Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzulka - díky za písničku, ale asi už půjdu spát malá beze mě asi neusne, tak bych si to nemohla poslechnout, snad příště, ale děkuji.
Jitutu - tak ještě doplňuji měsíc narození je květen 1979 snad jsem zase něco nezapoměla.
Jeee holky,omlouvam se,ze vam sem zase lezu ![]()
Chci jen pozdravit holky od Vsetina
,za 14dni se tam stehuju ![]()
Myska- Dubnata 2006
Tak jeste jednou vsem maminkam a malym Dubnatum 2007,preju moooooc zdravicka a stesticka ![]()
Teda holky, vy jste se rozjely. Takže do seznámku: jsem narozená v dubnu 78, druhé mimi, kontrola 8. 8., TP 1. 4.
Zítra tu budu až navečer, mějte se hezky, pa pa Míša
Přeji dobré ráno těhulky ![]()
JITUTU32 - jse ročník 1980/srpen a je to moje první mimi. Na ultrazvuk jdu v pátek, snad už tam něco bude vidět, jsem napnutá jak kšandy ![]()
Tak jsem teď mluvila s kamarádkou - měla termín porodu na 5.8 a od dnešní čtvrté hodiny ráno je v porodnici. Držím palečky! Je to už její druhé mimčo, mají doma čtyřletou holčičku, která si přeje bratříčka, tak jí to snad vyjde. Ať mají doma od každého něco, že?
SEZNÁMEK DUBEN 2007
Těhulky:
Misunka:(Míša),nar.04/1978(28let),druhé mimi,TP1.4.,kontrola 8.8.
Zabzulka:(Lenka),nar.08/1977(28let),první mimi,kontrola 9.8.
Hanelle:nar.08/1980,první mimi,kontrola 4.8.
Jitutu32:(Jitka),nar.05/1974(32let),druhé mimi1-2,TP5.4.,kontrola 14.8.
Saal21:(27let),nar.05/1979,druhé mimi,TP10.4.
Jananina:
Ahoj holky,
blahoželám k bříškam!!!! Pozdravujem Jitušku z Prahy 10.
Jitutu32: skvelá správa!!! Tak hlavne nech sa jemu (im) darí. Kedy to plánuješ povedat Moničke??? Až po USG??? My rastieme, včera už som si kupila těhu džíny, nejako skoro sa mi začalo vystrkovat bříško a už do žiadných „normálnych“ nohavíc nevojdem. Dnes idem na masáž do A-centra, som s nimi velmi spokojna. Najviac ma zatial zaujala joga. Tak snad budeme zachvilku chodit spolu!!!!
Inak v práci to vyzerá tak všelijak, podla najnovších drbov stihnem byt ešte nezamestnaná pred MD
. Tak uvidim… V podstate už mi to je jedno.
Prajem všetkým holkám pohodové těhu.
Zlata
Ahojky!
HANELLE - to už máš vybrané jméno? to je fofr
, i když co to melu…já jsem u prvního měla jména vybraná asi tak 5 let dopředu ![]()
ZABZULKO - to víš, že miminko bude a zdravé! mám jednu známou a ta taky otěhotněla přes HA, no a má krásnýho zdravýho Beránka ![]()
Tak se holky držte!
FONTANKA - jméno jsem měla vybraný ještě dřív než jsem si chtěla pořídit dítě
![]()
Hanelle:stejnometrářko,tak jaká máte jména??????taky jsem zvědavá
![]()
HANELLE - tak hlavně že ti to schvaluje i drahá polovička
, já jsem jméno Rozárka chtěla dát už 2.dceři a prošlo mi to až u třetí
, ale jen o fous (a tu Aničku máme jen díky mé babičce, která se nějak nemohla s Rozárkou vyrovnat…no, dneska malý jinak neřekne)
Kluk bude asi nejspíš Jáchym, ale o tom ještě nejsem tak přesvědčená - líbí se nám i Janek nebo Toník (takže Antonín).
FONTANKA: a jak se jemnují tvoje dvě starší holčičky? Ze jsem tak zvědavá -ehm ![]()