Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
2.8.06 14:23

Holky, už přemýšlíte, co byste radši? Holčičku nebo chlapečka, nebo radši oboje najednou? :roll: Já se klepu, aby tam bylo jen jedno a asi radši zase hočičku. Jé kdybyste viděly, jak reagovala Terezka, když jsem jí řekla, že čekám mimi, fakt doják, koulely se mi slzy jako hrachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.8.06 14:29

ahoooj :wink:
no, tak já teda popustím uzdu vášním :oops: :lol: ale stejně, uvažovala jsem nad tím, že od té doby, co jsem našla na testu // mám pořád strach o mimi.. a ten už mě asi hned tak neopustí…
já nevím, co bych chtěla, nad tím jsem ještě neuvažovala, ale protože je to první, tak je mi to fakt jedno..jen se třepu, aby to bylo zdravé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 14:30

Já mám taky hroznej strach, první těhu bylo dost problémový :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.8.06 14:35

Mně je úplně jedno co to bude…hlavně aby bylo zdravé. Taky se dost stále dost strachuju, aby všechno dobře probíhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.8.06 14:35

misunko, ty ses testovala ve stejný den jako já, že? a na metříku máš 5 týden.. já popravdě jsem tak zmatená, že vůbec nevím, kolikátý týden jsem.. poslední MS byla 10.6, pak jsem měla tabletky, pak jsem kvůli dovči vynechala tu sedmidenní pauzu, abych to nedostala u moře a bum, bylo to.. takže vůbec nevím, která bije..minulý týden podle UZV to vypadalo na přelom 4-5. týdne, tak budu dělat, že jsem na tom stejně jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 14:47

ZABZULKA - já měla poslední měsíčky 25. 6. a otěhotněla jsem podle bazální teploty asi 7. 7. Já jsem si ji začala měřit když jsem přestala brát HA, abych věděla, jestli se mi srovná cyklus. Když je to 5+ něco, tak už je to šestý týden. U tebe by se to možná dalo spočítat podle toho, kdy jsi vynechala ten prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 14:49

Jo a já byla minulý týden taky přelom 4-5 týdne, tak to asi budem tak nastejno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
2.8.06 14:52

Ahoj holky moc vám gratuluji k Dubnu teda to tak letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.8.06 14:55

aha..díky za info.. no, u mě by se to dalo vysledovat, kdy se mi spustila ta střevní chřipka.. na dovči.. takže jsem musela otěhotnět taky kolem 5.-7. července..možná později, ale to by nebyly na testu tak brzo dvě čárky, že..
jsem z toho fakt jelen :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 14:57

Já měla // 14 dní po ovu, ale slaboučký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.8.06 14:58

Dacanka - děkujem a přejeme mimi do bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.8.06 15:11

já měla poslední menses 22. 6., cyklus jsem měla hodně nepravidelný, spíš tak kolem 30 - 35 dní, takže ten pátý týden těhotenství je dost relativní. Ani nevím jak se to počítá, jestli od dne ovulace nebo od poslední menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.8.06 15:12

Dacanka..díky :)
tak já se holky loučím, letím domů, ještě něco zařídím a večer mám službu, tak do půlnoci..jsem nadšením bez sebe..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.8.06 15:14

Vsem vam holky preju pohodove tehu :! :D
Taky jsem presne pred rokem zjistila //
Tak hooooodne zdravicka a krasne miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
2.8.06 15:15

Tak holky, už některá víte, že byste měla mít termín 10.4.??? Že bychom s vámi slavili moje narozky??? Já jsem chtěla malého Beránka, abychom měli doma veselo, až si oba postavíme hlavu, ale zadařilo se nám dříve a vypadá to na Rybičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí