Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda, tak se mi podařilo dát fotku s UTZ do fotoalba. Snad se mi i podařilo založit fotoalbum duben 2007, takže kdo se chcete juknout nebo něco přidat tak to najdete následovně. Najet si na „fotoalba“ (je to v nabídce na levé straně obrazovky dole) pak dáte „soukromá alba“ pak Hanelle a pak Duben 2007.
jee ty se mas
me to ceka pristi tyden tak doufam ze tam taky neco uvidim ..
Hanelle, super, pěkný flíček.. ten jsem tam před týdnem viděla taky
uvidíš jak poroste ..
jo..kolik teď měří? víš to?
Hanelle - tečka je to nádherná. Jenom se to fotoalbum pro nezasvěcené špatně hledá. Ostatní diskuze mají alba ve veřejných složkách, ve složce Diskuze.
Jitka
Dobré úterní dopoledne
. Tak už jsem nakoukla do fotoalba na fotečku, HANELLE, je krásná.
ILLENKO - mě teče z bradavek a teklo mi už dva měsíce před těhu po vysazení HA. Byla jsem kvůli tomu na gyndě, poslal mě na utz prsou a na krev kvůli hladiině prolaktinu. Jaksi jsem to už nestihla absolvovat, protože v těhu je prolaktin zvýšený normálně.
Tak doufam, ze je to tim tehu a ne nejakou horm. poruchou..... ![]()
Illenko, to bude těhotenstvím, určitě.. teda, ze mě nic neteče, ale prsa mě bolí jak šlak..v noci jsem se dokonce vzbudila, když jsem si lehla na břicho..
Mně včera začali prsa dost bolet, hlavně při pohybu. Ale nejhorší je to, jak mi je blbě. Pomalu toho začínám mít v práci dost, raději bych se viděla doma v posteli. Jsem zelená jak sedma a žaludek se mi houpe jak na vodě. Naštěstí nezvracím, ale připadám si jako když mám pořádnou kocovinu
Někde jsem vyčetla, že je na to dobrá cola. Nevíte o tom něco? Mně to připadá trochu divný, přece jen obsahuje kofein.
Hanelle - mě cola dělá dobře. Nesmíš jí vypít moc, ale trochu určitě můžeš. Mě ji doporučila obvoďačka při jakékoliv žaludeční nevolnosti a u mě to funguje. Každý večer si trohu dám. Kofeinu v ní není moc a malinké kafe taky můžeš, tak co… ![]()
Jitka
Jiti - díky za odpověď, hned běžím do automatu a jednu si koupím. Jinak bych se asi mohla odporoučet domu do peřin.
Hanelle - ale doporučuju nechat vyprchat aspoň trochu bublinky, nebo se z toho po… Aspoň já jo. Mám žaludek na vodě a bublinky by mě zabily ![]()
Jitka
Hannele - moc hezká tečka, závidím moc bych ji chtěla taky vidět teda tu svoji
. Ještě na nevolnost existujou taková dropsová lízátka myslím že se dají taky koupit v lékárně já je mám od švagrové ona přímo dělá v tý firmě jnmenují se Gravipop a jsou přímo na nevolnosti v těhotenství, já jsem jich moc ještě nepotřebovala, ale jedno už jsem měla a pomohlo.
abzulka - vidím to bledě, protože můj doktor nemá ultrazvuk tak je to zbytečné jít brzo, protože by stejně nic nezjistil, při minulém těhu jsem byla poprvé na ultrazvuku ve 12 týdnu, takže k němu nějak nespěchám jenom kdyby bylo něco špatně, ale vidím to že bych mohla tak za 4 týdny kolem 8 týdnu, jestli to vydržím. Je to strašně dlouho, ale minule to bylo taky tak a bylo vše v pohodě tak snad to vyjde. On by mě stejně poslal domu že je ještě brzo.