Poradna duly
Jana Čurdová
taky se porad kontroluju hlavne vcera jak me to bricho bolelo…pokazde kdyz jsem sla na WC s hruzou ze mam MS…
ne, na kontrolu jdu ve čtvrtek..měla jsem jít ve středu, ale nakonec jsem to změnila, přítel má totiž ten den narozeniny, tak jsem to chtěla prožít v klidu a dát mu dárečky a tak..a nelítat po doktorech..kdyby to nevyšlo, tak by mě hned brali do nemocnice, tak chci později
teda u nás leje jako z konve, mě ty vedra vyhovovaly, já říkám, když léto, tak pořádný. Tohle vypadá už jako podzim - fuj zima ![]()
Misunka - nestraš jenom to ne, mám strašný strach aby bylo všechno v pořádku a já nemusela do nemocnice nevím kdo by byl s malou a hlavně jak bych to bez ní vydržela, protože když ji nevidím den tak jsem na jak na jehlách ![]()
Tady je taky strašně hnusně, včera jsme byli tady v sousední vesnici na pouti a pěkně jsme zmokli no prostě hnus už aby bylo zase krásně, protože mě to počasí strašne deprimuje a jsem hrozně protivná a ospalá ![]()
To já nechci strašit, to je jenom příklad, že ženská může i krvácet a mimi může být v pořádku. Já jsem zjistila v pondělí ráno, že krvácím a můj doktor v pondělí neordinoval, tak jsme jeli rovnou do nemocnice. Já se řvaním, že jsem o mimi přišla. Primář mě prohlídnul, nic neřekl a poslal mě s jiným doktorem na utz a tam jsem doslova čuměla - mimi sebou mrskalo, nikde žádnej hematom, všechno v naprostým pořádku. To jsem mimi vlastně viděla poprvé. Uprosila jsem doktora, aby mi udělal fotečku, prej to měli zakázany a celý čtyři dny co jsem ležela v nemocnici jsem ji matlala v rukách a byla mooooc šťastná.
Misunka: ty jsi ted byla v nemocnici?? nebo pri minulem tehu???
To jsem byla při minulým těhu, to bylo vůbec celý zajmavý, tak doufám, že tohle bude jiný.
taky jsem minuly tyden krvacala…doktorka rekla ze je vse ok…akorat to mimi jeste nevidela…
Misunka - Myslím že jsi psala, že jsi byla ke konci těhu v nemocnici, proč a jak dlouho a jak jsi nakonec rodila?
Illenko, to víš, že bude všechno o.k., to se stává často, holky v březnu s tím mají taky problémy. Já tady teď blbnu s metříkama
uz mam lepsi naladu jak rano.....vzdycky sem napisu co me trapi a pak me je lip ![]()
saal21 - já jela do nemocnice v 34. týdnu s krvácením, mimi v pořádku, hematom žádný, ale primář říkal, že jsou velký infarkty na placentě, že si mě pohlídaj. Tak jsem ležela a čekala, dělali mě Dopplera - měřej průtok krve v pupečníku, třikrát denně na pásy a čůrat jsem mohla jedině do lahve, dělali každý den nějaký testy. Po pěti týdnech jsem si vyprosila propustku na víkend, byla jsem 39. týden. Po víkendu mě vzal primář brzo ráno na toho Dopplera přestože se to jinak dělalo odpoledne a zjistil, že se malá ode mě dostává úplný minimum. Pak mě prohlíd, řekl, že vůbec nejsem na porod připravená a že kdyby mi to vyvolávali, tak že by to malá nemusela přežít, tak mě za dvě hodiny fikli. Malá nebyla vůbec přidušená, ale placenta prý úplně černá, fungovala už jen na 10%. Tak doufám, že mě teď budou hlídat, můj doktor to totiž nezjistil, tak jsem ho změnila.
Misunko - to jsem zvědavá, jakou barvu bude mít ve finále zelená žížalka, asi bys preferovala modrou, ne?
Jitka