Poradna duly
Jana Čurdová
nituš zítra je brzo
zítra teprv uvidím tu tlustou čárku na testu přece ![]()
holky hele taky jste mívali ze začátku nebo ještě teď takový jako bolení svalů na stehnech? jako když jsem byla běhat a mám je namožený ale běhat už jsem nebyla dlouho
míváte to??? fakt docela hustý :-/
Ahoj ZABZULKO, DAJANO
Mě zas dneska bříško pobolívá, táhla jsem domů tašku s nákupem, kdyby to viděl ten můj, tak mě přetrhne.
DAJANO - mě je blbě až od začátku 7 týdne, předtím mě jen bolely prsa, až mi to bylo divný, protože při prvním těhu mi bylo blbě ještě než jsem si udělala testík.
Holky, hybaj k doktorovi, mýmu mimi je v galerce smutno
![]()
DJanko..a kdy půjdeš? Píše se tak 14 dní po vynechání…to já mám v pátek… ![]()
DAJANA - to byla ta výroba mimi tak náročná?
Mě svaly nebolej
NITA - nás čeká první třída až za rok, Tri bude šest až v říjnu.
DaJano, nejenom, že ve čtvrtek ráno znovu testnu, ale taky mě čeká můj gynekolog. Teda on o tom ještě neví, ale dojdu mu tu novinu oznámit. Jelikož na UTZ mají tento týden dovolenou, tak miminko uvidím nejdřív příští týden.
Holky, prsa mě taky pobolívají, ale podstatně míň než při prvním těhotenství.
Žádný ranní nevolnosti se nekonaj, jen jsem víc spavá a unavená.
holky když já jsem za vámi dost pozadu. ovu byla „teprve“ 29. července takže jsem fakt jen 17 dpo a to je fakt málo na kontrolu u gyndr
faakt
to víte že bych nejradši šla a nejradši viděla uzlíka v bříšku ale prostě ten čas neposunu no
i když se taaak snažím
tlačím a tlačím
![]()
Chjo, já jdu na kontrolu až 21. 9.
To je ještě pět týdnů a to už budu ve 13 tt.
misunka…neboj to uteče…a pak už to poletíííí
DaJana…já měla Ovu tak o týden možná i ovíc před tebou…Jdu zítra…už jsem se prostě rozhodla… ![]()
misunka, to je fakt silene dlouho:) ja jdu za 9 dni a nemuzu se dockat, furt plasim ![]()
holky, to by chtelo aktualizovat seznam.. Jitutu si dovoluje, tak ja to nejak dam dohromady, musim najit jeji seznamek a poslete mi udaje,ju?
týwogo mišunko, to je sakra dlouhých pět týdnů co? :-/ já jsem teprve na straně 19 tady pomoooooooc
napínavý jako kšandy ![]()
kdy jste teda měli ovu vy kočandy???
DaJana…já nevím…buď tam spermijky přežily týden nebo musela být dříve… ![]()
DaJana, no, u mě to je záhada hlavolamu, ale vypadá to, že jsme to spáchali kolem 7. července:)
jo, tady je poslední verze seznamu, jak ho dělala Jitutu
Jitutu32 píše:
SEZNÁMEK DUBEN 2007Těhulky:
Misunka:(Míša),nar.04/1978(28let),druhé mimi,TP1.4.,kontrola 8.8.
Zabzulka:(Lenka),nar.08/1977(28let),první mimi,kontrola 9.8.
Hanelle:nar.08/1980,první mimi,kontrola 4.8.
Jitutu32:(Jitka),nar.05/1974(32let),druhé mimi1-2,TP5.4.,kontrola 14.8.
Saal21:(27let),nar.05/1979,druhé mimi,TP10.4.
Jananina:
No a to jsem tam byla před týdnem. Doktor povídal, že si mám zajít na všechny odběry a pak že rovnou bude dělat ten podrobnější utz. Když viděl srdíčko (docela se divil, že už tam 6+2 bylo), tak to neřeší. Na utz se mnou půjde i taťka, tak jsem zvědavá. Když viděl tu první fotečku, tak měl slzy v očích.
Holky, jak se sem dávaj ty odkazy?
žabžulko no to je pořád o 20 dní dřív než u mě
haha si přijdu jak vetřelec tady
ještě ani nevím na sichr že jsem těhu
haha jsem fakt plašan ![]()
holky já zatím nic ventilovat nebudu fakt si počkám na tu tlustici a na 18 dpo s vysokou teplotkou jo?
tak za dva dny se prásknu
a ráda ![]()