Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
4.8.06 16:23

další těhulka

Ahoj holky, tak se k vám přidávám, i když možná předčasně. Jsem v 6. týdnu, včera jsem trochu krvácela a pak špinila. Doktor mi dal Duphaston na udržení plodu, na UTZ viděl jen gestační váček, embryo ne, ale to prý v 6. týdnu ještě nemusí být vidět. Tak se modlím a čekám, jestli se prcek uchytí. Mám už 15-ti měsíční holčičku, se kterou se samozřejmě hodně tahám, tak možná je to tím. Včera jsem to obrečela, moc jsme druhý dítě chtěli. Útěchou je mi to, že s početím problém nebyl, tak kdyby to náhodou nevyšlo, tak nějaký čas počkáme a pokusíme se znovu.
Přeji všem krásné těhotenství bez problémů, snad mi bude také přáno. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.8.06 16:30

Ahoj JANI28, vítám tě u nás. Neboj, to bude v pohodě, co jsem koukala do březňátek, tak tam s tím maj holky taky problém a já u první holčiny krvácela v 9. týdnu a myslela jsem , že je to v p… a jak vidíš na metříku, dobře to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.8.06 16:37

Jani:taky tě vítám,neboj to se stává,to bude dobrý :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 16:48

Ahoj Jani taky tě vítám a držím palečky ať ti to vyjde a můžeš si v klidu užívat těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.8.06 17:06

Díky za přivítání, snažím se neházet flintu do žita, ale je to těžký. Při prvním těhotenství jsem problémy žádné neměla, tak mě to děsí. Bohužel nemůžu ležet a odpočívat, jak by si doktor představoval, musím se starat o Zuzanku. Ale manžel se snaží seč může a když není v práci, tak hodně pomáhá. Mám taky hodnou tchyni, dnes tu byla celý den, v pondělí přijde zase, tak snad se to upraví a prcek vydrží.
Uklidnilo mě, že vám nikomu nebylo na UTZ v šestým týdnu vidět embryo, tak snad se příště objeví. Doktor má zrovna dva týdny dovolenou, tak to bude dlouhé čekání.
Nemáte někdo tušení, jestli se při zamlklém těhotenství přestane tvořit HCG? Mám tendenci jako vy si pořád dělat testy, tak jestli by byl pozitivní i kdyby bylo těhotenství zamlklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 17:23

Jani - asi ti moc nepomůžu, protože se mi to nestalo, ale zkus si ten test udělat a uvidíš, ale aby jsi nebyla ještě víc vystresovaná. Třeba jsou to jen plané obavy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.8.06 17:33

Test jsem si dělala ráno a byl pozitivní, ale nevím, jestli se neraduji zbytečně. Třeba se HCG tvoří i při zamlklém těhotenství, kdy embryo není živé, ale gestační váček tam je. Tak nevím, ale doufám. Čárka byla stejně silná jako před týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 17:37

No uvidíš, jenom nestresuj a buď v pohodě ikdyž 14 dní je opravdu dlouho, snaž se na to nemyslet věnuj se malé tá tě určitě zaměstnává až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 17:39

ahoj holky..ja jsem fakt blbec…ted odpo jsem zas delal test..od jine znacky nez predtim…a vysel me negativni…jsem z toho uplne na nervy :(((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.8.06 17:49

Illenko, podívej se na citlivost testu, třeba byl míň citlivější, než který sis dělala předtím. Většinou jsou od 25 jednotek, ale dělají se i od 50 i od 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 17:52

ma stejnou tak ty predtim.....nechapu to 6 jich bylo se // a tech jen /.......no taky jsem toho dneska mraky vypila aspon tak 4litry…rano byl test pozitivni.....treba je ta moc moc naredena …nebo ja nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 17:53

A nebo byl špatnej, udělej si jinej a budeš si jistá, třeba ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.8.06 17:55

Ty sis dělala aj ráno :D , no vídím že nejsem jedinej blázen, jak říká můj manžel. Určitě to bude v pohodě neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.8.06 17:57

zkousela jsem si jeste ted merit bazalni teplotu mam 37,3…tak to nevypada na MS…asi spatnej test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.8.06 18:03

Promiňte, že sem tak lezu… Illenko , tu BT by sis měla změřit ráno a ne teď! Každopádně moc držím palečky, aby ten test byl „špatný“ a určitě si ráno udělej ještě jeden.
Přesně vidím sebe, my se snažili o miminko 3 roky a já byla jako šílená!!! Na začátku těhu jsem měla 3 testy negativní!!! Takže držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí