Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
1.8.06 20:50

saal21 -my jsme taky zkoušeli tři měsíce. Při prvním těhu jsem taky měla druhou čárku hned tmavou a teď to šlo pomaleji, dneska už je mnohem tmavší než kontrolní, ale pořád tomu ještě nevěřím, dokud prcka neuvidím na utz.

jananina- já byla taky minulý týden na gyndě a dr. nic neviděl, říkal že je brzo, pak říkal no možná tady něco hodně malinkýho je, tak uvidíme příští týden v úterý.

Tak zatím jsme tu tři a všechny už jednoho prcka máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.8.06 21:05

Holky z toho si nic nedelejte, ja tak 8ho kvetna naklusala na gyndu ze sem to nedostala a fakt sem se dockala odpovedi malem stylu vsak my sme vam nic neposilali :D doktorka mi rekla tam nic neni, jestli to nedostanes do tejdne, pijd a nnejak to vyresime a ja prisla az za dva tydny a doktorka jeeee, to se nam to vylouplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
1.8.06 22:31

Jé těhulky ,loni tohle dobou jsme už taky měli zaděláno na dubňátko :D :D

Přeju všem krásný bezproblémový těhu a porody ,pěkně si to užívejte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.8.06 22:33

Vy se máte že Váš doktor má ultrazvuk, mě by musel objednat až do Vsetína a to myslím že by řekl, že je to stejně moc brzy, tak je to zbytečný jako u toho prvního těhu. Sem doktor přijede jenom v pátek a pro zbytek člověk musí daleko. Pamatuji si jak jsem za ním přišla poprvé těhotná tak si mě pozval zase až za měsíc a řekl že potom uvidíme co a jak. Takže tam ani teď nějak nespěchám budu doufat v ty čárky a zkoušet znovu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.8.06 08:35

Ahoj, tak já se taky hlásím na duben. Podle poslední menstruace jsem si spočítala TP na 4. duben. U doktora jsem byla v pátek (hned druhý den co mi vyšel pozitivní test), ale na ultrazvuku byl vidět jen takový malý nález, mám přijít ještě tento pátek, že už to bude vidět víc. Modlím se aby to vyšlo. Zatím mi není ani špatně a ani nemám žádné další příznaky. Jen se mám dojem, že se mi motá hlava. Docela se bojím, abych se někde neskácela :D Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.8.06 09:36

HANELLE - Blahopřeji ke dvěma čárkám a doufám že můži napsat vítej mezi náma (teda jestli sem patřím). Já jsem tedy ještě u doktrora nebyla a podle těch těhu testů si jsem skoro jistá, jenom aby se nic nestalo. Mě je docela fajn akorát mě bolí prsa a furt chodím na záchod. Jinak při minulém tějotenství mi bylo skoro dobře jenom jsem každé ráno asi do 6 měsíce zvracela při čištění zubů tak doufám že teď to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 10:52

Zdravím HANELLE - mě zatím jenom bolej bradavky,sem tam je mi divně, ale není to nic hroznýho a břicho mám jak v pátým měsíci. U prvního těhu mi bylo blbě ještě než jsem to měla dostat, tak doufám, že mě nevolnosti nedostihnou :evil:

SAAL21 - a co změnit doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.8.06 10:59

Sall21 - s tím záchodem jsem na tom úplně stejně. :roll:

Je to moje první mimi, tak hltám každou informaci. V práci jsem už nejspíš k ničemu, protože stejně myslím jen na to jestli to vyjde a jaké to bude. Soustředím se tak pět minut - víc ani ň. Navíc se mi chce dneska strašně spát, zívám tady na celé kolo. Radostí se vznáším někde v oblacích, ten první test si snad doma zarámuju :lol:
Už jste to oznámily rodině? Babičkám, dědečkům a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 11:05

Ahoj HANELLE, já jsem strašně ukecaná, takže jsem to nevydržela a už to skoro všichni ví a komu jsem to neřekla, tomu to vykecala moje malá kopie Terezka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.8.06 11:12

MISUNKA - to je taky řešení, ale bohužel pro mě asi není, nejblíž jinej doktor je asi 20 km daleko a já bych to s malou moc nestíhala, a sebou si ji brát je moje noční můra, protože neusedí na zadku ani minutu, a hlídání chodí do práce. Budu to muset vydržet. :cry:
HANELLE - taky bych se nejraději všem pochlubila stejně se všichni ptají kdy pořídíme Nice sourozence, ale bojím se že to ještě zakřiknu počkám na toho doktora asi. Snad to vydržím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 11:16

Holky, dejte si metřík, ať nejsem sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.8.06 11:43

MISUNKA - ten první šel ale ten druhý mi tam nejde dát tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.8.06 12:59

Tak už bych měla mít taky metřík, jestli jsem to udělala správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.8.06 13:00

aha tak to dobře nebylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.8.06 13:04

:o

ahoj holky, tak se taky přidávám..jsem ale úplně zmatená, vůbec nevím kdy to bude:))otěhotněla jsem přes HA, ani nevím kdy, takže zmatek nad zmatek :D minulý pátek jsem byla na UZV, byla tam malá dutinka, doktor už tam něco malého viděl, tak jsem zvědavá, další kontrola 9.8., tak jsem nedočkavá a zároveň mám strach!! tak se podpoříme ne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí