palce, ať ho tam vidíš prcka :)
já jsem měla fajn víkend, ani jsem na to moc nemyslela, snažím se připravit na tu špatnou variantu… ale dneska je to blbé, jsem protivná, podrážděná, smutná, prostě hrůza, nejraději bych sama sobě nafackovala :?
jinak příznaky mám furt..a úplně stejné jako Ty.. tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 12:28

me to furt laka koupit si jeste jeden test…taky jsem delala ty mamatesty…jenze jsem slibila priteli, ze uz toho necham :) a pockam az na tu dr.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 12:33

Ahojky Zabzulko, díky, už jsem pěkně natěšená, neboj, mimi bude v pořádku.
Tak si ho kup :wink: a přítel to nemusí vědět. Ten můj taky koulí očima, když vidí tu sbírku :lol: Ale když já jsem tak zvědavá :! U nás jsou čtyři lékárny a ve všech už mě určitě znaj, měli se mnou docela kšeft, tak už se stydím tam jít a v Tescu mají zbytečně drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 12:36

kdyz ja mam strasnej strach ze tam nebude zadna carka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 12:36

Ten oběd jsem nedojedla, prostě to nejde.
Holkyyyy :! Mimísci budou v pořádku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 12:37

ILLENKO - prdlajs, budou tam dvě dálnice, ty mamatesty stojej za starou bačkoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.8.06 12:40

já pořád ve skrytu duše doufám, že jo… :) uvidíme..
jo, jídlo, to je sranda..mě bývá blbě až potom co si dám do nosu..ale pak je to fest..takže nevím, jestli mám ještě jíst:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 12:45

nee test uz nedelam…kdyz tak v patek ty carky byli tak prece jen tak za vikend nezmizi…uz me to taky stalo penez.....kdyz tam podle testu mimisek minulej tyden byl..tak prece jen tak nezmizi aniz bych nekrvacela..nebo me nejak moooc nebolelo brisko ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 12:45

Zabzulko - ty jdeš na ko ve středu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
7.8.06 12:46

Ahoj holky, celej víkend nic a teď jste se pěkně rozjely. Já jsem dnes ráno zase testovala, mamatest a byla tam čárka hned a stejná, taky si myslím že když je jich tolik a jsou všechnz pozitivní tak že to bude dobrý. Mě není nijak moc špatně někdy mám žaludek jak na vodě ale strašně mě trápí ta zácpa nikdy jsem to neměla a strašně mě z toho boli břicho.
Illenko - to bude dobrý když jsou všechny pozitivní tak to určitě vyjde, ještě byl mimísek malý tak nešel třeba vidět a třeba máš taky zácpu, že tě bolí břicho já se firt kontroluji jestli náhodou nešpiním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
7.8.06 12:48

jj zacpu mam a je to hruza..mam bricho nafoukly ze myslim uz budu rodit :))).....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.8.06 12:49

Ahoj saal21, s tím kontrolováním jsme dvě, taky koukám jestli nešpiním, já totiž u prvního těhu v devátým týdnu i krvácela a byla jsem ve špitále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí