Poradna duly
Jana Čurdová
Gratuluji ALAINKA vidíš že stačí jenom otestovat a hned jsi si jistější, misunka si to určitě přečte. Opatruj mimiska pa ![]()
Ahoj holčinky ![]()
Tak především vítám KLARISU, hezky se rozrůstáme ![]()
ALAINKO - holka jedna, já mám úplně husinu, jsem ti říkala, že jsi jasná
to je super ![]()
Tak a teď moje novinky z dnešního utz. Holky, je tam!!!!!!! A srdíčko taky
krásně tam blikalo
Mimi má 2 - 3 mm a odpovídá 6 týdnům.
Já mám dneska takovou radost, akorát mě nějak začínaj nevolnosti. Když jsem přišla domů, tak tady zavonělo jídlo a málem jsem vrhla hned ve dveřích ![]()
Misunko, diky za privitani
!!
Jeee, mooc gratuluju k tomu utz, muselo to byt fakt zas super pocit! Ja uz se tak tesim na ten dalsi … ale do zari jeste daleko
, ale ono to urcite rychle utece ![]()
Ahoj Klariso,já jsem z toho byla úplně mimo, šla jsem pak nakoupit a domů jsem přinesla skoro prázdnou tašku
a na další kontrolu jdu až za 6 týdnů - 21.9. To nevydržím. Ale zase to bude s utz a může se mnou jít i přítel, on hrozně chce. To už budu asi 13 tt.
Dala bych fotečku do galerie, ale já nevím, jak mám vytvořit veřejný album Duben 2007. Jde mi jen soukromý jako si udělala Hanelle.
VALLI - díky, já se do toho asi pouštět nebudu, já bych tam tu fotku asi stejně neuměla dát
jsem trdlo
JANI - díky, bylo to moc krásný, doktor srdíčko asi ani ještě nečekal. Dělal mi ten vnitřní utz a říkal, no už tam je, pak se kouknul víc zblízka a říkal „a dokonce se srdeční akcí“. Já tu pulsující tečku viděla ještě než to řekl a málem jsem se rozbrečela.
Galerie Duben 2007 vytvořena v sekci Nová fotogalerie - Diskuse.
Hezký den.
Missorko - díky moc, teď ještě tam dát tu fotečku. Jdu to zkusit.
Juj jste šikovný já jsem se o to zrovna pokoušela a myslela jsem že jsem to udělala já, už jsem si chtěla o sobě myslet, jste šikovný holky. ![]()
saal21 - mě tam ta fotka nejde dát. Není to tu někde popsaný? Asi jsem na to moc blbá ![]()
Misunka já jsem tam už na zkoušku jeden dala. Musíš kliknout na ten duben 2007 a potom na té stránce kliknout na upload obrázku, tam v kolonce galerie nastavit duben 2007, obrázek - kliknout na procházet a najít v počítači kde ho máš uložený a načíst ho, potom je tam v té kolonce napsaná cesta k tomu obrázku. No a nakonec kliknout na upload obrázku dole a měl by tam být. ![]()
saal21 - dělám to přesně jak to píšeš, ale hlásí mi to chybu, že buď nemám vybraný obrázek - to mám, nebo že to nepodporuje server. Že by to bralo jen nějakej formát? Já nevím, jsem fakt amatér.