Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, doufám, že budu patřit k vám. Dnes mi sestřička
potvrdila těhu z krve
(už mi jí brali minulý týden ve středu,
to už se Hcg taky ukázalo, ale jen menší množství a na utz nebylo
nic vidět). Dnes mi říkala, že jsem těhotná URČITĚ (to slovo tak
krásně zní
) a ve středu mám jít na utz.
Ode dne, kdy jsem to měla dostat, mě docela bolí břicho a vůbec to
nepřestává. Bolí mě, jako když mám silnou ms a jsem z toho taková
ustrašená. Taky stejnou dobu špiním, ale jen slaboulinko.
Ahoj Nuny blahopreji…taky jsem spinila ale uz to prslo…a v kolikatem tydnu asi jsi??
Ahoj Illenko,
já myslím, že bych mohla být tak na konci 5tého.. Poslední ms jsem
měla 26.6. a cyklus mám těch 32-34 dní.
Zdravím Duben 2007,
přibližně před rokem jsem zjistila, že jsem těhotná a ted mi tu chrní 3měs.holčička.
Holky neklesejte na mysli, opravdu v 6tt je velmi brzo na srdeční akci. Já byla u dr. v 6+2tt (chtěla jsem jít až v 8tt,mám už za sebou jedno nevydařené těhu a tak jsem se nechtěla zbytečně stresovat,bohužel jsem začala špinit a tak jsem naběhla k dr.)a srdíčko ještě netlouklo, gestagční váček byl.
Další KO byla v 7+1tt a srdíčko už bušilo, takže ta hranice srdeční akce je 8tt.
Máte ještě spoustu času.
A hodně záleží,kdy jste otěhotněly.
Takže klid.
R.
taky jsem byla minuly tyden u dr.. a na utr nic nevidela......jdu az pristi tyden ted ma dovolenou tak jsem zvedava..
Pralinko, tak to jsi mě uklidnila, já byla dnes na UTZ v 6+1 a nic. Všude se píše, že srdeční ozvy jsou na konci šestého týdne. Uf, hned mám lepší náladu, díky, díky, díky
![]()
JANI,PRALINKO - to mi holky nedělejte, já se těším na zítřek, že už tam mimi bude ![]()
NUNY - vítám tě
Misunko, aspoň budeš hooooodně překvapená když bude a nebudeš zoufalá, když nebude ![]()
JANI - to máš pravdu, ale strach mám hroznej, hlavně aby tam byla aspoň ta dutinka a na správným místě
Ahoj holky, s vetsinou se tu neznam,byla jsem tu o vikendu, a asi ani nebudu.znat..
Aach jo…Ms ma porad zpozdeni, uz 6ty den, ale bradavky, ktere asi 10 dni byly desne citlive, uz jsou min citlive..A prsa, ktera byla takova jakoby nalitejsi, plna , jsou ted uz taky min…Porad me poboliva,picha v podbrisku na prave strane, ale to je tak vsechno..Ach jo, ja vam tak zavidim, ale zaroven vam to vsem preju ![]()
Ja jsem takova zmatena, tak se prosim nezlobte, ze i zmatene pisu.Ale potrebuju se vypovidat a tady mi to pripada nejlepsi, vy me pochopite…
MS mivam pravidelne 34 dnu,kdy asi 3 dny pred uz spinim a boli me briicho, to se zatim nekona.Taky me nikdy neboli prsa, natoz tak bradavky, a ted me prave snad uz tak od 25 DC bolely, no, spise byly citlive bradavky, prsa snad o cislo narostla
.Picha me sem tam na prave strane v podbrisku, jsem unavena.Ale to je vse a ja zacinam mit pocit, ze z toho nic nebude…Test jsem si jeste nedelala, nemela jsem prilezitost si ho houpit, to snad zvladnu az zitra a stejne se strasne moc bojim, ze tam bude jen jedna /…Jsem dneska cely den takova smutna, nic me nebavi…Prominte, ze sem zavadim smutnou naladu, ale nevim jak ji zahnat ![]()
ALAINKO - já na tebe myslela
Nebuď smutná, já myslím, že tam ty // určitě budou. Tak zítra?
Misunko, jojo, zitra..Dneska jsem v praci na nocni, a jak rano skoncim, tak skocim do lekarny…Ale ja nejak tusim, ze tam // nebudou
No, pokusim se tim ted netrapit.A dekuju, ses moc hodna, zes na me myslela ![]()
Ja jdu ted pracovat.Jak test dopadl vam dam vedet, hned jak zase budu v praci, to znamena ve stvrtek ![]()
Zatim se mejte moc moc pekne, pohladte si briska a at se citite moc moc pekne.
Ahoj holky,
omlouvám se, že k vám nakukuju (jsem z února 2007), ale jen bych ráda uklidnila těhulky nedočkavé srdíček
Jak píše Pralinka, opravdu je čas tak do sedmého-osmého týdne. Já jsem byla ve 4+5 to byl vidět gest.váček, další týden tj. v 5+5 byly vidět gest.váčky dva (v jednom embryo) a další týden tj. 6+5 byla vidět srdíčka. Ten vývoj je v prvních dnech a týdnech strašně rychlý, takže pokud něco není vidět dnes, může být vidět třeba za dva dny
![]()
Všem držím pěsti a přeji pohodová těhu
![]()