Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
8.8.06 11:49

saal, je to sice dlouho, ale asi nejlepší varianta..ušetříš si ty nervy, co máme my :) když půjdeš v osmém týdnu, tak tam už to bude jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.8.06 11:50

Saal21: díky za radu, když nepomůže cola zkusím lízátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.8.06 11:54

Souhlasím se Zabzulkou, možná je nejlepší nikam nespěchat a poškat až to bude opravdu jasné. Myslím, že jsem si předem přidělala pěkných pár starostí. Ale to čekání je taky dost náročné. Musíme být prostě trpělivé a trpělivé a trpělivé. Nic lepšího pro to udělat nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.8.06 11:57

No už bych tam byla taky kdybych bydlela někde jinde, to je spíš nouze, ale to jsem si měla uvědomit dřív než jsem se sem vdala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.8.06 12:01

Vy máte zase jistotu, že to není třeba mimoděložní těhotenství, nerada bych přišla o vejcovod. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
8.8.06 12:40

Tak to mám potvrzené, patřím k vám :lol: Dnes jsem byla na utz - měla
jsem jít až zítra, ale dneska mě strašně bolelo břicho a trochu jsem zas špinila, takže jsem valila hned. Už byla krásně vidět ta černá kulička :wink: Podle doktora se vyvíjí všechno jak má, to špinění prý
nemusí a může něco znamenat, ale mám být v klidu, že je to časté.
Tak snad jo..

Akorát mě mate délka těhotenství, protože jsem měla ms 26.6., ale on
mi řekl, že podle velikosti to vypadá na 4 týden. No asi jsem měla ovulaci
později.. :roll: To jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.8.06 12:43

Ahojda tehulinky :) !

Muzu se k vam pridat? Minuly tyden mi dr potvrdila tehotenstvi, termin porodu stanovila podle utz na 3.4.2007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.8.06 12:45

Klarisa: tak to moc gratuluji…a v kterém tydnu jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.8.06 12:46

Nuny: taky gratuluju :)..dneska taky spinim …snad to bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.8.06 12:50

Illenko: dnes bych mela byt 6+0 tt, pred tydnem na utz uz jsem mela 11 mm velky vacek … jen co mne desne zarazi, ze na dalsi kontrolu si mne dr pozvala az na zacatek zari :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.8.06 12:53

Klarisa: mně na netu vyšel termín 4.4 (podle poslední menstruace), takže jsme nejspíš na stejno. Jsem zvědavá co mi řekne příště doktor. Docela mě překvapilo, že už takhle brzo jde z ultrazvuku určit datum porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.8.06 12:53

V minulym tehu jsem ze zacatku chodila na utz i 2× tydne 8O a ted mne necha dr 5 tydnu bez kontrolu, jestli u druhorodicek uz se to tak nesleduje … nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.8.06 12:56

Hanelle: no co si tak jeste podle minulyho tehu pamatuju, podle utz byva ten termin porodu nejpresnejsi … jinak mne podle menstruace vychazi termin nak na konec brezna, ale ovulace byla pozdeji (mam ji dost bolestivou, takze jsem ji bezpecne poznala :wink: ) - takze podle utz a velikosti toho vacku to vychazi na ten 3.duben

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.8.06 13:00

Holky, ale ja si pripadam jak cvok :roll: … furt litam na zachod kontrolovat, jestli nespinim nebo nekrvacim :( . Minuly tehotenstvi jsem na tom byla naprosto stejne … ale to jsem spinila v kuse asi 3 tydny a byla jsem z toho na mrtvici :( no a nakonec vse bylo ok a ve ctvrtek ma moje kocicka uz 2. narozky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.8.06 13:03

Klarisa: řekla bych, že u mě bude termín z ultrazvuku určitě přesnější, protože jsem měla vždycky dost nepravidelnou menstuaci a kdy u mě nastává ovulace opravdu netuším. Jdu na kontrolu za tři týdny, tak se těším že se dozvím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí