Poradna duly
Jana Čurdová
trubka: vitej!!! jsem zvedava, jak ti to s temi dvojcatky dopadne
saal21: k ty trikolce, koupili jsme takovou s tou vodici tyci, ted zatim ma jen nohy na slapkach - takze jakoby slape, ale ja ji hodne pomaham tim, ze ji tou tyci tlacim. Pak az se to nauci sama poradne, tak tu tyc odendame
Klarisa - konečně někdo kdo má taky takového ďáblíka, naše Nika neusedí chvilku na zadku, všechno musí být 2 metry nad zemí, no hrůza. Včera popsala fiksou celej stůl když jsem vařila a to budu mít ještě druhý mimčo, no nevím jak to budu zvládat, začínám mít strach. Jinak při Nice jsme měli pro kluka Vojta, ale jak jsem se podívala do kalendáře tak Vojta má svátek v dubnu takže teď to jméno asi nepřipadá v úvahu, ještě máme Patrika nebo Olivera u holčičky moc nevím těch jmen je moc co se mi líbí ale asi Veronika,Lea nebo Daniela. ![]()
já taky na Illenku myslím jak to dopadne..doufejme, že dobře..
saal, ten hlad je šílený že? já jsem si pořád říkala, že kromě bolesti prsou a občasného píchnutí v břiše nemám žádné příznaky, ale ten vlčí hlad je šílený.. v životě jsem něco takového nezažila..
Trubka - asi tvoje první těhu tak to jsou dvojčata nejlepší aspoň bys měla vyřešený druhý mimčo a měla všechno naráz a děti by si mohli spolu hrát, pro mě by to teď byla asi nepředstavitelná hrůza, uhlídat tři děcka ![]()
Ahoj holčiny!
Taky vítám TRUBKU
Jéje, dvojčátka, já jsem se ptala doktora, jestli tam něco nepřehlíd, tak říkal, že tam zatím
žádný druhý nevidí.
ILLENKO - moc držím palečky aby bylo mimi v pořádku.
Jinak k těm nevolnostem - mě je blbě jen co vlezu do kuchyně a když mám nakoupit, tak se bledá jako stěna šourám mezi regálama a nevím co, ze všeho se mi zvedá žaludek. A taky se hlásím do klubu nočních žravců, včera jsem nemohla usnout hlady, nakonec se povedlo.
Zabzulka - nejhorší je že z hladu nemůžu usnout a to čumákuju do 2 do rána a ráno musím s malou stávat to jsou teprve muka a přes den jsem unavená, ale večer zase neusnu.
Saal21: moc hezky jmena
Jinak ja z toho mam taky dost hruzu, ale rikam si, ze snad uz zlobivejsi dite mit nemuzu
. Pamatuju se jak jsem k Niki jeden cas vstavala i 20×
za noc
. Ted si rikam, ze todle musi byt andilek, nebo mne budou muset odvezt do blazince
. Ale my to zvladnem
. Jo a co Nikolka, jak se stavi k miminkum? Ta nase se rada podiva do kocarku, ale kdyz se ji zeptam, jestli chce mimi doma tak, rika, ze mimi nechce
Klarisa - no naše Nika je po miminkach ják urvaná i to mě asi vyprovokovalo aby jsme už teď měli další, protože když vidí maminku s kočárkem tak volá mimi a tak zvláštně se tváří jak kdyby za ním chtěla do kočárku, taky má malé mimi v kočarku a je z něho unešena takže snad to pujde. Jenom doufám, že se k dalšímu přirustku nebude chovat jak k té panence, protože ta už zažila hrozný věci.
Upřímě řečeno, já mám z tý představy dvojčat zatím spíš obavy - všechno mít stereo!!! Kojení, brečení, přebalování…
Na druhou stranu vím, že jestli to dopadne, tak to zvládnu. Jen mě bude mrzet, že přijdu o půlku mateřský dovolený a budu muset dřív do práce, než kdybych měla dvě děti po sobě ![]()
saal: tak tu panenku si dokazu zive predstavit
. My zas porizovali, protoze jsme chteli mit do 3 let pro Niki sourozence, ale bojim bojim … jak to zvladne … strasne nerada pujcuje hracky (spis je teda nepujcuje vubec
)
trubka: presne tak, poridite si pak jeste treti
, ja bych i pri prvnim tehu brala dvojcatka - ale teda nesmely by to by moje dve Nikolky
, to bych asi fakt skoncila u Chocholouska
, ted teda k Nikolce si dvojcatka neumim predstavim
Klarisa - jú fotka, vydím blondýnka, Nika má nějaký mišuňk na hlavě já jsem blondýna, manžel je zrzek, ale naše malá to má hnědý tak nevím po kom je. Já mám taky z toho obavy jak se bude dělit hlavně o maminku, protože je to strašný mázel a jenom když chovám našeho malého pejska tak už jí to vadí a vyhazuje ji ode mě. Je možná i trochu rozmazlená, protože je naše malé zlatíčko a furt se kolem ní lítá. Bojim, bojim jak to dopadne. ![]()
Pořídím si třetí a vyjdou zase dvě
A mě odvezou k Chocholouškovi ![]()