Poradna duly
Jana Čurdová
saal, je to sice dlouho, ale asi nejlepší varianta..ušetříš si ty nervy, co máme my
když půjdeš v osmém týdnu, tak tam už to bude jasné ![]()
Souhlasím se Zabzulkou, možná je nejlepší nikam nespěchat a poškat až to bude opravdu jasné. Myslím, že jsem si předem přidělala pěkných pár starostí. Ale to čekání je taky dost náročné. Musíme být prostě trpělivé a trpělivé a trpělivé. Nic lepšího pro to udělat nemůžeme.
No už bych tam byla taky kdybych bydlela někde jinde, to je spíš nouze, ale to jsem si měla uvědomit dřív než jsem se sem vdala ![]()
Vy máte zase jistotu, že to není třeba mimoděložní těhotenství, nerada bych přišla o vejcovod. ![]()
Tak to mám potvrzené, patřím k vám
Dnes jsem byla na utz - měla
jsem jít až zítra, ale dneska mě strašně bolelo břicho a trochu jsem zas špinila, takže jsem valila hned. Už byla krásně vidět ta černá kulička
Podle doktora se vyvíjí všechno jak má, to špinění prý
nemusí a může něco znamenat, ale mám být v klidu, že je to časté.
Tak snad jo..
Akorát mě mate délka těhotenství, protože jsem měla ms 26.6., ale on
mi řekl, že podle velikosti to vypadá na 4 týden. No asi jsem měla ovulaci
později..
To jsem z toho jelen.
Ahojda tehulinky
!
Muzu se k vam pridat? Minuly tyden mi dr potvrdila tehotenstvi, termin porodu stanovila podle utz na 3.4.2007.
Illenko: dnes bych mela byt 6+0 tt, pred tydnem na utz uz jsem mela 11 mm velky vacek … jen co mne desne zarazi, ze na dalsi kontrolu si mne dr pozvala az na zacatek zari ![]()
Klarisa: mně na netu vyšel termín 4.4 (podle poslední menstruace), takže jsme nejspíš na stejno. Jsem zvědavá co mi řekne příště doktor. Docela mě překvapilo, že už takhle brzo jde z ultrazvuku určit datum porodu.
V minulym tehu jsem ze zacatku chodila na utz i 2× tydne
a ted mne necha dr 5 tydnu bez kontrolu, jestli u druhorodicek uz se to tak nesleduje … nevim ![]()
Hanelle: no co si tak jeste podle minulyho tehu pamatuju, podle utz byva ten termin porodu nejpresnejsi … jinak mne podle menstruace vychazi termin nak na konec brezna, ale ovulace byla pozdeji (mam ji dost bolestivou, takze jsem ji bezpecne poznala
) - takze podle utz a velikosti toho vacku to vychazi na ten 3.duben
Holky, ale ja si pripadam jak cvok
… furt litam na zachod kontrolovat, jestli nespinim nebo nekrvacim
. Minuly tehotenstvi jsem na tom byla naprosto stejne … ale to jsem spinila v kuse asi 3 tydny a byla jsem z toho na mrtvici
no a nakonec vse bylo ok a ve ctvrtek ma moje kocicka uz 2. narozky ![]()
Klarisa: řekla bych, že u mě bude termín z ultrazvuku určitě přesnější, protože jsem měla vždycky dost nepravidelnou menstuaci a kdy u mě nastává ovulace opravdu netuším. Jdu na kontrolu za tři týdny, tak se těším že se dozvím víc.