Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj ZABZULKO jak se to může stát otěhotnět přes HA? Máš strach jestli jsi těhotná nebo se bojíš že nejsi? Ale jinak vítej mezi námi a snaž se nebát to bude určitě v pohodě.
Jé tak ten metřík tam nakonec je - sláva
Zabzulko - otěhotnět přes HA je asi opravdu řízení osudu, tak si to hezky užívej.
Ahoj ZABZULKO - ty se máš, že už tam doktor něco viděl! Neboj, to bude v pohodě. A jakou antikoncepci jsi brala?
jee, diky holky, jsem ráda, že jste mě mezi sebe přijaly:)
no, s tím těhotenstvím je to masakr, na začátku července jsme byli s přítelem na dovči a já tam chytla střevní chřipku..no a jak jsem stará, tak jsem pitomá že:) beru HA už přes 10 let a víte samy jak to chodí, kolikrát už jsem vynechala jeden prášek nebo měla nějaké zdravotní problémy a vůbec nic se nestalo, až teď.. 21.7 jsem si udělala test a bylo to.. minulý pátek jsem si zašla ke svému doktorovi, vzal mi krev, těhu potvrdil, na ultrazvuku byla malá dutinka a mám přijít příští středu..modlím se, aby tam už bylo srdíčko:))) ale to my všechny že? ![]()
Zabzulka - docela si dovedu představit to překvapení (doufám, že aspoň trochu milé) A co na to manžel nebo přítel? Je to první mimčo?
ZABZULKA tak to opravdu čumím měli jste štěstí asi to tak chtěl osud. Kolik je ti let jestli to není vtáravá otázka, ale jestli bereš už 10 let antikoncepci tak už ti 18 asi nebude.
Taky se mi několikrát podařilo zapomenout vzít HA, ale nic z toho nebylo.
ZABZULKA- já si dělala taky test 21. 7. a byly tam //, dva dny předtím nic, tak jsem docela
. Já jsem totiž byla objednaná na gyndu s tím, že mi tečou prsa, tak jsem chtěla mít jistotu.
no, překvápko to bylo, musím říct, že jsem řvala jak želva..přítel mě musel uklidňovat, chudák sám je z toho paf..ale jsme v tom nejlepším věku, není to žádná hrůza..teď už převažujou jen ty příjemné pocity.. ale mám strach, jestli je všechno v pořádku.. ale to máme asi všechny stejné..
chtěla jsem se zeptat, jak se cítíte? já úplně normálně..nic mi není, akorát občas zabolí v podbřišku a mám citlivější prsa..jinak vůbec nic, až mě to trošku zneklidňuje ..
za čtrnáct dní 29..tak to není zase taková hrůza
ale tím způsobem jak jsem do toho spadla si připadám jako šestnáctka..myslím tak pitomá ![]()
Mě je 28. Už jsem psala,že mě jen bolej bradavky a sem tam pobolívá břicho, bočas je mi trochu divně, ale vyloženě nevolnosti nemám. U prvního těhu jsem je měla hned, tak se taky děsím, jestli je všechno v pořádku. Už počítám dny do kontroly. Jdu 8. 8.
ZABZULKA - Mě je odva roky míň, ale myslím že tak by asi dopadl každý, já určitě, protože taková situace by mě určitě ani nenapadla a je to opravdu docela kuriozita. Někdo se musí snažit dlouho a ty jsi to v tu chvíli ani nechtěla. Asi sis to dala jako dárek k narozeninám.
Já jsem si prvních pár dní myslela, že musím každým dnem dostat menstruaci, protože mě tak nějak pobolívalo břicho. Nakonec z toho ale byl //. Pak mi asi týden nebylo vůbec nic až na to, že mám takový divný motanice hlavy. A dneska jsem strašně ospalá a unavená, celý den zívám jak o závod
tak si myslím, že to je asi tím těhu.
Ale musím přiznat, že mám stále strach, že nebude něco v pořádku a nakonec to nedopadne, snažím si to nepřipouštět, ale úplně to vypustit nejde. Na ultrazvuk jdu v pátek, snad už tam bude vidět víc než minule.