Poradna duly
Jana Čurdová
diky za odpovedi.....ja uz tomu nejak neverim ze jsem tehu…vcera me bolelo bricho jako kdybych to mela dostat…to cekani do pristiho tydne je hrozny…
ja nevim porad tomu neverim......asi jsem pako.....delala jsem si 6 testu..na vsech se mi ukazala 2 carka(svetlejsi nez ta kontrolni ale hezky viditelna)..ale porad tomu neverim…no a jak jsem byla minuly tyden u te dr. tak tam nic nevidela…strasne se na mimco tesim a bojim se ze az ten pristi tyden pujdu na ultrazvuk tak me dr. rekne ze tam nic neni…
já mám testů 9 a nejradši bych si koupila další, ale to už by fakt byla úchylka. Můj doktor tam taky ještě nic neviděl, ale já u něj byla ani ne týden po vynechání, tak říkal, že mám přijít za dva týdny. Taky uvěřím až prďolku uvidím. Neboj, mimísci jsou tam někde schovaný
.Já mám jenom stach, aby tam nebyli dva
Illenko - mně taky ze začátku bolelo břicho jako když to mám dostat, proto jsem si ani nedělala test, ale po týdnu spoždění mi to už nedalo a byla tam i druhá čárka!
Tak už mám staženou tu fotku z ultrazvuku,ráda bych vám ji ukázala, kam to mám dát?
Asi budeš muset vyvořit album duben 2007, ale jak, to nevím. Mě jen ty metříky daly pěkně zabrat, než jsem vůbec pochopila, jak se kopíruje ![]()
Illenko - zítra po obědě, už začínám počítat hodiny. Minule mi předepsal kyselinu listovou a říkal, že už se mám chovat jako těhotná. Ještě musím udělat úpravy, to je hrozný, co tam dole dokáže za dva týdny vyrůst
![]()
to me taky rekla ze se mam chovat jako tehotna
…taky mam nejaky vitaminy…ty se mas…ja az pristi tyden…a byva ti spatne nebo tak neco??? me strasne boli prsa…hlavne vcera vecer…taky porad jim…ale ne ze bych mela chut spis mam porad hlad…treba vcera v noci jsem se vzbudila hladem..chtela jsem to zaspat jenze to neslo ..tak jsem musela vylezt a najist se…a taky vubec nechodim za zachod (uz tak 4-5-dni) nechapu kam to davam
…
mě děsně bolej bradavky a někdy mě v prsou dost píchá. Blbě mi ani není, jen někdy tak slabo. U prvního těhu mi blbě bylo. Na záchod chodím, řekla bych taky míň a chuť k jídlu mě přešla, hlavně na sladký, to mám stejný jako u prvního těhu, bohužel se ta chuť zase po třetím měsíci vrátí. Budu se snažit moc neztloustnout. Při Terezce jsem přibrala 15 kg, těch posledních 5 v porodnici, protože mě tam pět týdnů před porodem drželi. V porodnici jsem těch 10 kg nechala, další tři zhubla doma a teď mám další 4 nahoře. Suma sumárum jsem jsem od prvního těhu přibrala 6 kg a je to dost vidět, žádná Twiggy ![]()
me porad prijde ze si ty vsechny veci jen namlouvam, protoze to mimu moc chcu…ale zase ty testy asi nekecaji…ale stejne si furt rikam ze jsem to urcite delala nejak spatne …nebo ze to proste je zpuseben necim jinym…myslim ze me z toho za chvilku uz hrabne ![]()
to víš, že testy nekecaj, jen je tam mimi dobře schovaný a třeba jsi měla ovulaci dýl, tak je to menší. Jak jste se dlouho snažili?
ježiš, jsem si teď ohřála obídek a zvedá se mi u toho kufr, ale něco sníst musím.
ted treti mesic.....muzu se jeste zeptat jak silny mas ty carky na testech(mislym barvu)…