Poradna duly
Jana Čurdová
misunko, tak v tom nejsem sama, musíme do holt do kontroly nějak vydržet.. už se vidím, jak se budu v čekárně hroutit strachy.. ![]()
je to pro mě poprvé, tak jsem ze všeho strašně vyplašená, moc o tom doma nemluvím, tak se snažím vylít si to tady na diskusi:)
HANELLE - když jsem byla poprvé těhotná tak jsem pokaždé když jsem přišla z práce tak jsem si musela hodinku pospat jinak se mnou nic nebylo a večer dřiv než do 9 jsem nevydržela, takže u tebe je to uplně normální klidně se tomu poddej jestli můžeš spi a odpočínej. ![]()
holky, to si musíme držet palce… ![]()
já jsem ráda, že mě nemáte za totální blbku, tak si totiž občas připadám..jestli to všechno půjde tak jak má a já to pak vyklopím našim, tak jim to raději ani neřeknu..raději, ať si myslí, že to bylo plánované ![]()
Holky, máte už nějaký zvláštní chutě? Já jsem teď i při prvním těhu přestala jíst sladký, normálně se můžu strhat. Teď ještě než jsem zjistila, že jsem těhu, tak jsem přestala jíst úplně, jen jsem měla pořád chuť na vodu!!!!
Naštěstí už mě to přešlo, ale jíst nemusím pořád. Ono mi to teda jen prospěje ![]()
Jako blbka si připadám já
, podruhé těhotná, ale úplně mimo, všechno jsem zapomněla. Jo a při prvním těhu jsem běžně usínala v práci s hlavou na stole
, prostě jsem neudržela oči otevřený
No asi zatím žádný zvláštní chutě nemám, ale byla jsem zvyklá dát si každý den jedno kafe a to mi přestalo úplně chutnat ještě něž jsem zjitila, že jsem těhu.
U mě zatím se taky nic mimořádného neděje až mám pomalu strach jestli je všechno v pořádku, ale utěšuji se že možná je ještě brzo a třeba mi snad ani nic nebude.
MISUNKA - myslím že blbě si připadat nemusíš podle metříku už máš holku docela velkou tak už si to tolik nepamatuješ, já na něco raději zapoměla uplně.
taky nemám žádné chutě..akorát jím častěji a v menších porcích..někdy mám hlad, že bych sežrala vola a jindy nic…
malinko mě znervozňuje, že se necítím tak nějak..jinak:) zní to možná hloupě, ale myslela jsem si, že to musí být hned poznat..
jo a jsem strašně..jak to říct.. no, mám pořád chuť na sex ![]()
ZABZULKA - těď už můžež v klidu a nemusíš se bát , že by mohla HA vypovědět službu, to je na těhu kromě mimiska v bříšku asi další plus.
saal21: haha, díky, teď jsi mě rozesmála.. máš pravdu, teď už můžu být klidná ![]()
no jo, ale mám strach, jestli tím něco nezkazím..
Já jsem měla taky strach, ale asi každý doktor ti řekne že se nemůže nic stát. Jenom asi ke konci už to moc nejde a furt máš strach jestli se nemůže miminku něco stát, ale teď buď v pohodě a užívej si to. Zeptej se až půjdeš na kontrolu, a budeš mít jistotu.
ZABZULKA - se sexem jsem na tom stejně a taky mám strach abysme mimi třeba nevyhnali. Chci se na to dr. zeptat. Při prvním těhu jsem měla sex zakázaný kvůli nízko uložené placentě až někdy do pátýho měsíce, tenkrát mi to nevadilo, spíš naopak. ![]()
Na sex v začátku těhotneství jsem se minule u Dr.náááhodou ptala.....a prej můžeme co hrdlo ráčí
![]()
Pro teď se s vámi rozloučím, malá se mi vzbudila musím letět. Zatím ahoj