Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
8.8.06 14:51

Gratuluji ALAINKA vidíš že stačí jenom otestovat a hned jsi si jistější, misunka si to určitě přečte. Opatruj mimiska pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.8.06 18:04

Ahoj holčinky :D

Tak především vítám KLARISU, hezky se rozrůstáme :D

ALAINKO - holka jedna, já mám úplně husinu, jsem ti říkala, že jsi jasná :wink: to je super :!

Tak a teď moje novinky z dnešního utz. Holky, je tam!!!!!!! A srdíčko taky :idea: krásně tam blikalo :idea: Mimi má 2 - 3 mm a odpovídá 6 týdnům.

Já mám dneska takovou radost, akorát mě nějak začínaj nevolnosti. Když jsem přišla domů, tak tady zavonělo jídlo a málem jsem vrhla hned ve dveřích :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.8.06 18:22

Misunko, diky za privitani :) !!
Jeee, mooc gratuluju k tomu utz, muselo to byt fakt zas super pocit! Ja uz se tak tesim na ten dalsi … ale do zari jeste daleko :( , ale ono to urcite rychle utece :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.8.06 18:27

Ahoj Klariso,já jsem z toho byla úplně mimo, šla jsem pak nakoupit a domů jsem přinesla skoro prázdnou tašku :P a na další kontrolu jdu až za 6 týdnů - 21.9. To nevydržím. Ale zase to bude s utz a může se mnou jít i přítel, on hrozně chce. To už budu asi 13 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.8.06 18:30

Dala bych fotečku do galerie, ale já nevím, jak mám vytvořit veřejný album Duben 2007. Jde mi jen soukromý jako si udělala Hanelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
8.8.06 18:30

Misunko, gratuluji k UTZ a blednu závistí :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
8.8.06 18:33

misunko:verejne album vytvoris tak ze o to napises missorce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.8.06 18:40

VALLI - díky, já se do toho asi pouštět nebudu, já bych tam tu fotku asi stejně neuměla dát :oops: :oops: jsem trdlo

JANI - díky, bylo to moc krásný, doktor srdíčko asi ani ještě nečekal. Dělal mi ten vnitřní utz a říkal, no už tam je, pak se kouknul víc zblízka a říkal „a dokonce se srdeční akcí“. Já tu pulsující tečku viděla ještě než to řekl a málem jsem se rozbrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
8.8.06 19:22

Galerie Duben 2007 vytvořena v sekci Nová fotogalerie - Diskuse.

Hezký den.

• Citovat
  • Upravit
1858
8.8.06 19:28

Missorko - díky moc, teď ještě tam dát tu fotečku. Jdu to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.8.06 19:30

Juj jste šikovný já jsem se o to zrovna pokoušela a myslela jsem že jsem to udělala já, už jsem si chtěla o sobě myslet, jste šikovný holky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.8.06 19:51

saal21 - mě tam ta fotka nejde dát. Není to tu někde popsaný? Asi jsem na to moc blbá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.8.06 19:58

Misunka já jsem tam už na zkoušku jeden dala. Musíš kliknout na ten duben 2007 a potom na té stránce kliknout na upload obrázku, tam v kolonce galerie nastavit duben 2007, obrázek - kliknout na procházet a najít v počítači kde ho máš uložený a načíst ho, potom je tam v té kolonce napsaná cesta k tomu obrázku. No a nakonec kliknout na upload obrázku dole a měl by tam být. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.8.06 20:12

saal21 - dělám to přesně jak to píšeš, ale hlásí mi to chybu, že buď nemám vybraný obrázek - to mám, nebo že to nepodporuje server. Že by to bralo jen nějakej formát? Já nevím, jsem fakt amatér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.8.06 20:16

A jak tam dáváš ten obrázek, a jaký máš formát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí