Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
3.8.06 13:34

Ahojky všem, málá konečně usnula manžílek je nakrmený tak mám konečně čas chvilku pro sebe. Už jste začaly brát nějaké vitamíny a jestli jo jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.06 13:56

Já beru asi měsíc Calibrum Baby Plan - paní lékárnice mi řekla, že to není moc převitámínovaný jako ostatní přípravky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 14:10

To mě ani nenapadlo že to může být převitáminované, ale snad ty moje jsou taky dobre, já mám Gravital brala jsem ho i u Niky a vypadá zdravě tak snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.06 14:21

Můj doktor říkal, že těm vitamínům moc nefandí, že pak mají dokonce děti zbytečně velkou porodní váhu. Doporučil mi jen kyselinu listovou. A ostatní dolplňovat pestrou stravou. Taky říkal, že je dobrý být těhotná v létě, kdy se jí nejvíce ovoce a zeleniny. Nejdůležitější jsou první tři měsíce.
Ale já nejím moc maso, tak jsem chtěla mít jistotu, že bude mít mimi všeho dostatek, tudíž je nakonec beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 14:30

Ten můj mi při prvním mimi nenapsal a ni tu kyselinu listovou až ke konci železo. Já mám, ale strach že to mimčo si ze mě vezme moc a aby se mi moc nekazily zuby a nevypadávali vlasy, po prvním těhu jsem musela obětovat asi dva zuby které se mi zkazily a teď mi je chtějí vyměnit za korunky. Už teď se těším až budu muset zase k zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.06 14:39

Už s tím máš zkušenosti, já zatím jen sleduju co se kde řekne a napíše.....takže to asi záleží na každým jak usoudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 14:43

ahoj holky…myslela jsem ze budu patrit k uz k breznatkum..ale asi spis k vam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 14:43

Ikdyž naše maminky určitě nebraly žádné vytaminy a jsme zdraví. Takže ve vytamínech to asi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 14:45
lllenka píše:
ahoj holky…myslela jsem ze budu patrit k uz k breznatkum..ale asi spis k vam :)

Tak těvítáme mezi náma a podle čeho soudíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 14:49

dneska jsem byla u doktorky…na ultrazvuku nic nevidela…dostala jsem nejakoou injekci AGL a mam prijit za 14 dni…delala jsem si uz 5 TT a vsechno pozitivni…ale porad tomu nejak neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 14:55

lllenka - a krev ti nebrala tam se to pozná nejdříve ne, tohle trochu taky znám u prvního mimi jsem musela čekat 2 měsíce než jsem si byla uplně jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 15:05

nee nebrala…no ona to neni moje doktorka..ma je na dovolene…tak rikala ze mam tech 14 dni pockat nez se vrati moje z dovi…ze jestli je to chteny tak je to stejne jedno…ten ultrazvuk me delala spis pro to ze jsem spinila a trosku krvacela ale to rikala ze je ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.8.06 15:10

Já jsem taky zatím těhotná jenom podle těhu testů už mi jich vyšlo aspoň 5, tak na doktora nespěchám, protože je tam stejně jenom v pátek a kdyby mi bral krev tak výsledek bude zase až za týden a utrazvuk on nemá, tak chvilku ještě počkám než tam půjdu, ale jestli ti vyšly testy tak je to skoro jisté. Tu injekci ti asi dala na vyvolání menstruace a když se nedostaví do těch 14 dnů tak je to tutovka. Někde jsem četla že když se vajíčko zahnizďuje tak můžež trochu špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 15:17

me jich taky vyslo pozitivnich pet…to nebyla na vyvoleni MS…rikala ze je to jiny…pry to pomaha miminku se uhnizdit…pry se dava treba holkam co uz nekdy potratili tak aby se to lip uchytilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 15:18

a jaou barvu maji ty tvoje druhy prouzky??? a po jak dlouhe dobe se ti ukazou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí