Poradna duly
Jana Čurdová
HANELLE - počítá se to od prvního dne poslední menstruace, takže jsi o tři dny dál než já.
myška - moc děkujem
lau - termín 10. 4. má myslím saal21. My jsme chtěli beránka a povedlo se, tada snad. Já jsem taky beran.
Můj přítel je taky beran, takže budeme mít druhého paličáka - přesně jak jseme chtěli
Ještě by byla dobrá náhoda, kdyby to mimičo dostal k narozkám 25. 3. ![]()
eště tu oxiduju:)
tak to my oba jsme s přítelem Lvi, on je 9.8., já 14… mít doma ještě berana, tak se postřílíme ![]()
Já jsem beran, přítel je vodnář a Terezka je štír, takže u nás bude taky mela
že sem tak lezu…včera jsem zrovna ŽABŽULKO četla v Mamince, že Lev a Beran si výborně rozumějí, tak paráda, ne?
Fontánko - koukám, že máš doma Rozárku ........ přesně tohle jméno jsme si taky vybrali pro naše miminko. ![]()
fontanka: Fakt? no, tak to je pozitivní zpráva..hlavně, ať toho beránka máme a zdravého,že? ![]()
holky, jsem doma, odpočívám, před sebou ještě jednu šichtu, mám dvě zaměstnání.. tak jsem nadšená
jestli to půjde dobře, tak to budu muset nějak omezit, bo mě jinak jebne ![]()
Ahoj JITUTU, ty jsi z profi snažilek viď? Neboj, miminka tam příště už určitě uvidíš. My ty naše taky ještě neviděly. Sleduju profíky a moc jsem ti držela palce.
Já jsem byla minulý týden na gyndě a těhu mi taky potvrdil, ale mimi neviděl a bylo mi z toho ouvej ![]()
Jitutu, gratuluju..jsem ráda, že se rozrůstáme!! jsem v práci, tak tu budu do půlnoci bouchat..pěkný večer všem ![]()
JITUTU - tak to já taky gratuluji, dvojčátka to je terno a na co to vypadá spíš dvojčátka nebo jenom jedno? Podle toho co jsem tu četla už se asi dlouho snažíte a teď se to konečně povedlo?
jitutu.. dvojčátka jsou hodně pravděpodobná? tak to by bylo terno!! ![]()
u nás by to neprošlo, asi bych přítele křísila ještě dlouho:)
dík moc všem,jo to já budu manžu taky křísit dlouho
![]()
no teď je s malou na vodě se společnými kamarády a ty do něj hustí i čtyři,že prý se rozdělili ještě na dva každej
![]()
uvidíme,jsem po IVF a dali mi tam dvě embrijka,třakže fakt není nic jasné ![]()
14.8. se uvidí,půjde se mnou manža,tak bude čučet
![]()